Hajmo do nedjelje na 4000 clanova, moramo jace s clanskim.

Ne znam sto ta negativa, lejla ima 26 27 godina, po meni sasvim okej da bude na toj poziciji, kvalifikovana je za to iako izgleda dosta mladjeHare79 je napisao/la: ↑čet jan 09, 2025 12:14 amAl kad sam vidio neki dan u nekom prilogu da nam je generalni sekretar djevojcica od 20ak godina.... wtf!!!
Tako necemo na zelenu granu niti je to najavljena profesionalizacija svih segmenata kluba....
Djevojcica ima znakovito prezime... ljudi moji treba se uozbiljiti pa se nadati necemu.
Ne sumnjam da će biti više kandidata sad kad je situacija bolja i kad dobro stojimo i na terenu. Kad je bilo gadno malo ko je htio u klub, pa i utakmice su izbjegavali. Drago mi je da je sad bolje i da možda dođu i neki investitori kad vide da ipak nismo toliko nestabilna sredina...
da nisam fulio,zute su danas ili zeleneDzezvar je napisao/la: ↑čet jan 09, 2025 10:39 amOpet te prenosi...gavran je napisao/la: ↑čet jan 09, 2025 8:16 amsteta sto nas kup ne interesuje......SamoIstina je napisao/la: ↑sri jan 08, 2025 8:21 pmDa nisu uplaceni doprinosi za jedan period je bas, bas stara informacija. Pisalo se i ovdje o tome, u vise navrata. Ne znam zasto se sad tretira kao neka novost? Bice rijeseno.
Lagumdzija je prinova, kao i svaki nedokazan igrac. Po meni i onome sto sam gledao itekako ima materijala, ali vidjecemo sve. U svakom slucaju, za Karica je izmislio fudbal.
Hiros niti je zasluzio produzenje, niti je opravdao primanja koja je imao i dobro sto je otisao.
Bice jos pojacanja sigurno, a nadam se i produzenja ugovora sa pojedinim igracima.
Fino se radi, odigrali smo odlicnu polusezonu. Potvrditi Europu u drugoj, uz nadu da cemo sklopiti ekipu na malo duze staze, zadrzati Corica, Rahimica i druge kljucne ljude.
Ima, naravno, puno prostora za napredak, ali godinama mi nismo bolje stajali i to se vidi. Zato, dobro kaze @Dzezvar, opusteno.
Na komentare imbecila koju pljuju sve i svasta na Facebook zvanicnoj i drugim mjestima se ne treba obazirati, kao ni na mahalske spekulacije raznih interesdzija i botova.
Ja samo prizeljkujem da se svi sto kritikuju makar minimalno uključe u rad kluba, na bilo koji način.milanribar je napisao/la: ↑čet jan 09, 2025 12:53 pmNe sumnjam da će biti više kandidata sad kad je situacija bolja i kad dobro stojimo i na terenu. Kad je bilo gadno malo ko je htio u klub, pa i utakmice su izbjegavali. Drago mi je da je sad bolje i da možda dođu i neki investitori kad vide da ipak nismo toliko nestabilna sredina...
Jos kad bi se dijaspora malo vise animirala
koliko je 30% od 0?
realno qarina igrac
bilo bi da nije poskupila clanarina
nema,nestalo pa kombinujem
Moraju paypal napokon sredit, ovako peglancija s kreditnom, vjerujem da mnoge odvrati iz tog banalnog i neozbiljnog propusta.
Da se primjetiti...