Obnovljena...
Ako ces posteno pun mi je qrac ovih "nasih"...u crno nas zavise...
Meni npr. Sinoc sistem javljao da je doslo do greske, a jutros kao proslo sve, ali nema ni potvrde na mail, ni terecenja na mobilnom bankarstvu. Moracu cekati do petka da provjerim.
Meni je to top....za platu od 8000 pruzio je qrcinu....ubaceni element je napisao/la: ↑sri jan 01, 2025 10:29 pmNe svidja mi se ovo s Hirketom, samo se nadam da ce negdje vani…
4000 eura je smiješna cifra ne u evropskim, nego čak i u regionalnim okvirima. Druga je stvar što smo mi sirotinja pa nam sve puno. Zato - privatizacija.Dzezvar je napisao/la: ↑čet jan 02, 2025 7:30 amMeni je to top....za platu od 8000 pruzio je qrcinu....ubaceni element je napisao/la: ↑sri jan 01, 2025 10:29 pmNe svidja mi se ovo s Hirketom, samo se nadam da ce negdje vani…
To je cifra koju treba zaslužit. Zrinjski koji je najbolji ne daje takve plate ako igrač nije se ozbiljnom reputacijom. Jedini ko se razbacuje kod nas su pitari i Borac koji je poslovao na osnovu Miletovih otpisa duga i donacija.kvalitet je napisao/la: ↑čet jan 02, 2025 10:23 am4000 eura je smiješna cifra ne u evropskim, nego čak i u regionalnim okvirima. Druga je stvar što smo mi sirotinja pa nam sve puno. Zato - privatizacija.Dzezvar je napisao/la: ↑čet jan 02, 2025 7:30 amMeni je to top....za platu od 8000 pruzio je qrcinu....ubaceni element je napisao/la: ↑sri jan 01, 2025 10:29 pmNe svidja mi se ovo s Hirketom, samo se nadam da ce negdje vani…
Da dodam, sretna Nova svim Željovcima!