Zar su opet vratili na dvije? Ne znam, ne pratim zavrsnice kupa od 2018.
stop povratnicimaBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto dec 17, 2024 1:03 pmJa bi pokupio Hrvanovica i Bojo iz Slobode, malo za sirinu, da ne igraju Radovac i Jaber svaki minut. Svakako gubimo Hirosa tako da imamo prostora za njih dvojicu.
Logicnogavran je napisao/la: ↑uto dec 17, 2024 1:43 pmstop povratnicimaBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto dec 17, 2024 1:03 pmJa bi pokupio Hrvanovica i Bojo iz Slobode, malo za sirinu, da ne igraju Radovac i Jaber svaki minut. Svakako gubimo Hirosa tako da imamo prostora za njih dvojicu.
Ne bih njih doveo da igraju za dzabe hahah. Bojo ni sjena igraca kakav je bio, Hrvanovic koliko sam negdje pročitao, ima povredu koja ce ga pratiti do kraja karijere i koja je lagana za obnoviti. Ne bi to Zrinjski pustio da sta valja nazalost..Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto dec 17, 2024 1:03 pmJa bi pokupio Hrvanovica i Bojo iz Slobode, malo za sirinu, da ne igraju Radovac i Jaber svaki minut. Svakako gubimo Hirosa tako da imamo prostora za njih dvojicu.
Filip Mekić.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto dec 17, 2024 1:03 pmJa bi pokupio Hrvanovica i Bojo iz Slobode, malo za sirinu, da ne igraju Radovac i Jaber svaki minut. Svakako gubimo Hirosa tako da imamo prostora za njih dvojicu.
nista ti ovo ne valja....realnojovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto dec 17, 2024 6:08 pmsad kad sam pogledao zrijeb za kup, prvo dobili smo najlaksi moguci zrijeb do polufinala, sto je super a drugo ne mogu i dalje da vjerujem da tim iz prvog ranga moze biti domacin timu iz nizih rangova gdje se igra samo jedna utakmica. po meni je to nefer prema nizeligasima. ako igras vec protiv drugo ili treceligasa onda daj mi domaci teren. nije varesu svejedno ako im u grad dodje zeljo, sarajevo ili borac. ovako je ovo potpuno neravnomjerno, razvalicemo ih 10 razlike na grbavici, jedino da posaljemo juniore koji ce pobjediti 2-3 razlike.
moje prijedlog za fsbih u buducnost sto se tice kupa:
1. glavna faza pocinje od osminefinala (10 premijerligasa + 6 nizeligasa (4 fibh i 2 rs))
2. igra se samo jedna utakmica u svakoj rundi, sto znaci 4 utakmice u kup maksimalno klub moze odigrati (+36 u prventstvu mislim da je dovoljno za nase klubove imati 40 utakmicu u sezoni)
3. ako premijerligas igra protiv nizeligasa, obavezno nizeligas je domacin
4. finale da se igra na neutralnom terenu
hvala na podrsci,Dzezvar je napisao/la: ↑uto dec 17, 2024 1:48 pmLogicnogavran je napisao/la: ↑uto dec 17, 2024 1:43 pmstop povratnicimaBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto dec 17, 2024 1:03 pmJa bi pokupio Hrvanovica i Bojo iz Slobode, malo za sirinu, da ne igraju Radovac i Jaber svaki minut. Svakako gubimo Hirosa tako da imamo prostora za njih dvojicu.