čet nov 28, 2024 7:04 pm
A ček, ok treba kamp. Ali kako niko živ ne zna dan kad će se to i imati, šta treba do tad da se raspadamo natenane? Nismo ni ranije imali kamp pa smo bili br.1
Više je načina da se omladinski pogon organizuje. Ja shvatam da su te članarine veliki "sponzor" ali u današnjem vremenu kad imaš ekipe koje talentu daju (nebitno sad šta, koliko itd) i tebe koji samo uzimaš, uz to smo prepoznativi po tome da smo prestali ozbiljno gurati juniore već nekih 5 sezona. Onda je pravo pitanje dali će iko pametan svoje dijete gurati u Želji jer od toga koristi gotovo nikakve da i nema, sem te neke duševne satisfakcije ukoliko je naš navijač da se može faliti na sijelu kad mu dođu gosti kako mu mali "igra" u Želji.
Znači za početak biti iskreni prema sebi i vidjeti šta drugi daju a šta mi, šta to dijete ima što bi bilo kod nas itd itd itd...
Kamp ko kamp ništa promijeniti neće ako mi ne promijenimo pristup talentovanoj djeci da ih stimulišemo da igraju kod nas.
Naravno možemo se praviti naivni i govoriti o nama kao instituciji pa ono eto treba nekome da je čast...od toga se ne živi, danas je lova pokretač svega i otvara sva vrata. Samo treba odabrati "ključ"
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍