Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Mulalic Edis
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 13, 2024 12:03 am

Pa slozit cu se s tobom. Nas interesuje samo Zeljeznicar i Zeljini interesi. Ostalo je nevazno.
Grande Miske 💪

ubaceni element
Kontakt:

sri nov 13, 2024 1:07 am

Kakvi interesi kad su sve poklopili samo da se oni uvale? Nakon ovog danas ne bih glasao za pa taman odmah ispali, i javno bih to objavio ispred kluba.

ublehas
Kontakt:

sri nov 13, 2024 7:20 am

Bozidar Radosevic je napisao/la:
uto nov 12, 2024 11:25 pm
Okej, ali ljudi dragi mi skrecemo glavu od problema. Mi moramo sutra glasati za da ako uopste mozemo. Ova goveda moraju ici ili zelite jos Borca? Zelite li jos kradja poput ove zadnje protiv Zrinjskog. Nije ni vazno, bitno je skinuti Colpu i ostale. Svaki glas je bitan!!!
Na stranu sve, ali jel fakat misliš da će nama biti bolje kad pitari dođu na te pozicije??? Ovi ti nedaju da budeš prvak. Oni će raditi sve što je u njihovoj moći da te izbace.

Brzo mi zaboravljamo. Sjetite se Dine i kako je došao da se smije kad se srušio krov na zapadu. Sjetite se kako su slavili istog Vicu kad im je poklonio titulu. Sjetite se kako su sa Husićem namještali tekme...

Da se razumijemo, ja sam da se smjene ovi ljudi iz Saveza, ali kad dođu pitari na te pozicije, nama može biti samo gore.

Dzezvar
Kontakt:

sri nov 13, 2024 7:59 am

Ovom suspenzijom nemamo pravo glasa po trenutnom statutu koji je jos uvijek vazeci.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

zlocestibradonja

sri nov 13, 2024 8:43 am

Sta tamo na onom forumu postavljaju, da se mogao imenovati zamjenik za delegata, a da mi to nismo iskoristili pravo? Je li moguce? Ovo mi sve lici na neko sabotiranje tipa famozna uplatnica, a ne zelim da vjerujem da ovo svjesno radimo, to bi bilo jos veca sramota. I otkud vama da ce biti pitari u savezu? Zar ne ganja magoda da udje u izvrsni odbor nsbih, on bi mozda i bio najbolji izbor, izgleda mi da kao neko ko bi branio oba kluba.

milanribar
Kontakt:

sri nov 13, 2024 9:14 am

zlocestibradonja je napisao/la:
Sta tamo na onom forumu postavljaju, da se mogao imenovati zamjenik za delegata, a da mi to nismo iskoristili pravo? Je li moguce? Ovo mi sve lici na neko sabotiranje tipa famozna uplatnica, a ne zelim da vjerujem da ovo svjesno radimo, to bi bilo jos veca sramota. I otkud vama da ce biti pitari u savezu? Zar ne ganja magoda da udje u izvrsni odbor nsbih, on bi mozda i bio najbolji izbor, izgleda mi da kao neko ko bi branio oba kluba.
Ne znaju čitat statut, zamjenski delegat se može imenovat ako je neko spriječen da prisustvuje a ako je neko suspendovan on nema pravo glasa.

ublehas
Kontakt:

sri nov 13, 2024 9:24 am

milanribar je napisao/la:
Ne znaju čitat statut, zamjenski delegat se može imenovat ako je neko spriječen da prisustvuje a ako je neko suspendovan on nema pravo glasa.
Ma znaju čitati, nego se namjerno potura priča kako mi nešto opstruiramo. Isto kao što se onaj papak Trbić sinoć zaletio...

zlocestibradonja

sri nov 13, 2024 9:26 am

milanribar je napisao/la:
Hvala! Ali pazi ti kakav je kriminalan statut, znaci ako je delegat suspendovan, klub gubi pravo glasa. Pa jbt to je tesko razbojnistvo

milanribar
Kontakt:

sri nov 13, 2024 9:29 am

Ma stvar je u tome što je čovjek i suspendovan jer se borio protiv tih protiv kojih se oni bore sad kao ali njima iz nekog razloga odgovara da nas ocrne i da kažu da smo mi protiv smjene ovih klošara iz Kantonalnog saveza što je van svake pameti...

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

sri nov 13, 2024 9:33 am

ova njihova borba nije za ozdravljenje fudbala, već guranje sarajeva

nikson
Kontakt:

sri nov 13, 2024 10:07 am

Zammjenski delegat se moze imenovati ali ga nisu htjeli verifikovati. Bez verifikacije nema glasanja. Smisljeno iskljucen jedan od dva bitna kluba, jucer u 4 su javili da je covjek ponovo suspendovan. Dobro orkestrirana igranska sarajevskih srbalija, naravno po direktivi onih drugih.
Izmedju ostalog ovaj glupan iz Sarajeva poletio da oblati Zelju i bacio kost, razjedinio jos vise. Kad je skontao sta je uradio onda izbrisao post ko kakva pickica. Direktor jednog kluba, jednog od najvecih u drzavi se ponasa ko ja pjan kad postavim status pa sutra ujutro brisem i hvatam se za glavu.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

fanaticZeljin
Kontakt:

sri nov 13, 2024 1:05 pm

Pa nista ,tuziti ga iznosenje lazi i opaliti dobro po usima , govnar kobiljarski
Srcu draga, boja PLAVA !

ublehas
Kontakt:

sri nov 13, 2024 2:06 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Pa nista ,tuziti ga iznosenje lazi i opaliti dobro po usima , govnar kobiljarski
Pa nije ništa slagao, samo nije napisao potpunu informaciju.

Gora su naša raja što se prima na sve što se napiše. I vazda ide priča u klubu nesposobni, neradnici, ovakvi onakvi...Mislim razumijem da Pitari padaju na te priče, ali da naši padaju na to iz godine u godinu, mi nikako ne ide u glavu.

I ponavljam, ako pitari dođu na neke pozicije, nama može biti samo puno gore. To su najveći muljatori u našoj ligi. Borac je za njih mala maca, samo što oni nikad nisu bili u situaciji kao što je sada Borac. Da jesu, tek bi tada vidjeli šta su neregularnosti.

Dzezvar
Kontakt:

sri nov 13, 2024 2:17 pm

ublehas je napisao/la:
sri nov 13, 2024 2:06 pm
fanaticZeljin je napisao/la:
Pa nije ništa slagao, samo nije napisao potpunu informaciju.

Gora su naša raja što se prima na sve što se napiše. I vazda ide priča u klubu nesposobni, neradnici, ovakvi onakvi...Mislim razumijem da Pitari padaju na te priče, ali da naši padaju na to iz godine u godinu, mi nikako ne ide u glavu.

I ponavljam, ako pitari dođu na neke pozicije, nama može biti samo puno gore. To su najveći muljatori u našoj ligi. Borac je za njih mala maca, samo što oni nikad nisu bili u situaciji kao što je sada Borac. Da jesu, tek bi tada vidjeli šta su neregularnosti.
Zasto imas potrebu da ublazujes postupak ovog govneta pitarskog....namjerno je ovo uradio.Cak mu je sinoc bilo receno da nije korektno to sto je uradio,samo se okrenuo i otisao...sebi brata napravio ako Bog da....
Puno prije njih smo ukazivali na probleme u radu saveza,medju prvim smo i uputili pismo prema minstarstvu...

slika

slika

slika

slika

slika

ublehas
Kontakt:

sri nov 13, 2024 2:46 pm

Daleko od toga. Nisam nigdje rekao da nije uradio nešto pogrešno, nego da nemamo osnove da ga tužimo. Pa valjda svi znako kakva su govna pitari. Naravno da je ovo namjerno uradio. U ostalom, vidiš da svo vrijeme pišem da nam "pod pitarima" smo može biti gore.
Nego već vidim da će se našim fakturisati i to što isti nije tužen.

Dzezvar
Kontakt:

sri nov 13, 2024 2:55 pm

ublehas je napisao/la:
Daleko od toga. Nisam nigdje rekao da nije uradio nešto pogrešno, nego da nemamo osnove da ga tužimo. Pa valjda svi znako kakva su govna pitari. Naravno da je ovo namjerno uradio. U ostalom, vidiš da svo vrijeme pišem da nam "pod pitarima" smo može biti gore.
Ovo govno svaki navijac treba da nabije nogom u guzicu kada ga vidi u gradu...gora mu je to kazna od tuzbe.

milanribar
Kontakt:

sri nov 13, 2024 3:02 pm

ublehas je napisao/la:
Ma samo je ispo govno i to je to, znao je situaciju i opet objavi da se prime navijači i novinari pa onda briše...

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

sri nov 13, 2024 3:21 pm

a zasto su ovi borci "sami protiv svih" prije 4 godine dali glas Čolpi a ne Džindi?

igla
Kontakt:

sri nov 13, 2024 3:32 pm

Nije Trbic ispo govno i smece, on i jeste govno i smece. Ko ga zna imalo, potvrdice vam. Nevezano je za kog navija.

Lik ima bar 10 izrazenih kompleksa u ponasanju.

alombardo
Kontakt:

sri nov 13, 2024 3:45 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
uto nov 12, 2024 11:25 pm
Okej, ali ljudi dragi mi skrecemo glavu od problema. Mi moramo sutra glasati za da ako uopste mozemo. Ova goveda moraju ici ili zelite jos Borca? Zelite li jos kradja poput ove zadnje protiv Zrinjskog. Nije ni vazno, bitno je skinuti Colpu i ostale. Svaki glas je bitan!!!
Smjena colpe je interes svih koji vole loptu u KS

Trenutno korisnika/ca: g 1 i 40 gostiju.

Prijava