Na stranu sve, ali jel fakat misliš da će nama biti bolje kad pitari dođu na te pozicije??? Ovi ti nedaju da budeš prvak. Oni će raditi sve što je u njihovoj moći da te izbace.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 11:25 pmOkej, ali ljudi dragi mi skrecemo glavu od problema. Mi moramo sutra glasati za da ako uopste mozemo. Ova goveda moraju ici ili zelite jos Borca? Zelite li jos kradja poput ove zadnje protiv Zrinjskog. Nije ni vazno, bitno je skinuti Colpu i ostale. Svaki glas je bitan!!!
Ne znaju čitat statut, zamjenski delegat se može imenovat ako je neko spriječen da prisustvuje a ako je neko suspendovan on nema pravo glasa.zlocestibradonja je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 8:43 amSta tamo na onom forumu postavljaju, da se mogao imenovati zamjenik za delegata, a da mi to nismo iskoristili pravo? Je li moguce? Ovo mi sve lici na neko sabotiranje tipa famozna uplatnica, a ne zelim da vjerujem da ovo svjesno radimo, to bi bilo jos veca sramota. I otkud vama da ce biti pitari u savezu? Zar ne ganja magoda da udje u izvrsni odbor nsbih, on bi mozda i bio najbolji izbor, izgleda mi da kao neko ko bi branio oba kluba.
Ma znaju čitati, nego se namjerno potura priča kako mi nešto opstruiramo. Isto kao što se onaj papak Trbić sinoć zaletio...milanribar je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 9:14 amNe znaju čitat statut, zamjenski delegat se može imenovat ako je neko spriječen da prisustvuje a ako je neko suspendovan on nema pravo glasa.zlocestibradonja je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 8:43 amSta tamo na onom forumu postavljaju, da se mogao imenovati zamjenik za delegata, a da mi to nismo iskoristili pravo? Je li moguce? Ovo mi sve lici na neko sabotiranje tipa famozna uplatnica, a ne zelim da vjerujem da ovo svjesno radimo, to bi bilo jos veca sramota. I otkud vama da ce biti pitari u savezu? Zar ne ganja magoda da udje u izvrsni odbor nsbih, on bi mozda i bio najbolji izbor, izgleda mi da kao neko ko bi branio oba kluba.
Hvala! Ali pazi ti kakav je kriminalan statut, znaci ako je delegat suspendovan, klub gubi pravo glasa. Pa jbt to je tesko razbojnistvomilanribar je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 9:14 amNe znaju čitat statut, zamjenski delegat se može imenovat ako je neko spriječen da prisustvuje a ako je neko suspendovan on nema pravo glasa.zlocestibradonja je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 8:43 amSta tamo na onom forumu postavljaju, da se mogao imenovati zamjenik za delegata, a da mi to nismo iskoristili pravo? Je li moguce? Ovo mi sve lici na neko sabotiranje tipa famozna uplatnica, a ne zelim da vjerujem da ovo svjesno radimo, to bi bilo jos veca sramota. I otkud vama da ce biti pitari u savezu? Zar ne ganja magoda da udje u izvrsni odbor nsbih, on bi mozda i bio najbolji izbor, izgleda mi da kao neko ko bi branio oba kluba.
Pa nije ništa slagao, samo nije napisao potpunu informaciju.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 1:05 pmPa nista ,tuziti ga iznosenje lazi i opaliti dobro po usima , govnar kobiljarski
Zasto imas potrebu da ublazujes postupak ovog govneta pitarskog....namjerno je ovo uradio.Cak mu je sinoc bilo receno da nije korektno to sto je uradio,samo se okrenuo i otisao...sebi brata napravio ako Bog da....ublehas je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 2:06 pmPa nije ništa slagao, samo nije napisao potpunu informaciju.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 1:05 pmPa nista ,tuziti ga iznosenje lazi i opaliti dobro po usima , govnar kobiljarski
Gora su naša raja što se prima na sve što se napiše. I vazda ide priča u klubu nesposobni, neradnici, ovakvi onakvi...Mislim razumijem da Pitari padaju na te priče, ali da naši padaju na to iz godine u godinu, mi nikako ne ide u glavu.
I ponavljam, ako pitari dođu na neke pozicije, nama može biti samo puno gore. To su najveći muljatori u našoj ligi. Borac je za njih mala maca, samo što oni nikad nisu bili u situaciji kao što je sada Borac. Da jesu, tek bi tada vidjeli šta su neregularnosti.
Ovo govno svaki navijac treba da nabije nogom u guzicu kada ga vidi u gradu...gora mu je to kazna od tuzbe.ublehas je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 2:46 pmDaleko od toga. Nisam nigdje rekao da nije uradio nešto pogrešno, nego da nemamo osnove da ga tužimo. Pa valjda svi znako kakva su govna pitari. Naravno da je ovo namjerno uradio. U ostalom, vidiš da svo vrijeme pišem da nam "pod pitarima" smo može biti gore.
Nego već vidim da će se našim fakturisati i to što isti nije tužen.
Ma samo je ispo govno i to je to, znao je situaciju i opet objavi da se prime navijači i novinari pa onda briše...ublehas je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 2:46 pmDaleko od toga. Nisam nigdje rekao da nije uradio nešto pogrešno, nego da nemamo osnove da ga tužimo. Pa valjda svi znako kakva su govna pitari. Naravno da je ovo namjerno uradio. U ostalom, vidiš da svo vrijeme pišem da nam "pod pitarima" smo može biti gore.
Nego već vidim da će se našim fakturisati i to što isti nije tužen.
Smjena colpe je interes svih koji vole loptu u KSBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 11:25 pmOkej, ali ljudi dragi mi skrecemo glavu od problema. Mi moramo sutra glasati za da ako uopste mozemo. Ova goveda moraju ici ili zelite jos Borca? Zelite li jos kradja poput ove zadnje protiv Zrinjskog. Nije ni vazno, bitno je skinuti Colpu i ostale. Svaki glas je bitan!!!