storm_raider je napisao/la: ↑uto nov 05, 2024 11:44 pm
dzulijano_pike je napisao/la: ↑uto nov 05, 2024 10:12 pm
Na istim je nakon mog odlaska ostalo cca. 3 miliona KM (govorim o septembru 2015. god., do kraja godine očekivali smo još uplate za Bajića 500.000 KM., Džeku cca. 700.000 KM., Mersin cca 250.000 KM, mislim nešto sitno za Zukanovića, Gojaka. Nakon toga uslijedila je prodaja Amira za 1 milion KM). Možda sam nešto dodao ili ispustio, ali nenamjerno, obzirom da govorim po sjećanju, naravno postoji dokumantacija za sve ovo o čemu govorim.
Jedan je Almir Gredić
Koliki je dug ostavio? Greda jeste radio savjesno, niko to ne moze osporiti, medjutim to da je ostavio 5 miliona cistog novca, to jednostavno nije istina. Isto kao sto je laz da je "Miske potrosio tih 5 miliona". Tok novca jednostavno nije tako linearan.
@Occasionally i @dzulijano, nema potrebe da se vrijedjate. Ne moramo se sloziti, ali hajde da zadrzimo konverzaciju pristojnom.
Htio sam sa postom da otvorim pitanje šta nama znači što bi konkurenti iz godine u godinu uzimali milione od Evrope a mi bili zadovoljni sa par stotina hiljada KM.
Iznenađujuće je da po ovim trenutnim odgovorima na post ispade da smo zadovoljni i sa tim.
Neka neko napiše kada i "kako" nas to vide u Evropi i "kako" ćemo prekinuti dominaciju klubova koji budu zarađivali od Evrope a mi kupili mrvice.
To oko vrijeđanja je spontana reakcija

Svi smo mi ljudi i sujeta je uvjek tu.
P.S. Iskreno, s sad će opet biti rafal po meni, tribina mi se ne sviđa. Ako mogu ocjeniti na osnovu ove dvije slike što su nam prezentovane.
Unaprijed izvinjenje projektantu ako ništa drugo zbog razlike u stručnosti i nivou obrazovanja. Samo kažem da mi neke stvari nisu jasne.