Sta nije uredu braca?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned nov 03, 2024 8:18 pmReci cu jednu stvar....Ovaj Mircevski je teski ku.rac od igraca.
Pa ko vise dovodi ovakve panjeve i to iz druge drzave? Hajde kad promasis sa domacim igracem, ali kad fulis sa ovakvim polovnjakom kojem treba i stan i hrana i sigurno veca plata od domaceg igracaz to je za zatvora!! Ko pristane da mu se dovede ovakav igrac??Samo to bih volio znati....
Stani druže, polako, ovo je fudbal, greške su moguće, i najveći klubovi na svijetu griješe, to je normalno, s tim da za njega ne znamo još uvijek koliko može, mislim da svima treba dati bar polusezonu ili sezonu da pokažu šta mogu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned nov 03, 2024 8:18 pmReci cu jednu stvar....Ovaj Mircevski je teski ku.rac od igraca.
Pa ko vise dovodi ovakve panjeve i to iz druge drzave? Hajde kad promasis sa domacim igracem, ali kad fulis sa ovakvim polovnjakom kojem treba i stan i hrana i sigurno veca plata od domaceg igracaz to je za zatvora!! Ko pristane da mu se dovede ovakav igrac??Samo to bih volio znati....
Ma muka mi je vise od ovih polovnjaka, majke mi.Frajko ku.rcina obicna.Evo tu si polusezonu ko stranac ni gola ni ass.Koji ces nam ku.rac?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned nov 03, 2024 8:20 pmSta nije uredu braca?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned nov 03, 2024 8:18 pmReci cu jednu stvar....Ovaj Mircevski je teski ku.rac od igraca.
Brate frajer nije odigrao punih 90 minuta nikada. Najvise sto je odigrao je 50 mozda malo vise. I to 5 6 utakmica upisao za Zelju. Ne treba tako brzo procjenjivati igraca i tjerati odma.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned nov 03, 2024 8:24 pmMa muka mi je vise od ovih polovnjaka, majke mi.Frajko ku.rcina obicna.Evo tu si polusezonu ko stranac ni gola ni ass.Koji ces nam ku.rac?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned nov 03, 2024 8:20 pmSta nije uredu braca?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned nov 03, 2024 8:18 pmReci cu jednu stvar....Ovaj Mircevski je teski ku.rac od igraca.
Sto to mali Sabic ne igra na krilu, a Boljevica stavi ko poluspica!?
Eh eto nam i Karica izgleda.Sad ce sou.