Svi probosanski klubovi su FK Hinjave pičkice i FK Guzni čepić.
I nek guze U i Č komponenta dok god mogu sve dok mi reakcije nemamo.
Ne možemo ga podržati, iako bismo trebali, kad mi radije pozajmicu od Saveza uzmemo, pa nam progledaju kroz prste, pa nas čuvaju za mu.da…storm_raider je napisao/la: ↑uto okt 22, 2024 8:52 pmNije mi vala nikada Husref bio mrzak. Cest gost na Grbavici, uvijek korektan. Postovanje prema Zelji uvijek pokazivao. Puna podrska, bori se na pravoj strani, nebitno ciji je.
Da smo kako treba svi, podrzali bismo ga kolektivno.
Sve si rekao.kvalitet je napisao/la: ↑uto okt 22, 2024 11:24 pmNe možemo ga podržati, iako bismo trebali, kad mi radije pozajmicu od Saveza uzmemo, pa nam progledaju kroz prste, pa nas čuvaju za mu.da…storm_raider je napisao/la: ↑uto okt 22, 2024 8:52 pmNije mi vala nikada Husref bio mrzak. Cest gost na Grbavici, uvijek korektan. Postovanje prema Zelji uvijek pokazivao. Puna podrska, bori se na pravoj strani, nebitno ciji je.
Isto ko sto je i on nas podrzavao kad su nas klali.storm_raider je napisao/la: ↑uto okt 22, 2024 8:52 pmNije mi vala nikada Husref bio mrzak. Cest gost na Grbavici, uvijek korektan. Postovanje prema Zelji uvijek pokazivao. Puna podrska, bori se na pravoj strani, nebitno ciji je.
Onda da se vratimo na to sta je starije koka ili jaje. Nema kluba kojeg nisu klali i koji u jednom trenutku nije imao protekciju. Tako je svugdje. Ne radi se bolan ovdje on pitarima i nama, u svim sporama drustva i drzave se radi na tome da se obesmisli postojanje Bosne i Hercegovine kao smislene drzave. To je malo vece i od nas i od pitara. I dok god se budemo dijelili oko esencijalnih stvari i brojali krvna zrnca, a ne zivimo nista bolje, ni gore, ni mi, ni oni zbog toga, isto ce nam biti.EvoMe je napisao/la: ↑uto okt 22, 2024 11:46 pmIsto ko sto je i on nas podrzavao kad su nas klali.storm_raider je napisao/la: ↑uto okt 22, 2024 8:52 pmNije mi vala nikada Husref bio mrzak. Cest gost na Grbavici, uvijek korektan. Postovanje prema Zelji uvijek pokazivao. Puna podrska, bori se na pravoj strani, nebitno ciji je.
storm_raider je napisao/la: ↑sri okt 23, 2024 8:54 amOnda da se vratimo na to sta je starije koka ili jaje. Nema kluba kojeg nisu klali i koji u jednom trenutku nije imao protekciju. Tako je svugdje. Ne radi se bolan ovdje on pitarima i nama, u svim sporama drustva i drzave se radi na tome da se obesmisli postojanje Bosne i Hercegovine kao smislene drzave. To je malo vece i od nas i od pitara. I dok god se budemo dijelili oko esencijalnih stvari i brojali krvna zrnca, a ne zivimo nista bolje, ni gore, ni mi, ni oni zbog toga, isto ce nam biti.EvoMe je napisao/la: ↑uto okt 22, 2024 11:46 pmIsto ko sto je i on nas podrzavao kad su nas klali.storm_raider je napisao/la: ↑uto okt 22, 2024 8:52 pmNije mi vala nikada Husref bio mrzak. Cest gost na Grbavici, uvijek korektan. Postovanje prema Zelji uvijek pokazivao. Puna podrska, bori se na pravoj strani, nebitno ciji je.
Nije baš ovdje situacija da se Pitari žale zato što im je stalo do Države i što ima smeta obezvrijeđivanja sporta, nego zato što oni misle da su ponajviše oštećeni. Istina, jesu, ali ni blizu koliko prikazuju i koliko smo mi bili oštećeni nekih prethodnih sezona. Pogledajte tekmu Igmana i Zrinjskog. Da ljedeće kolo igra Igman sa Borcem, bila bi priča isključeni igrači zbog Borca. Pošto igraju sa Pitarima to niko ne spominje.storm_raider je napisao/la: ↑sri okt 23, 2024 8:54 amOnda da se vratimo na to sta je starije koka ili jaje. Nema kluba kojeg nisu klali i koji u jednom trenutku nije imao protekciju. Tako je svugdje. Ne radi se bolan ovdje on pitarima i nama, u svim sporama drustva i drzave se radi na tome da se obesmisli postojanje Bosne i Hercegovine kao smislene drzave. To je malo vece i od nas i od pitara. I dok god se budemo dijelili oko esencijalnih stvari i brojali krvna zrnca, a ne zivimo nista bolje, ni gore, ni mi, ni oni zbog toga, isto ce nam biti.EvoMe je napisao/la: ↑uto okt 22, 2024 11:46 pmIsto ko sto je i on nas podrzavao kad su nas klali.storm_raider je napisao/la: ↑uto okt 22, 2024 8:52 pmNije mi vala nikada Husref bio mrzak. Cest gost na Grbavici, uvijek korektan. Postovanje prema Zelji uvijek pokazivao. Puna podrska, bori se na pravoj strani, nebitno ciji je.
Razlika je što bi te ovi mlatili kad bi im se približili, a ti isti Pitari da mogu bi te mlatili u svakoj situaciji.igla je napisao/la: ↑sri okt 23, 2024 11:47 amTrebamo stati uz bilo koga ko povede borbu.
Kao što kolega reče, mi nismo prijetnja pa nas ne mlate ko pitare. Približi se kvalitetom, pa ćeš vidjeti.
S druge strane, Sarajevo jedino ima finansijski kapacitet da inicira i povede borbu. Svi ostali su od danas do sutra i vrlo često ovise o milosti saveza.
Ovo je realnost, priče "nikad s njima", "anamo oni" i sl. su rang kafe 2 navijača. Valjda bi trebali ljudi u upravama imati malo više karaktera i mozga. Naglasak na "valjda bi trebali".
Nisu problem kone, problem je što mi nećemo za sebe da se borimo. Eto, neka neko napiše koga želimo kandidovati u FSKS (mislim Izvršni odbor) prema novim Čolpinim pravilima, pa će biti jasno gdje smo mi i koliko ozbiljno shvatamo neke stvari u FSKS. A tu sve počinje i završava, ako se tu ne izboriš, nema načina da na bilo koji način utječeš na odluke u Federaciji i na nivou BiH. Ja sam lično primijetio da mnoge ni ne zanima ovo pitanje, a jedno je od ključnih za naš klub. Nažalost to je tako.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri okt 23, 2024 4:40 pmSta imamo dalje pricati kad sarajevske sudije silje za Zrinjski. Sarajevo diglonfrku jerbsu ubijedjeni da su najjaci, najveci klub i kaonpod moranjem da moraju uzeti titulu, ko ih jebe tamo. Nas kad su sjebali za titulu mi smo bili predmet sprdnje, korona titula onda se slavio Vico.