Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

EasyRiise
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 21, 2024 10:40 pm

staaarinavijac je napisao/la:
pon okt 21, 2024 8:25 pm
mislim da sa ovakvim trenutnim igračkim kadrom Željo ne može do mjesta koje vodi u Evropu ...da ne spominjem sudije po zadatku ... ako se na zimskoj pauzi ne dovedu bar dva odlična igrača ( za našu ligu ) , onda je realno mjesto u sredini tabele... zašto bi dovodio nekog perspektivnog trenera ( kao što je Ćorić) ako mu nećeš obezbjediti igrače sa kojima može postizati rezultate koje odavno nismo postigli ? ...
Ma ja, realno treba odustati od europe svakako ima još nekoliko kola do kraja. Druže tek je 10 kolo, nije još završen ni prvi krug prvenstva. Sigurno da su igrački borac, zrinjski i sarajevo kvalitetniji pogotovo kada se pogleda naša odbrana, ali ko zna šta će se desiti na zimskoj pauzi. Zato držati se na 4. mjestu, skupljati bodove bez ogromnog pritiska i daj molim vas nemojte da odustajemo od europe već u oktobru.
:zeljeznicar1:

SanMan
Kontakt:

pon okt 21, 2024 11:35 pm

Ne kontam što pesimizam - pa mi smo sa pitarima preplaćenim "divovima" potpuno egal igrali, sa Borcem smo se i mi navijači i igrači i sš predali pet dana prije ( uništiće nas sudija, te puno su bolji, te mi smo loši, treba se čuvati kartona...) a odigrali smo skroz egal i to sa tri najbolja igrača na klupi (kad su ušli drastična razlika u našu korist).
Priznam samo Zrinjskom dominaciju
A protiv nepravdi se treba boriti na sve načine, ako ne može drugačije makar ko i Husref M (jedino mu zamjeram što je pitar - sve ostalo čoek u pravu)
A

CuneLastavica
Kontakt:

pon okt 21, 2024 11:38 pm

Uz to imacemo jos zimski prelazni rok, ne sumnjam da se, ako je sta klimavo, moze nadograditi. Prosle sezone smo se na zimu rijesili skarta teskog, sad izgledamo daleko bolje nego cijele prosle sezone, ne sumnjam da ce ostat momci koji valjaju, a upotpunit pozicije tipa stopera necim sto moze dobro doc. Msm da je super pisao da smo haman ugovorili neka dva tri dobra na zimu. A svejedno i da ne mijenjamo nista, solidni su ovo momci, daj im jedne pripreme skupa i uigrace se aBd. Vala ako nismo za cetvrto mjesto ovakvi, u ovakvoj konkurenciji onda ja ne znam stvarno

CuneLastavica
Kontakt:

pon okt 21, 2024 11:41 pm

SanMan je napisao/la:
Ne kontam što pesimizam - pa mi smo sa pitarima preplaćenim "divovima" potpuno egal igrali, sa Borcem smo se i mi navijači i igrači i sš predali pet dana prije ( uništiće nas sudija, te puno su bolji, te mi smo loši, treba se čuvati kartona...) a odigrali smo skroz egal i to sa tri najbolja igrača na klupi (kad su ušli drastična razlika u našu korist).
A protiv nepravdi se treba boriti na sve načine, ako ne može drugačije makar ko i Husref M (jedino mu zamjeram što je pitar - sve ostalo čoek u pravu)
A
Tekme koje smo trebali dobit smo dobili, bili sigurni. Kiks jedino sloga, al desava se svima. I bas to, ja bih reko u cijelom dosadasnjem dijelu samo nas je zrinjski nadigrao da kazes e svaka cast zasluzena pobjeda evidentno bolji.

salle86
Kontakt:

pon okt 21, 2024 11:57 pm

Husref u elementu 😂
Jedan od rijetkih u ligi sa damu...jest da je pitar sa dna kace ali je sarajevski mangup 💪
Dok se onako ne krene u obračun, ne znam čemu se nadamo
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

igla
Kontakt:

uto okt 22, 2024 12:49 am

salle86 je napisao/la:
pon okt 21, 2024 11:57 pm
Husref u elementu 😂
Jedan od rijetkih u ligi sa damu...jest da je pitar sa dna kace ali je sarajevski mangup 💪
Dok se onako ne krene u obračun, ne znam čemu se nadamo
Volim ljude koji imaju hrabrost i stav.
Najlakše je saopštenja za dobrobit bh sporta pisati.

S ovima ne možeš drugačije nego radikalno. Šta god to značilo.

SWRA_1921
Kontakt:

uto okt 22, 2024 9:01 am

Nasa nekadasnja drvena tribina, samo mislim da je ovo sa prvobitnog stadiona odakle je donesena na Grbavicu.

slika

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto okt 22, 2024 11:07 am

SanMan je napisao/la:
A
Ti prespavo drugo poluvrijeme derbija izgleda.

Meha87
Kontakt:

uto okt 22, 2024 2:13 pm

Ide nam sad laksi raspored i prilika da se odvojimo od ovih ekipa ispod nas. Na pauzi se fino pojacati i vjerujem da evropa nece doci u pitanje. Ako prelazni rokovi budu dobro odradjeni mogli bi konacno napasti titulu sljedece sezone.

dobar tri
Kontakt:

uto okt 22, 2024 2:30 pm

mislim da sa ovakvim trenutnim igračkim kadrom Željo ne može do mjesta koje vodi u Evropu ...da ne spominjem sudije po zadatku ... ako se na zimskoj pauzi ne dovedu bar dva odlična igrača ( za našu ligu ) , onda je realno mjesto u sredini tabele... zašto bi dovodio nekog perspektivnog trenera ( kao što je Ćorić) ako mu nećeš obezbjediti igrače sa kojima može postizati rezultate koje odavno nismo postigli ? ...
Ma realno, ne računajući tri ekipe iznad nas, ostali nisu bolji.
Ono što često volimo zaboraviti da sve tri ekipe koje već pomenuh operišu zavidnim budžetima, dok smo mi bili primorani na tzv. free transfere. Dovodiš besplatne igrače, i slobodno mogu potrošnu robu, nekad lani bili dobri, sad im pokušavaš oživjeti karijeru, jer bolje ne možeš.
Trener mlad, ekipa nova (u odnosu na prošlu, zaboravnu sezonu) apsolutno je normalno da u roku od tri mjeseca nismo uspjeli da dođemo na nivo ‘teškaša’ ove lige. Treba sabura, ali treba i razumijevanja. Nismo na nivou napada titule, ali nismo ni, brate dragi, za borbe za sredinu tabele.

ficobahtic
Kontakt:

uto okt 22, 2024 5:02 pm

dobar tri je napisao/la:
uto okt 22, 2024 2:30 pm
Ma realno, ne računajući tri ekipe iznad nas, ostali nisu bolji.
Ono što često volimo zaboraviti da sve tri ekipe koje već pomenuh operišu zavidnim budžetima, dok smo mi bili primorani na tzv. free transfere. Dovodiš besplatne igrače, i slobodno mogu potrošnu robu, nekad lani bili dobri, sad im pokušavaš oživjeti karijeru, jer bolje ne možeš.
Trener mlad, ekipa nova (u odnosu na prošlu, zaboravnu sezonu) apsolutno je normalno da u roku od tri mjeseca nismo uspjeli da dođemo na nivo ‘teškaša’ ove lige. Treba sabura, ali treba i razumijevanja. Nismo na nivou napada titule, ali nismo ni, brate dragi, za borbe za sredinu tabele.
Ne bih se slozio da dovodimo besplatne igrace, nije Dangubic besplatan, nije Hiros niti oba makedonca i crnogorci.Fin je to bruto budget a ono cega me je strah su upravo te finansije.Hocemo li moci ih obezbjediti, platiti licencu itd je pitanje nad pitanjima. Ne znam koliko je ovaj UO tu mocan ali se iskreno nadam da su sposobni. Imamo finu ekipicu potetan SS i SD a dali imamo finansije to cemo vrlo brzo saznati.

I da jeste Husref sarajevski mangup ali ga oderase zestoko i koja soldarnost drugih trenera, ma kao u cijeloj drzavi keep low profile. Ne smije niko da pisne protiv ove bagre U FS/NS

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto okt 22, 2024 5:05 pm

Mislim da vam je sad jasno kako ce prolaziti oni koji se pobune protiv Vice.

Opet treba reci svaka cast Husrefu, bar se usudio progovoriti javno.

igla
Kontakt:

uto okt 22, 2024 5:07 pm

Svi koji sudjeluju, ukljucujuci i nas, u ovom kurcu od lige i ne rade nista da promijene bilo sta, vec samo pisu saopstenja povremeno i spuštaju glavu redovno, saučesnici su u zločinu.

Husrefu svaka čast, a ja ne znam sta je potrebno pa da "B" komponenta shvati da je kao većina talac u vlastitoj državi.

zlocestibradonja

uto okt 22, 2024 5:46 pm

igla je napisao/la:
Svi koji sudjeluju, ukljucujuci i nas, u ovom kurcu od lige i ne rade nista da promijene bilo sta, vec samo pisu saopstenja povremeno i spuštaju glavu redovno, saučesnici su u zločinu.

Husrefu svaka čast, a ja ne znam sta je potrebno pa da "B" komponenta shvati da je kao većina talac u vlastitoj državi.
Bas, svaka cast husrefu, dok se bosnje izmedju sebe kolju, hrvati i srbi kupe kajmak

kvalitet
Kontakt:

uto okt 22, 2024 5:59 pm

igla je napisao/la:

Prvo kod kuće, odnosno u FSKS počistiti, pa ići prema gore… nema drugog načina. Ponavljam se, ali anamo oni su to shvatili, mi se gubimo.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

igla
Kontakt:

uto okt 22, 2024 6:03 pm

Pa to je dovoljno da vidis koliko smo glupi ko narod. U Kantonu Sarajevo se više pita FK Bojnik od Želje i Sarajeva. Predstavnik je Fuad Čolpa.

Dovoljno da procijeniš inteligenciju.

SamoNapad
Kontakt:

uto okt 22, 2024 7:15 pm

Zamisli ljudi hoce da nas ubijede da su utakmice Borca pa i u jednu ruku Zrinjskog regularne. Pa dodjes i dumas jesmo li stvarno mogli bolje igrati i rapsrvaljamo o taktici dok gubimo bodove od Sloge i Sirokog , i sve se to desava jer je normalno da ne moze uvijek biti na nivou(dok su oni uvijek na nivou zajedno sa sudijama). S druge strane Boracu bod ne mozes otkinuti jer je normalno da ti svira faul kad ne dirnes igraaca da ti ne svirne penal protiv Zrinjskog, pa te i za to uvjeravaju da se desavaju greske . Na kraju prihvatis i tu pricu da sudije grijese pa onda skontas da ti grijesni ljudi nikad ne mogu pogrijesiti protiv Borca i Zrinjskog osim u njihom medjusobnom duelu. I na kraju na sve to ove manje klubove poput Igmana, Goska i Posusja iskasape za sve pare .
Stavio bi vam Husrefa u savez da vam j*** od doo svaku sjednicu jer ste kriimianalci skupa sa svojim politckim prcijama .

Occasionally
Kontakt:

uto okt 22, 2024 8:19 pm

Je li moguće da su imali VAR u ta vremena?
:ganja:

slikapicture hosting

igla
Kontakt:

uto okt 22, 2024 8:52 pm

SamoNapad je napisao/la:
uto okt 22, 2024 7:15 pm
Zamisli ljudi hoce da nas ubijede da su utakmice Borca pa i u jednu ruku Zrinjskog regularne. Pa dodjes i dumas jesmo li stvarno mogli bolje igrati i rapsrvaljamo o taktici dok gubimo bodove od Sloge i Sirokog , i sve se to desava jer je normalno da ne moze uvijek biti na nivou(dok su oni uvijek na nivou zajedno sa sudijama). S druge strane Boracu bod ne mozes otkinuti jer je normalno da ti svira faul kad ne dirnes igraaca da ti ne svirne penal protiv Zrinjskog, pa te i za to uvjeravaju da se desavaju greske . Na kraju prihvatis i tu pricu da sudije grijese pa onda skontas da ti grijesni ljudi nikad ne mogu pogrijesiti protiv Borca i Zrinjskog osim u njihom medjusobnom duelu. I na kraju na sve to ove manje klubove poput Igmana, Goska i Posusja iskasape za sve pare .
Stavio bi vam Husrefa u savez da vam j*** od doo svaku sjednicu jer ste kriimianalci skupa sa svojim politckim prcijama .
Ma druže, 90% grešaka sudija u našoj ligi su namjerne.
Jedno 7% je neznanje i 3% slučajnost ili situacija.

storm_raider
Kontakt:

uto okt 22, 2024 8:52 pm

Nije mi vala nikada Husref bio mrzak. Cest gost na Grbavici, uvijek korektan. Postovanje prema Zelji uvijek pokazivao. Puna podrska, bori se na pravoj strani, nebitno ciji je.

Da smo kako treba svi, podrzali bismo ga kolektivno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: BHDragons i 36 gostiju.

Prijava