Kada sam procitao naslov ...

PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri okt 09, 2024 9:52 amHoce li ista biti od zamjene trave na stadionu? Znam da je bila prica prosle godine medjutim od tad se ne spominje, pa me zanima radi li se sta na tom planu?
Grijaci su napravljeni/popravljeni prosle godine i u funkciji su.Occasionally je napisao/la: ↑sri okt 09, 2024 6:29 pmPlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri okt 09, 2024 9:52 amHoce li ista biti od zamjene trave na stadionu? Znam da je bila prica prosle godine medjutim od tad se ne spominje, pa me zanima radi li se sta na tom planu?
Od zamjene trave/travnjaka neće ništa biti jer ista će uskoro nestati![]()
Ozbiljno, vegetativni ciklus je završen. Trava/travnjak se nije oporavila ako su ikako išta i pokušavali.
Ono naše, "ako Bog da - Inšallah" sama će zamladiti se neće nikada desiti. Grijači nisu u funkciji tako da je ciklus rasta definitivno završen.
Kad vidjeh sad na zadnjoj tekmi one rupe po travnjaku gdje se čak niti vlakna (hybrid) ne vide, hoće muka da mi bude.
Šteta. Sjesti i plakat.
A može i akcija opet !
viewtopic.php?f=51&t=824&start=180#p460895
To mi izgleda isto kao da ima neko ograničen budžet u kući i kaže - hebo hranu, ne moramo jesti svaki dan, daj nam nove lustere. Ne mogu da vjerujem da neko na normalno održavanje terena gleda kao na trošak. To može samo u Bosni, nigdje drugo.Dzezvar je napisao/la: ↑pet okt 11, 2024 7:59 amGrijaci napravljeni,trafo stanica takodje...
Nije to samo pritisni puljku i neka radi.....
Potrosnja je izuzetno velikai u situaciji kakvoj smo trenutno kada je svaka marka bitna mislim da ce grijaci i teren biti kolateralna steta.Ali ima jos uvijek opcija zamjene ovog povrsinskog sloja trave....
Nije bas tako.....kvalitet je napisao/la: ↑pet okt 11, 2024 1:56 pmTo mi izgleda isto kao da ima neko ograničen budžet u kući i kaže - hebo hranu, ne moramo jesti svaki dan, daj nam nove lustere. Ne mogu da vjerujem da neko na normalno održavanje terena gleda kao na trošak. To može samo u Bosni, nigdje drugo.Dzezvar je napisao/la: ↑pet okt 11, 2024 7:59 amGrijaci napravljeni,trafo stanica takodje...
Nije to samo pritisni puljku i neka radi.....
Potrosnja je izuzetno velikai u situaciji kakvoj smo trenutno kada je svaka marka bitna mislim da ce grijaci i teren biti kolateralna steta.Ali ima jos uvijek opcija zamjene ovog povrsinskog sloja trave....
Sve su prilike da je lom ...