ned sep 29, 2024 6:43 pm
Da ne moraju uvijek igrati najbolji, pokazatelj je prvo poluvrijeme. Previše smo nabili veznjaka od starta, rekao bih čak svih 5 su vezni jer Boljević nije 5% vremena proveo na svojoj poziciji koju je trebao. Hiroš isto lafo krilo, a obojica u sredini kad na to dodamo Jabera, Radovca i Husu, samo su smetali jedan drugom.
Meni je neshvatljivo na je našim krilima iz poniženja igrati svoju poziciju već se nešto uvlače u sredinu.
Čim je ušao Cvetanoski koji je linijaš, raširili smo igru po horizontali i razvukli Posušje pa se imalo prostora za igrati. Uz to Marković po meni najveća prevaga od ulaska danas jer je bio i naprijed i nazad, za razliku od Radinovića koji je opet razumljivo nespreman ali i ostavljen na cjedilu od Boljevića.
Sredina prodisala sa Hirošem koji je nije ovako natrčao, pa možda i nikako od povratka.
Dangubić mnogi ga hvale, meni je on teška enigma. Nije sad da je krampa ali je očito previše krut, odbijaju se lopte od njega ko od letvu, nema startnost nekako sve u slow motionu. Želja velika ali trebaće njemu da se adaptira izgleda malo više vremena nego smo očekivali.
Možda je i to recept, imamo nekih 5-6 veznih podijeliti im minutažu nek odigraju maksimalno dok mogu kao danas Hiroš/Mirčevski ili Cvetanoski/Šabić krilo i sl
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍