Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

svabo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 29, 2024 6:27 pm

Prvo, mi nismo bolja ekipa od Posušja, kako smo dobili tako smo mogli i izgubiti ovu utakmicu.

Drugo, da su u našu korist trebala biti svirana ovakva dva penala, ispisali bi 15 stranica ovdje o tome. Da se razumijemo, prvi nije bio, a drugi bi 90% sudija ove lige sviralo.

Jacksparrow
Kontakt:

ned sep 29, 2024 6:27 pm

Pobjeda protiv borca, pa da sjedemo svima na kosti zbog ovih proseravanja po internetu. 🤨
FCŽ

dobar tri
Kontakt:

ned sep 29, 2024 6:29 pm

Penal nije bio jer ga sudija nije svirao 😝
Hajmo dalje

SkenderijaTM87
Kontakt:

Gyasi13 je napisao/la:
ned sep 29, 2024 6:21 pm
Ja sam prezadovoljan sa omjerom 5 2 2, jos kad bi otkinuli bod u BL 👍🏻
Liga je jaka, a mi brgo zaboravljamo proslu sezonu a i cinjenicu da 4 kluba ispadaju
Slažem se.. Dosta raje zaboravlja proslu sezonu i uzima ovo olako.
Nas realan domet cetvrto ili trece mjesto. Mnogo raje poletilo za nekom titulom ili sta.. I to nakon 3 utakmice. Za nesto vise ti treba mnogo bolja odbrana, bekovi koji imaju mozak i solidna klupa koja moze donijeti razliku.

Dangubic zvjerka, najbolji danas ubjedljivo, nakon njega Karjasevic.
Al Jaber katastrofa vec 5 utakmica zaredom. Odbrana kriminalna također.

Coric je isto najavio oscilacije u igri, trenutno su vidljive definitivno. Prebitna 3 boda i sad nam ide laksi raspored na Grbavici. Radnik, Velez, Sloboda pa Gosk. Moraju se ovdje bodovi pokupiti ako zelimo Evropu..

Mulalic Edis
Kontakt:

ned sep 29, 2024 6:30 pm

cikazubo je napisao/la:
ned sep 29, 2024 5:37 pm
Nije penal, nije povecao povrsinu tijela, nije neprirodan polozaj, pokusao je sklonit, ne ide lopta prema golu, previse je blizu napucan, svi kriteriji su na strani Galica u toj situaciji.

Coric opet promasio formaciju i izbor igraca, opet bodove pisi igru brisi, prelose igramo s ovakvim igrackim kadrom, na hajr.
Izvini molim te, a kakav igracki kadar?
Stoperi su ti Karamarko i Mahmic. Samo to je dovoljno za analizu. Desni bek igra za 3 milje mjesecno, a Kobiljar protiv kojeg smo danas igrali ima vecu platu od svih nasih veznjaka.
Sto ne mogu ovakvih komentara i nervoze. Totalno neosnovano. Treci si na tabeli, duplo si bolji nego prosle sezone i ovako se pise. Onda poslije otkud nervoza, otkud Coricu odlazi, Rahimicu odlazi...inace i Dzaficeva struja je istog misljenja, da mi kao trebamo i mozemo bolje igrati. Sve to da bi se vratili neki ljudi u klub koji su pokazali koliko mogu.
Nemate pojma koliko je vazno da strucni stab i igraci dobiju podrsku i ko sve vreba oko kluba. Ako 17 bodova i omjer 5 2 2 nije dovoljan za zadovoljstvo onda ne znam sta jeste...
Grande Miske 💪

Zvaka72
Kontakt:

ned sep 29, 2024 6:35 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
Gyasi13 je napisao/la:
ned sep 29, 2024 6:21 pm
Ja sam prezadovoljan sa omjerom 5 2 2, jos kad bi otkinuli bod u BL 👍🏻
Liga je jaka, a mi brgo zaboravljamo proslu sezonu a i cinjenicu da 4 kluba ispadaju
Slažem se.. Dosta raje zaboravlja proslu sezonu i uzima ovo olako.
Nas realan domet cetvrto ili trece mjesto. Mnogo raje poletilo za nekom titulom ili sta.. I to nakon 3 utakmice. Za nesto vise ti treba mnogo bolja odbrana, bekovi koji imaju mozak i solidna klupa koja moze donijeti razliku.

Dangubic zvjerka, najbolji danas ubjedljivo, nakon njega Karjasevic.
Al Jaber katastrofa vec 5 utakmica zaredom. Odbrana kriminalna također.

Coric je isto najavio oscilacije u igri, trenutno su vidljive definitivno. Prebitna 3 boda i sad nam ide laksi raspored na Grbavici. Radnik, Velez, Sloboda pa Gosk. Moraju se ovdje bodovi pokupiti ako zelimo Evropu..
Sa 20 bodova iz trećine prvenstva se trebamo nogom u guzicu udarati a tek polovinom decembra ćemo znati na čemu smo bitno je zadržati priključak za vodećim u 6 bodova i ako to uspijemo u skladu sa tim se pojačati sad samo možemo govoriti da smo u igri a gdje ćemo završiti znat ćemo u aprilu 2024.
Plava porodica me ubi u pojam.

damirfile
Kontakt:

Osvajao si i kupove ali to nije dovoljno mi to ne slavimo. Ne teeba se osvrtati na pojedine zna se ciji su i za koga oni navijaju ne za zelju. Jest teska utakmica teska pobjeda sreca sta sve ne. Igrali smo protiv konkurenta oni su nam konkurenti ne zrinjski ili borac. Evropa puna saka brade.

SkenderijaTM87
Kontakt:

Mulalic Edis je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Nije penal, nije povecao povrsinu tijela, nije neprirodan polozaj, pokusao je sklonit, ne ide lopta prema golu, previse je blizu napucan, svi kriteriji su na strani Galica u toj situaciji.

Coric opet promasio formaciju i izbor igraca, opet bodove pisi igru brisi, prelose igramo s ovakvim igrackim kadrom, na hajr.
Stoperi su ti Karamarko i Mahmic. Samo to je dovoljno za analizu. Desni bek igra za 3 milje mjesecno, a Kobiljar protiv kojeg smo danas igrali ima vecu platu od svih nasih veznjaka.
Sto ne mogu ovakvih komentara i nervoze. Totalno neosnovano. Treci si na tabeli, duplo si bolji nego prosle sezone i ovako se pise. Onda poslije otkud nervoza, otkud Coricu odlazi, Rahimicu odlazi...inace i Dzaficeva struja je istog misljenja, da mi kao trebamo i mozemo bolje igrati. Sve to da bi se vratili neki ljudi u klub koji su pokazali koliko mogu.
Nemate pojma koliko je vazno da strucni stab i igraci dobiju podrsku i ko sve vreba oko kluba. Ako 17 bodova i omjer 5 2 2 nije dovoljan za zadovoljstvo onda ne znam sta jeste...
Stipu indijance.. Lose im ovo, a prosle sezone prva 3 boda u gostima uzeli u aprilu..
Licno i vise nego zadovoljan napretkom za ovako malo vremena.

Mulalic Edis
Kontakt:

ned sep 29, 2024 6:40 pm

Ne znam gdje se poleti stvarno. Ako utakmica protiv Zrinjskog i sramotno drugo poluvrijeme na Kosevu nisu dokaz da je nasa realnost borba za 4 mjesto onda ne znam sta jeste. Ne znam jel ljudi koji pisu uopste prate ligu, stanje u klubu, ostale ekipe...ovo Posusje je na Kosevu odigralo egal utakmicu. Plus lezis kuci, hladno ti i nesto tipkas. **** te penal.
Grande Miske 💪

SamoIstina
Kontakt:

ned sep 29, 2024 6:42 pm

Samo ko ne zna pravila moze misliti da su ono penali. Ne treba glumiti satro objektivnost ako ne znas pravila. Ispravne odluke glavnog sudije u oba slucaja.

salle86
Kontakt:

ned sep 29, 2024 6:43 pm

Da ne moraju uvijek igrati najbolji, pokazatelj je prvo poluvrijeme. Previše smo nabili veznjaka od starta, rekao bih čak svih 5 su vezni jer Boljević nije 5% vremena proveo na svojoj poziciji koju je trebao. Hiroš isto lafo krilo, a obojica u sredini kad na to dodamo Jabera, Radovca i Husu, samo su smetali jedan drugom.
Meni je neshvatljivo na je našim krilima iz poniženja igrati svoju poziciju već se nešto uvlače u sredinu.
Čim je ušao Cvetanoski koji je linijaš, raširili smo igru po horizontali i razvukli Posušje pa se imalo prostora za igrati. Uz to Marković po meni najveća prevaga od ulaska danas jer je bio i naprijed i nazad, za razliku od Radinovića koji je opet razumljivo nespreman ali i ostavljen na cjedilu od Boljevića.
Sredina prodisala sa Hirošem koji je nije ovako natrčao, pa možda i nikako od povratka.
Dangubić mnogi ga hvale, meni je on teška enigma. Nije sad da je krampa ali je očito previše krut, odbijaju se lopte od njega ko od letvu, nema startnost nekako sve u slow motionu. Želja velika ali trebaće njemu da se adaptira izgleda malo više vremena nego smo očekivali.
Možda je i to recept, imamo nekih 5-6 veznih podijeliti im minutažu nek odigraju maksimalno dok mogu kao danas Hiroš/Mirčevski ili Cvetanoski/Šabić krilo i sl
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SamoIstina
Kontakt:

ned sep 29, 2024 6:46 pm

salle86 je napisao/la:
ned sep 29, 2024 6:43 pm
Dangubić mnogi ga hvale, meni je on teška enigma. Nije sad da je krampa ali je očito previše krut, odbijaju se lopte od njega ko od letvu, nema startnost nekako sve u slow motionu.
Ovo stoji da kazes za Krpica, Dangubic je doslovno susta suprotnost.

Gyasi13
Kontakt:

ned sep 29, 2024 6:51 pm

Dangubic izuzetno skolovan igrac kojem ova liga, nasa formacija i vrlo cesto izbijanje stopera i preskakanje igre ne odgovara, ovdje ako nisi jablan ala ahmetovic, boban, ramic i sl.nisi dobar.
Najvise nekako posjeca na tip kao sto je bilbija, koji je najvise napravio u zrinskom koji ima najtecniju igru, okomitu igru krila i aktivne bekove...

Meha87
Kontakt:

ned sep 29, 2024 6:52 pm

Gyasi13 je napisao/la:
ned sep 29, 2024 6:51 pm
Dangubic izuzetno skolovan igrac kojem ova liga, nasa formacija i vrlo cesto izbijanje stopera i preskakanje igre ne odgovara, ovdje ako nisi jablan ala ahmetovic, boban, ramic i sl.nisi dobar.
Najvise nekako posjeca na tip kao sto je bilbija, koji je najvise napravio u zrinskom koji ima najtecniju igru, okomitu igru krila i aktivne bekove...
Slazem se, odlicnu kretnju i kontrolu lopte ima da je u zrinjskom nadavao bi se golova

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned sep 29, 2024 6:54 pm

Ne treba puno pametovat, da su mu saigraci danas upola slali lopte kad je lomio stopere i trazio prostor zabio bi jedno 4 komada.
Željezničar ante portas !

Mulalic Edis
Kontakt:

Za platu koju ima treba dati dvocifren broj golova i zbog toga je doveden. Treba proci period adaptacije i ocekujemo da bude pravi vec nakon iduce pauze. Danas gol jako vazan za samopouzdanje.
Grande Miske 💪

SamoIstina
Kontakt:

ned sep 29, 2024 7:00 pm

Za platu koju ima treba dati dvocifren broj golova i zbog toga je doveden. Treba proci period adaptacije i ocekujemo da bude pravi vec nakon iduce pauze. Danas gol jako vazan za samopouzdanje.
Ne mozes ocekivati da zabija kad ne igra. Ovo mu je prva utakmica da je odigrao 90 minuta i pokidao je, a i zabio go iz jako teske pozicije.

storm_raider
Kontakt:

ned sep 29, 2024 7:06 pm

cikazubo je napisao/la:

E vala da se sa tobom slozim u svemu. Apsolutno si u pravu, podrska Coricu, manite se coravog posla. Dobar je Coric.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

ned sep 29, 2024 7:07 pm

Da bi on davao golove, mora igrati istina, ali mora imati i prostora i lopti. Raširiti igru, da krila budu na liniji a ne metar od veznih, da se ne nabijamo u sredinu već da se igra duboko i lopta u prostor a ne u noge.

PS.fakat odlična analiza Mulalića post iznad
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SamoIstina
Kontakt:

ned sep 29, 2024 7:13 pm

Coric se i ne tjera sto je los, nego jer pojedini u UO imaju neke svoje zelje koje hoce da sjednu na klupu. To ukljucuje, recimo, Jusufbegovica i trenere tog ranga. Nadam se da cemo se tih osoba rijesiti nakon skupstine.

Denis se nosi sa strasnim pritiscima, ne botuje se po forumima i drustvenim mrezama sto se nekome ne svidja njegova frizura. Necete nas razyebat ovaj put, kosti vam yebem.

Nisu ljudi svjesni koliko skripi u ovoj ekipi na odredjenim pozicijama, koliko je bilo problema sa umorom, povredama, nema cime ne. Trener izvlaci apsolutni maksimum iz ove ekipe. Ovo je nevjerovatno bitna pobjeda.

Sefu podrska do kraja!

https://www.instagram.com/fkzeljeznicar/p/DAggjLiuGPm/

Trenutno korisnika/ca: billybih, Bing [Bot], Google [Bot], nikson, South i 72 gosta.

Prijava