Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 26, 2024 7:49 am

Dzezvar je napisao/la:
čet sep 26, 2024 7:40 am
Vama Bog otac ne moze ugoditi.
2:2 se slavilo ovdje kao da smo ih razgulili .....a ubili nas ljudi tada.Ne trazite preko hljeba pogace.Svako normalan je poslije Zrinjskog skontao gdje smo i sta smo.Ovaj bod,protiv realno booljeg protivnika po svim segmentima je ravan pobjedi.Idemo dalje jer treba posusje dobiti kako god....
Nije nikakav haos u klubu ne sekirajte se.Sve ce se znati na skupstini mislim 2 oktobra.
Pojedincima je fino receno koga ne zelimo vise u klubu.Puna je podraka Denisu i ostatku uprave.
Idemo dobit Posusje.
pisi cesce
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Dzezvar
Kontakt:

čet sep 26, 2024 7:55 am

gavran je napisao/la:
čet sep 26, 2024 7:49 am
Dzezvar je napisao/la:
čet sep 26, 2024 7:40 am
Vama Bog otac ne moze ugoditi.
2:2 se slavilo ovdje kao da smo ih razgulili .....a ubili nas ljudi tada.Ne trazite preko hljeba pogace.Svako normalan je poslije Zrinjskog skontao gdje smo i sta smo.Ovaj bod,protiv realno booljeg protivnika po svim segmentima je ravan pobjedi.Idemo dalje jer treba posusje dobiti kako god....
Nije nikakav haos u klubu ne sekirajte se.Sve ce se znati na skupstini mislim 2 oktobra.
Pojedincima je fino receno koga ne zelimo vise u klubu.Puna je podraka Denisu i ostatku uprave.
Idemo dobit Posusje.
pisi cesce
Hocu ne sekiraj se...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Meha87
Kontakt:

čet sep 26, 2024 8:37 am

Meni je Stipo Markovic dobar igrac samo ima jos uvijek par kila viska

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet sep 26, 2024 8:45 am

Meha87 je napisao/la:
Ako je ono par kila viska onda sam ja taman. Lik je predebeo.

fanaticZeljin
Kontakt:

čet sep 26, 2024 8:56 am

Minjore je napisao/la:
čet sep 26, 2024 8:45 am
Meha87 je napisao/la:
Ako je ono par kila viska onda sam ja taman. Lik je predebeo.
Ma nije predebeo haha , i poslije Gasala Gasal
Srcu draga, boja PLAVA !

fanaticZeljin
Kontakt:

čet sep 26, 2024 8:59 am

I kad neko kaze ne treba vise igraca sta ce se bezveze gomilati , cini mi se da bi nam i onaj Djoric sinoc valjao zivotom. Radovcu cim prije produziti ugovor . Znaci protiv Posusja od prve Dangubic i najvjerovatnije Mahmic
Srcu draga, boja PLAVA !

SirAlexFerguson
Kontakt:

čet sep 26, 2024 9:02 am

Zao mi je kao i svima sto ih nismo dokrajcili u prvom poluvremenu, u drugom zamjeram šefu sto se nije prilagodio promjeni njihove formacije i tu su nam pravili konstantno višak i ubijali nas i fizicki i psihicki.
Ovu utakmicu treba analizirati do najmanjeg detalja, i u prvom poluvremenu je bilo situacija gdje smo mogli bolje a oni su bili zreli za tri komada.

Al Jaber jeste grijesio ali ja ne bi samo njemu pripisivao te greske u pasovima, treba pogledati igrace oko njega gdje stoje, moraju svi da trce i da traze loptu za tu igru je potrebna kondicija, kad imas kondiciju onda si i psihicki jaci. Drugo poluvrijeme je podijeljena odgovornost na sefa i igrace.
Prvi nisam dobro spavao zbog Karica i njegove igre, momak je pogrijesio i primili smo gol nakon toga on je psihicki bio na dnu. Igrac manje. Ruku na srce da smo svi bili na mjestu šefa vjerovatno bi ubacili i mi Karica.
Sabic super, obzirom na ocekivanja od njega mozemo biti zadovoljni.
Misljenja sam da trebamo "roviti" gdje god mozemo da nadjemo dva "akibeti" beka.
Kljuc je u TIMSKOJ IGRI, svi moraju svoje obaveze da ispostuju i automatski ce mane biti manje vidljive.

Treba ici od utakmice do utakmice, nemojte zaboraviti u kakvom smo belaju bili prosle sezone, mi jesmo ZELJEZNICAR ali trebamo trenutno biti realni i strpljivi, moramo shvatiti da nismo materijal za titulu, borit cemo se u kupu da idemo sto dalje i u ligi izboriti evropu.
Da ne vrijeđam sad bivseg igraca, kapitena i sportskog direktora, njegova je velika "zasluga" sto smo bili tu gdje jesmo, sad je to trebalo ocistiti.
Doveli smo jako talentovanog trenera, iza sebe ima veliko ime i karakter kao sportskog direktora, treba i njima vremena sa finansijama kakve jesu kod nas, pustimo ih da rade.

Idemo dalje!
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Dzezvar
Kontakt:

čet sep 26, 2024 9:06 am

Nas go je plod maestralne reakcije Al Jabera....4 igraca jje izbacio...svi ocekivali loptu na stranu on okrenu kroz sredinu...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

exbabilon
Kontakt:

čet sep 26, 2024 9:07 am

Ćoriću zamjeram što nije naučio lekciju iz Tuzle. Nas vezni red bez Jabera i Radovca je kanta, i tu smo utakmicu jedva priveli kraju. Nismo protiv uzasne Slobode mogli spustiti loptu i povezati par dodavanja. Sinoc dozvoli da zadnjih pola sata opet tako izgledamo. Jaber je bio tanak sinoc, ali na jednoj nozi je igrac za Karica.

Dozvoliti da se 45 minuta grcevito branis u derbiju, sa ovom zadnjom linijom... Samo sretno je ostalo 1:1.

Ludvig Leple
Kontakt:

čet sep 26, 2024 9:14 am

Mislim da malo brkamo stvari ovdje. Nije fizička snaga naše igrače natjerala da se povuku i izgledaju kao da su polumrtvi.
Sinoć je mozak svakog igrača odigrao ulogu da izgledamo kao retardirani II poluvrijeme.
Prvo poluvrijeme smo trebali završiti i mirna Bosna, umjesto toga mi po ko zna koji put sami sebi skačemo u usta.

Da ne bude zabune i treba nam svima biti jasno da imamo ekipu za 4. mjesto. Torpedo ima strašnu ekipu, kad im dozvoliš kao što smo mi sinoć postaje baš gadno. Krila su im prebrza, nama bekovi prespori. Da ne nabrajam bezveze, ali evo da ponovim njbm se matere onome koje doveo Karića.

Žal za prvim poluvremenom gdje smo mogli sve riješiti, ali sve u svemu odličan bod.

Refa1921
Kontakt:

čet sep 26, 2024 9:18 am

Kako god mene brine i fizička sprema igrača. Seferović je prošle godine bio kondicioni Sarajevu pa su jedno vrijeme loše fizički izgledali.
Nadam se da će popraviti fiziku. Ako ne znaš, barem možeš trčati i smetati što bi rekao Mulalić.

Okolele
Kontakt:

čet sep 26, 2024 9:35 am

Ma da je Real Madrid na drugoj strani ne možeš dozvoliti da čitavo drugo poluvrijeme ne ošutaš na gol protivnika pogotovo posle onakvog prvog poluvremena u kojem smo mi imali više šuteva..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

patacoboy
Kontakt:

čet sep 26, 2024 9:36 am

Ko je god z**ebo oko Santosa, na čast mu. Ovjerili bih u prvom

Hajmo maximlac u nedelju

Minotaur
Kontakt:

čet sep 26, 2024 9:46 am

exbabilon je napisao/la:
Ćoriću zamjeram što nije naučio lekciju iz Tuzle. Nas vezni red bez Jabera i Radovca je kanta, i tu smo utakmicu jedva priveli kraju. Nismo protiv uzasne Slobode mogli spustiti loptu i povezati par dodavanja. Sinoc dozvoli da zadnjih pola sata opet tako izgledamo. Jaber je bio tanak sinoc, ali na jednoj nozi je igrac za Karica.

Dozvoliti da se 45 minuta grcevito branis u derbiju, sa ovom zadnjom linijom... Samo sretno je ostalo 1:1.

A šta čovjeku zamjeriti kada je Jabeer bio povrijeđen, očigledno je da nam treba još minimalno jedan veznjak.

ublehas
Kontakt:

čet sep 26, 2024 9:47 am

exbabilon je napisao/la:

A šta je Boga ti trebao? Eno rekao je da je Al ajber sam tražio izmjenu? Trebao je reći, nećeš izaći, umri na terenu? Trebao je ubaciti Radovca koji nema pravo nastupa? Fakat ne kontam. Fino je čovjek sve objasnio, i opet džaba...Da ne pominjamo da je većina ovdje pisala da bi Karić trebao početi pošto nema Radovca...

I ne razumijem toliku sigurnost da bi Santos donio neku prevagu. Isto se pisalo i za Dangubića. Da ga nismo doveli bilo bi spram mrtve glave, a vidimo koliko je do sada bio njegov doprinos. Naravno, nije isklučeno da će nekad proraditi, ali isto nije isključeno da neće propasti. Sa Santosom je ista stvar. Prizivamo frajera na osnovu jedne i po dobre sezone. Frajer je bez kluba već mjesec dva i još nema novi, a to dovoljno govori o njegovim kvalitetima. pogotovo što je skroz upitno u kakvom je stanju sada, što fizički, što psihički.

santakuruz
Kontakt:

čet sep 26, 2024 10:17 am

Kao sto Coric rece, prvo poluvrijeme mora biti putokaz. U ovoj ekipi ima materijala ali treba raditi i samo raditi. Trener ce takodjer kroz utakmice rasti i nadolaziti i zato nam treba kontinuitet. Ekipa bi trebala biti bolja nakon jos jednih priprema. Evidentno je da ima igraca koji jos nisu blizu optimuma sto se tice fizicke spreme. Na sljedeca dva prelazna roka ekipu treba postepeno nadogradjivati, eliminisati najslabije karike (Karic, Galic, Krpic...)

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

milanribar
Kontakt:

čet sep 26, 2024 10:29 am

Ma samo još malo širine na sredini nam fali i Hiroš u formi, treba još jedan igrač koji može slično igrati kao Jaber il Radovac da ih može zamijenit, Huso se pokazuje ok opcija jako stabilan defanzivno.
Hiroš igra na momente a na momente je najgori na terenu. Prvo poluvrijeme je možda najbolje odigrano na derbijima dugo dugo, mangupski napadački...

zlocestibradonja

čet sep 26, 2024 10:42 am

Refa1921 je napisao/la:
čet sep 26, 2024 9:18 am
Kako god mene brine i fizička sprema igrača. Seferović je prošle godine bio kondicioni Sarajevu pa su jedno vrijeme loše fizički izgledali.
Nadam se da će popraviti fiziku. Ako ne znaš, barem možeš trčati i smetati što bi rekao Mulalić.
E to je glavno i osnovno, isto je bilo i protiv zrinjskog. Protivnik moze biti od tebe kvalitetniji igracki, sto pitari i makabijevci i jesu, ali ne mozes dozvoliti da te nadtrce i ubiju fizickom spremom. E to ne ide

salle86
Kontakt:

čet sep 26, 2024 10:47 am

Ja se nadam da smo nešto naučili iz sinoćnje utakmice. U21 ogroman problem, nema gdje nismo probali Šabića, i zaista ne vidim razlog da ga se ne forsira makar još koji meč na tom desnom krilu pogotovo što nemamo klasično desno krilo već igraju ili Boljević ili Cvetanoski tj rotiraju se. OK, nek se i dalje rotiraju ali na lijevoj NJIHOVOJ strani, a Šaba nek igra desno.
Razlog što pretežno derbije dobijamo kad vode "naši" treneri je ta ložiona. Sinoć izmjene ulaze, ljudi u strahu. Da je Mulalić bio na klupi, koji je 6 puta gori trener od Denisa, naložio bi ih da se na glavu bacaju a ne da ko pichke skakuću sa noge na nogu.
Yebaji ga, idemo dalje. Što neko reče, ne tražiti hljeba preko pogače. 4 boda iz 3 meča (Zri,Sar,Pos) je neki minimum, znači znamo šta MORAMO !
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SamoIstina
Kontakt:

čet sep 26, 2024 10:57 am

Pogledajte ljudi izjavu Corica za Arenu, pa onda press nakon derbija. Bukvalno sve je covjek objasnio zasto je radio sto je radio.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Zaki87, zeljooo13 i 37 gostiju.

Prijava