Zvaka72 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 4:06 pmJarane džaba njemu njegovo poštenje kad on nema koga nazvati kad zagusti a često zagusti, vjeruj mi, prošla sezona npr.milanribar je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 11:30 amNije "poklopljena", znamo koliko i ostali navijači a kad bude sjednica sumnjam da će bit neko ko prihvata odlazak Tunovića ako ga i bude. Dosad je pokazao da je ispravan čovjek koji donosi konkretne rezultate a pazi da klub ne ode u dodatne dugove...cipiripi je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 10:08 am
Ko je taj Mamicev covjek, ko ga dovodi, koji su interesi tih ljudi (nesto sam skeptican da im je interes dobrobit kluba).
Sada su clanovi Skupstine na djelu, oni mogu prihvatiti ili odbiti ostavku Tunovica, a isto tako mogu odjebat tog Mamicevog covjeka, da li je i Skupstina "poklopljena"?
Zvaka72 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 4:03 pmBuraz opet su podjele i odoše ljudi koji nam mogu pomoći jer Sten san neće moći finansijski izgurati ovu sezonu ti poznaješ jednu stranu priče ja drugu. Nije dobro svrstavati se i pljuvati Znamo šta nam je to donijelo u prošlosti. Nit je Tuna čudotvorac a ni Sten Mađioničar da stvori novac.BC1921 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 11:20 amZvaka72 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 12:41 am
A zašto Badžaku molim te. Velika vjerovatnoća da upravo Badžakovi poltroni ,kako ih ti nazivaš, napuste klub Misliš da Sten i Tuna mogu ispratiti finansijske izdatke Želje za ovu sezonu.
Moramo paziti šta želimo, možda nam se želje i ispune a onda opet pozovite broj.
Znam ja dobro da podrska navijaca ide Tuni, ako pogledamo razvoj situacije onda i s pravom. Nema ovo toliko uopce veze sa Chileancem, vec sa drugih 20 problema koje prave ljudi kojima se Badzak priklonio. Glupo je da su neki ljudi izriciti u svojim stavovima koji su pogresni. Ne znam da li mogu Tuna i Sten iznijeti teret kluba, ali svojim idejama i postupcima su puno vise uradili do sad nego drugi. Sto se tice Jaska, cijenio sam ga i cijenim i dalje ali cinjenice kazu da je uvijek napustao klub kad zagusti pa se vrati kad se sve malo smiri. I je.bo ih Magoda, zabice nam noz u ledja prvom prilikom...
Poz.
Upliv privatnog kapitala u BH fudbalsku baruštinu u zadnjih 10-15 godina izgleda ovako:TheBlue je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 6:09 pmMoja idealna opcija je jedan vlasnik da upravlja sa svim... ulozi pare, zaradi i digni klub... to je idealno...
Ali ako biram izmjedju marljivih, postenih, radnih ljudi sa manje para, ili nekog sa parama koji ce se bahatiti i raditi nakaradno, uvijek biram prvu opciju...
Po tome Tuni puna podrska...
Hahhahaha većina ih potonula , a ni ovaj prvi nije dalekoavlami97 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 6:26 pmUpliv privatnog kapitala u BH fudbalsku baruštinu u zadnjih 10-15 godina izgleda ovako:TheBlue je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 6:09 pmMoja idealna opcija je jedan vlasnik da upravlja sa svim... ulozi pare, zaradi i digni klub... to je idealno...
Ali ako biram izmjedju marljivih, postenih, radnih ljudi sa manje para, ili nekog sa parama koji ce se bahatiti i raditi nakaradno, uvijek biram prvu opciju...
Sarajevo - Tan, Nam, Mirvić
Olimpik - Gracić
Zvijezda 09 - Stanišić
Mladost Doboj-Kakanj - Mušija
Sloboda Tz - Azmir Husić
Tuzla city - Azmir Husić
Ima još primjera, ali se ovih prvo sjetih. Zsključke, treba sami da izvučemo.
To su bajke koje mi sami sebi pricamo.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 6:31 pmHahhahaha većina ih potonula , a ni ovaj prvi nije dalekoavlami97 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 6:26 pmUpliv privatnog kapitala u BH fudbalsku baruštinu u zadnjih 10-15 godina izgleda ovako:TheBlue je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 6:09 pmMoja idealna opcija je jedan vlasnik da upravlja sa svim... ulozi pare, zaradi i digni klub... to je idealno...
Sarajevo - Tan, Nam, Mirvić
Olimpik - Gracić
Zvijezda 09 - Stanišić
Mladost Doboj-Kakanj - Mušija
Sloboda Tz - Azmir Husić
Tuzla city - Azmir Husić
Ima još primjera, ali se ovih prvo sjetih. Zsključke, treba sami da izvučemo.![]()
Nemoj se ljutiti, ali ti si pravi primjer i dokaz da nista ne treba pisati. Ljudi koji pisu morali bi znati barem neke stvari. Ti ne znas ko je Sten, znači ne znas stanje a pocnes diskutovati sta i kako dalje.
To što neko preuzme zasluge za neki posao ne znači da ga je sam i obavio, samo ću to napisati.BC1921 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 5:36 pmZvaka72 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 4:06 pmJarane džaba njemu njegovo poštenje kad on nema koga nazvati kad zagusti a često zagusti, vjeruj mi, prošla sezona npr.milanribar je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 11:30 am
Nije "poklopljena", znamo koliko i ostali navijači a kad bude sjednica sumnjam da će bit neko ko prihvata odlazak Tunovića ako ga i bude. Dosad je pokazao da je ispravan čovjek koji donosi konkretne rezultate a pazi da klub ne ode u dodatne dugove...
Jesi li bio ozbiljan kada si reko da Tunovic nema koga nazvati kada zagusti? Onda se raspitaj fino kako se popiso po Gredicu i koliko je uticaja imo u opstanak kluba... Nije lijepo to sto pises...
Ma js tako je...ubaceni element je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 7:44 pmBadzak pusta pricu sam za sebe da hoce da syebe klub sa Mamicima?
Zvaka72 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 8:10 pmTo što neko preuzme zasluge za neki posao ne znači da ga je sam i obavio, samo ću to napisati.
Ovdje nije bitan ni Tuna ni Badžak a ni Gredić Bitan je Željo a ovo što sad rade gore nabrojani nije dobro opet se Željovci dijele na torove.