da ovo nije sin od onog Ćosića sto je igrao kod nas. neki dan su spominjali da trenira sa nama
Znam par momaka prosli bayernovu skolu pa zaglavili u treceligasima bih, ne znaci to nistaSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon sep 09, 2024 1:45 pmAko je prosao te skole fudbala, sposobniji je od 90% nasih mladih fudbalera.
Sukilovic solidno pojacanje, kapiten Tuzle City s 19 godina postao ja mislim. Cuo samo rijeci hvale za njega, a i bice bolja opcija od Mahmića to je sigurno.
Ma Zukan ti je primjer svega sto je pogresno u Bosni. Kloc dokopao se pozicije i sad vedri i oblaciCuneLastavica je napisao/la: ↑pon sep 09, 2024 2:35 pmPo tom transfermarktu od al jabera vrijedi vise rendom junior sarajeva, ako se par puta pozdravio sa nekim prvotimcem i ako mu je trener prvog tima namignuo
Po tom bolidu smo mi trenutno sesta ekipa lige po vrijednosti. Ispred nas su: Sarajevo, Zrinjski, Borac, Velez i Radnik.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon sep 09, 2024 2:40 pmMa Zukan ti je primjer svega sto je pogresno u Bosni. Kloc dokopao se pozicije i sad vedri i oblaciCuneLastavica je napisao/la: ↑pon sep 09, 2024 2:35 pmPo tom transfermarktu od al jabera vrijedi vise rendom junior sarajeva, ako se par puta pozdravio sa nekim prvotimcem i ako mu je trener prvog tima namignuo
Ma znam razumijem slazem se, ali mislim da vec ima temelje ili ti ga predznanje bolje nego nasi momci. Pogotovo od nasih juniora.CuneLastavica je napisao/la: ↑pon sep 09, 2024 2:31 pmZnam par momaka prosli bayernovu skolu pa zaglavili u treceligasima bih, ne znaci to nistaSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon sep 09, 2024 1:45 pmAko je prosao te skole fudbala, sposobniji je od 90% nasih mladih fudbalera.
Sukilovic solidno pojacanje, kapiten Tuzle City s 19 godina postao ja mislim. Cuo samo rijeci hvale za njega, a i bice bolja opcija od Mahmića to je sigurno.
Lazu klosarii sa ss. Gledaj im naslova.SamoNapad je napisao/la: ↑pon sep 09, 2024 4:31 pmNe treba vjerovati svemu sto se pise, evo sad ide i prica da je Jukic izabrao Siroki prije nas. Zeljo je magnet za poturanje svakakvih teorija. Koji god igrac se dovede u kontekst sa nama bit ce popraceno novinarski.
Ovo pravilo U21 je besmisleno , vecina ovih igraca na kad istekne njegova pogodnost on nije vise od neke koristi ni za ekipu a tesko se moze prodati. Mozda jedino da pocne igrati 2 godine ranije .
TM je čak i najmanji problem, šta i kako se uređuju puno ozbiljnije teme iz nedavne prošlosti i općenito Bosni i Hercegovini. Djecu nam truju izmišljotinama i podvalama.SamoIstina je napisao/la: ↑pon sep 09, 2024 2:25 pmNaravno da nije, ali zna se ko uredjuje TM. Covjek frizira sve zivo vec godinama.
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... duk-982579pintol_TM87 je napisao/la: ↑pon sep 09, 2024 10:27 pmDva igraca su otisli u Al-Ain (juniori) , imamo naknadu za treniranje, fina cifra.
Bez prilike u prvom timu 2mil eura ko ispicke.milanribar je napisao/la: ↑pon sep 09, 2024 11:38 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... duk-982579pintol_TM87 je napisao/la: ↑pon sep 09, 2024 10:27 pmDva igraca su otisli u Al-Ain (juniori) , imamo naknadu za treniranje, fina cifra.
I ovdje imamo određeni procenat.
Na pripremama Hajduka je dobar bio a ima dobru sezonu u Sloveniji, to je dokaz gdje je HNL gdje smo mi...plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon sep 09, 2024 11:46 pmBez prilike u prvom timu 2mil eura ko ispicke.milanribar je napisao/la: ↑pon sep 09, 2024 11:38 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... duk-982579pintol_TM87 je napisao/la: ↑pon sep 09, 2024 10:27 pmDva igraca su otisli u Al-Ain (juniori) , imamo naknadu za treniranje, fina cifra.
I ovdje imamo određeni procenat.