Ekipa zna li neko nesto više o plavom štitu , o čemu se tu radi ?
Koliko vidim na stranici ima i manjih privrednika i lokala koji su dio toga.
To je to.SamoIstina je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 11:50 amZasto sve bukvalno shvatate? Je li mislite da je neko toliko glup i naivan da misli da mi mozemo preko noci od borbe za opstanak do titule? Je li mislite da je Jasmin tolika budala da konta da je moguce uzeti titulu bez ikakve zastite u savezu?
Nije niko retardiran. Covjek je dao takvu izjavu iz bijesa i jer su poceli razni da iskacu i najavljuju novi raspad sistema. I neka je dao, jer nama i treba uvijek biti cilj da pucamo na vrh, kao sto se uvijek podrazumijevalo od kako postoji ova liga i drzava.
Ne budite bukvalci i ne budite picke. I ako hocete pravo, niko ne digne budzet ovoliko i niko ne trosi ovolike pare da mu cilj bude borba za cetvrto mjesto sa mrtvim Velezom i Sirokim.
Mozda mi i zavrsimo cetvrti, ja bi cak bio zadovoljan sa cetvrtim mjestom i Europom, ali necu da nam to ni deklarativno bude cilj.
Jao pitarske price, cuj po cemu smo najveci... Po broju navijaca, broju trofeja, europskih uspjeha i igraca koje smo napravili. Po meni ne postoji segment jedan u kojem je neko u drzavi veci od nas. To sto smo u kur.cu trenutno ne znaci da nismo najveci.flux je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 11:35 amPo cemu smo najveci klub u drzavi? Broju navijaca?Z_1921 je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 11:23 amMa nije nepotrebna, dosta vise saburanja nekakvog i skromnosti. Jesmo li najveci klub u drzavi ili ne? Imamo dobrog trenera i ekipu i treba reci da nam je cilj najbolji plasman.storm_raider je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 10:39 amNepotrebna izjava, nepotreban pritisak pravi samo. Suti, radi i nadaj se najboljem.
Da se nadovežem, neki dan sam gledao trening kadeta. Jedna od vježbi je bila da na 16m stoji tzv. trener, oni mu guraju loptu a on diže na volej svakom od njih, pa mislim bilo je 20 dječaka.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 8:32 pmNema kvaliteta nazalost. Jedini Sabic obecava ostalo daj boze..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 8:12 pmNama mora biti POD MORANJE da svake godine imamo minimalno 2 domaca mlada igraca koji treba da igraju u prvih 11.To mora biti projekat kluba.I to svima mora biti jasno.Od cistacice, pa do svakog navijaca ponaosob da se ne bi pitao zasto ta djeca igraju!?
Samo po broju navijaca...ovo ostalo ti ne stoji jer su nas presisali davno....mi jos grupnu fazu nekog europskog takmicenja nismo igrali....nismo se tome ni priblizili...zadnji nam uspjeh kup prije 6 godina jbt...Z_1921 je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 11:58 amJao pitarske price, cuj po cemu smo najveci... Po broju navijaca, broju trofeja, europskih uspjeha i igraca koje smo napravili. Po meni ne postoji segment jedan u kojem je neko u drzavi veci od nas. To sto smo u kur.cu trenutno ne znaci da nismo najveci.
Nekad se išlo na utakmice juniora i moglo se vidjet više nego na utakmicama prvog tima, sad nažalost odem i razočaram se svaki put.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 12:06 pmDa se nadovežem, neki dan sam gledao trening kadeta. Jedna od vježbi je bila da na 16m stoji tzv. trener, oni mu guraju loptu a on diže na volej svakom od njih, pa mislim bilo je 20 dječaka.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 8:32 pmNema kvaliteta nazalost. Jedini Sabic obecava ostalo daj boze..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 8:12 pm
Nama mora biti POD MORANJE da svake godine imamo minimalno 2 domaca mlada igraca koji treba da igraju u prvih 11.To mora biti projekat kluba.I to svima mora biti jasno.Od cistacice, pa do svakog navijaca ponaosob da se ne bi pitao zasto ta djeca igraju!?
Znaš li koliko ih je ispravno udarilo iz voleja?
0.
Znaš li koliko ih je pogodilo gol iz nepravilno urađenog voleja?
0.
Kada urade taj neispravni šut koji oni nazivaju volej, onda ukrštaju se i sa strane im centriraju po dva igrača koja se mijenjaju. Od bezbroj centaršuteva samo su tri bila kvalitetna. Moram pohvaliti golmana, koji je letio k'o Čiko Radović.
U svemu ovome meni je najgore što trener niti jednom nije zaustavio trening i zagalamio na 20 bezvoljno kurcobolnih dječaka da im objasni kako se vježba radi ispravno.
Pored navedene kurcobolje i bezvoljnosti, nemaju oni od koga ni naučiti...
Potpis, znaci u takvim okolnostima najavljivati titulu ie djetinjasto.SamoNapad je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 12:33 pmKad Borac, Sarajevo, Zrinjski budu imali sudjenje ko mi protiv Sloge na Grbavici onda mozemo pricati o tituli. Kad se bude VAR gledao svima isto ne selektivno, kad ovim klubovima bude sudjenje ko nama protiv Slobode u gostima e tad cemo biti jednaki do tad Dubackic moze Radovcu nogu otkinuti necw dobit zuti, Celik moze spucati igraca Radnika namjerno nece dobiti ni opomenu, a Zrinjski ce dobiti penal kakav zamisli kad zatreba. Sto se tice fudbalskog terena tu smo mi sa njima u 5 deka ali gore navedeni faktori su presudni.
alombardo je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 12:41 pmPotpis, znaci u takvim okolnostima najavljivati titulu ie djetinjasto.SamoNapad je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 12:33 pmKad Borac, Sarajevo, Zrinjski budu imali sudjenje ko mi protiv Sloge na Grbavici onda mozemo pricati o tituli. Kad se bude VAR gledao svima isto ne selektivno, kad ovim klubovima bude sudjenje ko nama protiv Slobode u gostima e tad cemo biti jednaki do tad Dubackic moze Radovcu nogu otkinuti necw dobit zuti, Celik moze spucati igraca Radnika namjerno nece dobiti ni opomenu, a Zrinjski ce dobiti penal kakav zamisli kad zatreba. Sto se tice fudbalskog terena tu smo mi sa njima u 5 deka ali gore navedeni faktori su presudni.
Borac je duplo.jaci nego prosle godine, plus nevidene lakrdije sa sudijama, zrinjski malo blaza opcija, sarajevo ce ispuhati.
Samo smo nama navijacima najveci.Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 12:16 pmSamo po broju navijaca...ovo ostalo ti ne stoji jer su nas presisali davno....mi jos grupnu fazu nekog europskog takmicenja nismo igrali....nismo se tome ni priblizili...zadnji nam uspjeh kup prije 6 godina jbt...Z_1921 je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 11:58 amJao pitarske price, cuj po cemu smo najveci... Po broju navijaca, broju trofeja, europskih uspjeha i igraca koje smo napravili. Po meni ne postoji segment jedan u kojem je neko u drzavi veci od nas. To sto smo u kur.cu trenutno ne znaci da nismo najveci.
Ko i u cemu nas je presisao?Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 12:16 pmSamo po broju navijaca...ovo ostalo ti ne stoji jer su nas presisali davno....mi jos grupnu fazu nekog europskog takmicenja nismo igrali....nismo se tome ni priblizili...zadnji nam uspjeh kup prije 6 godina jbt...Z_1921 je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 11:58 amJao pitarske price, cuj po cemu smo najveci... Po broju navijaca, broju trofeja, europskih uspjeha i igraca koje smo napravili. Po meni ne postoji segment jedan u kojem je neko u drzavi veci od nas. To sto smo u kur.cu trenutno ne znaci da nismo najveci.
Svinjski u titulama (8:6 u BiH, ako racunamo nasu iz Juge onda 8:7 za njih), pitari u Kupovima (7:6 za njih).Z_1921 je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 12:44 pmKo i u cemu nas je presisao?Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 12:16 pmSamo po broju navijaca...ovo ostalo ti ne stoji jer su nas presisali davno....mi jos grupnu fazu nekog europskog takmicenja nismo igrali....nismo se tome ni priblizili...zadnji nam uspjeh kup prije 6 godina jbt...Z_1921 je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 11:58 am
Jao pitarske price, cuj po cemu smo najveci... Po broju navijaca, broju trofeja, europskih uspjeha i igraca koje smo napravili. Po meni ne postoji segment jedan u kojem je neko u drzavi veci od nas. To sto smo u kur.cu trenutno ne znaci da nismo najveci.
Nemoj živjeti u prošlosti... kad pričamo o veličini kluba, to je subjektivno, ali prema uspješnosti su nas prešišali mnogi... došli smo dotle da uopće nismo važan faktor u ligi... ako želiš mogu ti i nabrojati i konkretno pisati kako i gdje su nas koji klubovi prešišali, ali mislim da nema potrebe... jedino u broju članova kluba i u navijačkom smislu držimo primat i to je to, sve ostalo smo prosjek u jednoj od najgorih evropskih liga... eto to je naša realnostZ_1921 je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 12:44 pmKo i u cemu nas je presisao?Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 12:16 pmSamo po broju navijaca...ovo ostalo ti ne stoji jer su nas presisali davno....mi jos grupnu fazu nekog europskog takmicenja nismo igrali....nismo se tome ni priblizili...zadnji nam uspjeh kup prije 6 godina jbt...Z_1921 je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 11:58 am
Jao pitarske price, cuj po cemu smo najveci... Po broju navijaca, broju trofeja, europskih uspjeha i igraca koje smo napravili. Po meni ne postoji segment jedan u kojem je neko u drzavi veci od nas. To sto smo u kur.cu trenutno ne znaci da nismo najveci.
I po tome što smo mi JEDINI PRAVI PROFESIONALNI FUDBALSKI KLUB u Državi. Svi ostali konkurenti su političko-mafijaške interesne grupacije sa određenim lobijima iza sebe i bez njih NIKAD ne bi bili ni blizu ovoga što su sad. Gdje bi bojac bio bez separatističkih političara?? zrinjski bez beusa, bandića i sl.? pitari bez onog pitara u savezu??? Heeeej, 2020. im sa tri boda prednosti nakon 2/3 odigranog prvenstva dali titulu.
Pa objasni u cemu, kojoj uspjesnosti? To sto je trenutno neko uspjesniji od nas, u ovom momentu, ne znaci da je generalno kroz historiju. Nama jedino sarajevo moze biti konkurent za najveci klub u drzavi ali nisu ni blizu oni. Ako zaista mislis da su politicke prcije iz Mostara i Banjaluke veci klub od nas, nemamo o cemu pricati.kvalitet je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 12:58 pmNemoj živjeti u prošlosti... kad pričamo o veličini kluba, to je subjektivno, ali prema uspješnosti su nas prešišali mnogi... došli smo dotle da uopće nismo važan faktor u ligi... ako želiš mogu ti i nabrojati i konkretno pisati kako i gdje su nas koji klubovi prešišali, ali mislim da nema potrebe... jedino u broju članova kluba i u navijačkom smislu držimo primat i to je to, sve ostalo smo prosjek u jednoj od najgorih evropskih liga... eto to je naša realnost
Zeljeznicar ima vise trofeja i od Zrinjskog i od sarajeva.fcz je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 12:54 pmSvinjski u titulama (8:6 u BiH, ako racunamo nasu iz Juge onda 8:7 za njih), pitari u Kupovima (7:6 za njih).
Zanimljivo je da imamo ubjedljivo najvise drugih mjesta u PL, cak 7.