Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ljoze_9
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 06, 2024 11:53 am

Ekipa zna li neko nesto više o plavom štitu , o čemu se tu radi ?
Koliko vidim na stranici ima i manjih privrednika i lokala koji su dio toga.

Okolele
Kontakt:

pet sep 06, 2024 11:54 am

Pohod na titulu kreće..Ko hoće da se priključi pohodu neka počne dolaziti na utakmice..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fcz
Kontakt:

pet sep 06, 2024 11:55 am

SamoIstina je napisao/la:
pet sep 06, 2024 11:50 am
Zasto sve bukvalno shvatate? Je li mislite da je neko toliko glup i naivan da misli da mi mozemo preko noci od borbe za opstanak do titule? Je li mislite da je Jasmin tolika budala da konta da je moguce uzeti titulu bez ikakve zastite u savezu?

Nije niko retardiran. Covjek je dao takvu izjavu iz bijesa i jer su poceli razni da iskacu i najavljuju novi raspad sistema. I neka je dao, jer nama i treba uvijek biti cilj da pucamo na vrh, kao sto se uvijek podrazumijevalo od kako postoji ova liga i drzava.

Ne budite bukvalci i ne budite picke. I ako hocete pravo, niko ne digne budzet ovoliko i niko ne trosi ovolike pare da mu cilj bude borba za cetvrto mjesto sa mrtvim Velezom i Sirokim.

Mozda mi i zavrsimo cetvrti, ja bi cak bio zadovoljan sa cetvrtim mjestom i Europom, ali necu da nam to ni deklarativno bude cilj.
To je to. :palacgore:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

milanribar
Kontakt:

pet sep 06, 2024 11:55 am

Ljoze_9 je napisao/la:
pet sep 06, 2024 11:53 am
Ekipa zna li neko nesto više o plavom štitu , o čemu se tu radi ?
Koliko vidim na stranici ima i manjih privrednika i lokala koji su dio toga.
https://plavistit.fkz.ba/

Klikom gore na crtice u desnom ćošku izbaci sve informacije.

Z_1921
Kontakt:

pet sep 06, 2024 11:58 am

flux je napisao/la:
pet sep 06, 2024 11:35 am
Z_1921 je napisao/la:
pet sep 06, 2024 11:23 am
storm_raider je napisao/la:
pet sep 06, 2024 10:39 am
Nepotrebna izjava, nepotreban pritisak pravi samo. Suti, radi i nadaj se najboljem.
Ma nije nepotrebna, dosta vise saburanja nekakvog i skromnosti. Jesmo li najveci klub u drzavi ili ne? Imamo dobrog trenera i ekipu i treba reci da nam je cilj najbolji plasman.
Po cemu smo najveci klub u drzavi? Broju navijaca?
Jao pitarske price, cuj po cemu smo najveci... Po broju navijaca, broju trofeja, europskih uspjeha i igraca koje smo napravili. Po meni ne postoji segment jedan u kojem je neko u drzavi veci od nas. To sto smo u kur.cu trenutno ne znaci da nismo najveci.

Ludvig Leple
Kontakt:

pet sep 06, 2024 12:06 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
čet sep 05, 2024 8:32 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:
čet sep 05, 2024 8:12 pm
avlami97 je napisao/la:
čet sep 05, 2024 6:36 pm
Malog Šabića bih forsirao. Ovo što je igrao pojazao je određeni kvalitet. Svidjeli su mi se njegovi korneri. Mogao bi postati dobar igrač.
Nama mora biti POD MORANJE da svake godine imamo minimalno 2 domaca mlada igraca koji treba da igraju u prvih 11.To mora biti projekat kluba.I to svima mora biti jasno.Od cistacice, pa do svakog navijaca ponaosob da se ne bi pitao zasto ta djeca igraju!?
Nema kvaliteta nazalost. Jedini Sabic obecava ostalo daj boze..
Da se nadovežem, neki dan sam gledao trening kadeta. Jedna od vježbi je bila da na 16m stoji tzv. trener, oni mu guraju loptu a on diže na volej svakom od njih, pa mislim bilo je 20 dječaka.
Znaš li koliko ih je ispravno udarilo iz voleja?
0.
Znaš li koliko ih je pogodilo gol iz nepravilno urađenog voleja?
0.

Kada urade taj neispravni šut koji oni nazivaju volej, onda ukrštaju se i sa strane im centriraju po dva igrača koja se mijenjaju. Od bezbroj centaršuteva samo su tri bila kvalitetna. Moram pohvaliti golmana, koji je letio k'o Čiko Radović.

U svemu ovome meni je najgore što trener niti jednom nije zaustavio trening i zagalamio na 20 bezvoljno kurcobolnih dječaka da im objasni kako se vježba radi ispravno.
Pored navedene kurcobolje i bezvoljnosti, nemaju oni od koga ni naučiti...

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 06, 2024 12:16 pm

Z_1921 je napisao/la:
flux je napisao/la:
Z_1921 je napisao/la:
pet sep 06, 2024 11:23 am

Ma nije nepotrebna, dosta vise saburanja nekakvog i skromnosti. Jesmo li najveci klub u drzavi ili ne? Imamo dobrog trenera i ekipu i treba reci da nam je cilj najbolji plasman.
Jao pitarske price, cuj po cemu smo najveci... Po broju navijaca, broju trofeja, europskih uspjeha i igraca koje smo napravili. Po meni ne postoji segment jedan u kojem je neko u drzavi veci od nas. To sto smo u kur.cu trenutno ne znaci da nismo najveci.
Samo po broju navijaca...ovo ostalo ti ne stoji jer su nas presisali davno....mi jos grupnu fazu nekog europskog takmicenja nismo igrali....nismo se tome ni priblizili...zadnji nam uspjeh kup prije 6 godina jbt...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

milanribar
Kontakt:

pet sep 06, 2024 12:17 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
pet sep 06, 2024 12:06 pm
SkenderijaTM87 je napisao/la:
čet sep 05, 2024 8:32 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:
čet sep 05, 2024 8:12 pm

Nama mora biti POD MORANJE da svake godine imamo minimalno 2 domaca mlada igraca koji treba da igraju u prvih 11.To mora biti projekat kluba.I to svima mora biti jasno.Od cistacice, pa do svakog navijaca ponaosob da se ne bi pitao zasto ta djeca igraju!?
Nema kvaliteta nazalost. Jedini Sabic obecava ostalo daj boze..
Da se nadovežem, neki dan sam gledao trening kadeta. Jedna od vježbi je bila da na 16m stoji tzv. trener, oni mu guraju loptu a on diže na volej svakom od njih, pa mislim bilo je 20 dječaka.
Znaš li koliko ih je ispravno udarilo iz voleja?
0.
Znaš li koliko ih je pogodilo gol iz nepravilno urađenog voleja?
0.

Kada urade taj neispravni šut koji oni nazivaju volej, onda ukrštaju se i sa strane im centriraju po dva igrača koja se mijenjaju. Od bezbroj centaršuteva samo su tri bila kvalitetna. Moram pohvaliti golmana, koji je letio k'o Čiko Radović.

U svemu ovome meni je najgore što trener niti jednom nije zaustavio trening i zagalamio na 20 bezvoljno kurcobolnih dječaka da im objasni kako se vježba radi ispravno.
Pored navedene kurcobolje i bezvoljnosti, nemaju oni od koga ni naučiti...
Nekad se išlo na utakmice juniora i moglo se vidjet više nego na utakmicama prvog tima, sad nažalost odem i razočaram se svaki put.
Mislim da im fali rada na osnovama fudbalske igre, šut, pas, centaršut, vođenje lopte, građenje. Nejverovatne su neke stvari koje se mogu vidjeti a mislimo od te djece izabrat nekog za prvi tim.

SamoNapad
Kontakt:

pet sep 06, 2024 12:33 pm

Kad Borac, Sarajevo, Zrinjski budu imali sudjenje ko mi protiv Sloge na Grbavici onda mozemo pricati o tituli. Kad se bude VAR gledao svima isto ne selektivno, kad ovim klubovima bude sudjenje ko nama protiv Slobode u gostima e tad cemo biti jednaki do tad Dubackic moze Radovcu nogu otkinuti necw dobit zuti, Celik moze spucati igraca Radnika namjerno nece dobiti ni opomenu, a Zrinjski ce dobiti penal kakav zamisli kad zatreba. Sto se tice fudbalskog terena tu smo mi sa njima u 5 deka ali gore navedeni faktori su presudni.

alombardo
Kontakt:

pet sep 06, 2024 12:41 pm

SamoNapad je napisao/la:
Kad Borac, Sarajevo, Zrinjski budu imali sudjenje ko mi protiv Sloge na Grbavici onda mozemo pricati o tituli. Kad se bude VAR gledao svima isto ne selektivno, kad ovim klubovima bude sudjenje ko nama protiv Slobode u gostima e tad cemo biti jednaki do tad Dubackic moze Radovcu nogu otkinuti necw dobit zuti, Celik moze spucati igraca Radnika namjerno nece dobiti ni opomenu, a Zrinjski ce dobiti penal kakav zamisli kad zatreba. Sto se tice fudbalskog terena tu smo mi sa njima u 5 deka ali gore navedeni faktori su presudni.
Potpis, znaci u takvim okolnostima najavljivati titulu ie djetinjasto.

Borac je duplo.jaci nego oroale godine, plus nevidene lakrdijw sa sudijama, zrinjski mo blaza opcija, sarajevo ce ispuhati.

alombardo
Kontakt:

pet sep 06, 2024 12:42 pm

alombardo je napisao/la:
pet sep 06, 2024 12:41 pm
SamoNapad je napisao/la:
Potpis, znaci u takvim okolnostima najavljivati titulu ie djetinjasto.

Borac je duplo.jaci nego prosle godine, plus nevidene lakrdije sa sudijama, zrinjski malo blaza opcija, sarajevo ce ispuhati.

flux
Kontakt:

pet sep 06, 2024 12:42 pm

Dzezvar je napisao/la:
Z_1921 je napisao/la:
flux je napisao/la:

Samo po broju navijaca...ovo ostalo ti ne stoji jer su nas presisali davno....mi jos grupnu fazu nekog europskog takmicenja nismo igrali....nismo se tome ni priblizili...zadnji nam uspjeh kup prije 6 godina jbt...
Samo smo nama navijacima najveci.

Z_1921
Kontakt:

pet sep 06, 2024 12:44 pm

Dzezvar je napisao/la:
Z_1921 je napisao/la:
flux je napisao/la:

Ko i u cemu nas je presisao?

ANamelessGhoul
Kontakt:

pet sep 06, 2024 12:49 pm

Nek je vala izjavio šta je problem

fcz
Kontakt:

pet sep 06, 2024 12:54 pm

Z_1921 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Z_1921 je napisao/la:

Svinjski u titulama (8:6 u BiH, ako racunamo nasu iz Juge onda 8:7 za njih), pitari u Kupovima (7:6 za njih).

Zanimljivo je da imamo ubjedljivo najvise drugih mjesta u PL, cak 7.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Jacksparrow
Kontakt:

pet sep 06, 2024 12:57 pm

Koliko je nama teret izjava, nosi odredjeni teret i za konkurenciju, zbog sudjenja i ostalih marifetluka. Valjda je malo drugacije kada 4 ekipe hoce titulu, javnost bi trebala drugacije posmatrati sve situacije koje stete drugom. Meni ne smeta, samo mi treba da imamo realna ocekivanja i bez nekih razocarenja da dozivljamo neki eventualni neuspjeh. Realno bez evrope bi jedino bilo razocarenje, a za titulu nek konkurenti razmisljaju vise.
FCŽ

kvalitet
Kontakt:

pet sep 06, 2024 12:58 pm

Z_1921 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Z_1921 je napisao/la:

Nemoj živjeti u prošlosti... kad pričamo o veličini kluba, to je subjektivno, ali prema uspješnosti su nas prešišali mnogi... došli smo dotle da uopće nismo važan faktor u ligi... ako želiš mogu ti i nabrojati i konkretno pisati kako i gdje su nas koji klubovi prešišali, ali mislim da nema potrebe... jedino u broju članova kluba i u navijačkom smislu držimo primat i to je to, sve ostalo smo prosjek u jednoj od najgorih evropskih liga... eto to je naša realnost
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

neroazzuro
Kontakt:

pet sep 06, 2024 1:11 pm

flux je napisao/la:

I po tome što smo mi JEDINI PRAVI PROFESIONALNI FUDBALSKI KLUB u Državi. Svi ostali konkurenti su političko-mafijaške interesne grupacije sa određenim lobijima iza sebe i bez njih NIKAD ne bi bili ni blizu ovoga što su sad. Gdje bi bojac bio bez separatističkih političara?? zrinjski bez beusa, bandića i sl.? pitari bez onog pitara u savezu??? Heeeej, 2020. im sa tri boda prednosti nakon 2/3 odigranog prvenstva dali titulu.
Tako da, DA, naravno da jesmo, najveći SPORTSKI klub u državi, a i šire.

Z_1921
Kontakt:

pet sep 06, 2024 1:14 pm

kvalitet je napisao/la:
pet sep 06, 2024 12:58 pm
Z_1921 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Nemoj živjeti u prošlosti... kad pričamo o veličini kluba, to je subjektivno, ali prema uspješnosti su nas prešišali mnogi... došli smo dotle da uopće nismo važan faktor u ligi... ako želiš mogu ti i nabrojati i konkretno pisati kako i gdje su nas koji klubovi prešišali, ali mislim da nema potrebe... jedino u broju članova kluba i u navijačkom smislu držimo primat i to je to, sve ostalo smo prosjek u jednoj od najgorih evropskih liga... eto to je naša realnost
Pa objasni u cemu, kojoj uspjesnosti? To sto je trenutno neko uspjesniji od nas, u ovom momentu, ne znaci da je generalno kroz historiju. Nama jedino sarajevo moze biti konkurent za najveci klub u drzavi ali nisu ni blizu oni. Ako zaista mislis da su politicke prcije iz Mostara i Banjaluke veci klub od nas, nemamo o cemu pricati.

Z_1921
Kontakt:

pet sep 06, 2024 1:15 pm

fcz je napisao/la:
pet sep 06, 2024 12:54 pm
Z_1921 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Svinjski u titulama (8:6 u BiH, ako racunamo nasu iz Juge onda 8:7 za njih), pitari u Kupovima (7:6 za njih).

Zanimljivo je da imamo ubjedljivo najvise drugih mjesta u PL, cak 7.
Zeljeznicar ima vise trofeja i od Zrinjskog i od sarajeva.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 44 gosta.

Prijava