santakuruz je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 10:35 am
fanaticZeljin je napisao/la:Badzak

, samo ostro , trebao si reci boricemo se za 5 i 6 mjesto sa Slogom i Posusjem , da svima bude potaman
Ako hoces da iznenadis i kontas da imas argumenata za iznenadjenje, onda sutis i radis. Ne govoris nista ili bacas floskule tipa: ekipa se jos trazi, vidjecemo za pola godine koji je krajnji domet ekipe.
Ovo kad izjavis onda se podrazumijeva da sljedece kolo dobijes Goska (a pitanje je hoces li uspjeti). Ako kojim slucajem odigras nerijeseno (a sto nije nemoguce) eto ti odmah pljuvaca
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
A s druge strane imas pljuvace koji cesto govore kako kukamo, kako smo mi Zeljeznicar i moramo uvijek da se borimo za titulu...
Ne kazem da bih ja dao ovu izjavu, ne kazem ni da sam optimista u pogledu tog cilja... Ali izjava kao izjava je legitimna. Nije rekao "obecavamo titulu" nego "idemo na titulu". Neke ce zgroziti a neke pozitivno nafurati; mozda cak i neke koji i nisu bas bili redovni na stadionu.
Na kraju krajeva, otkad je to neka izjava obavezujuca? Imali smo mnogo skandaloznih rezultata i kolosalnih neuspjeha u proslosti pa se nesto ne sjecam da su necije izjave i najave ikad bile kljucan problem.
Ko zna, mozda nam bas i treba da se jednom nalozimo i zarezimo na sviju, rep nam je toliko dugo podvijen da se vec ukocio.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.