Ono što je do sada bilo dobro Ćoriću se fakat nije mješalo u posao i odriješene su mu ruke bile. Jbg Menadžeri su nezadovoljni jer njihovi igrači griju klupu za Generala sam davno napisao da mi djeluje razočaran i odkud sad ovolika hajka na Badžaka, fakat mi nije jasno i koliko ja znam jedino je Džafić skoro uvijek kontra UO kad se glasa a glasa se i o dovođenju pojedinih igrača na prijedlog SD. Tako da nemojte kriviti samo Badžaka za Čileanca već i većinu u UO jer su glasali za njegovo dovođenje.Refa1921 je napisao/la: ↑sri sep 04, 2024 9:53 pmMa sjebat će se odnosi sada u ekipi i stručnom štabu. Odmah se ni Denisu a ni Rahimiću više neće raditi jer nisu ničiji poltroni. Na kraju ćeš opet imati sezonu za k.urac. Ovo je bas glupo odrađeno i u nevakat kada smo zalet hvatali. I još ako otjeraju Denisa, potrošio si jos jednog dobrog trenera
Gdje je bio danas Santos ?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 9:28 pmNormalno da je vjerovati jer aposlutno nema nikakve istine da su ostavke u pitanju.
Danas je Santos bio tu, sutra bi trebalo zvanicno. Stoper bez ugovora moze potpisati kada hoce.
Upravo to, neki su bili za neki protiv Vargasa i propalo je..ali je fazon sto si zamolio uticajnog covjeka u fudbalu da ti nadje igraca i sve propade..ode obraz i to je to.. u svemu ovome je bitan samo nas ZeljoZvaka72 je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 9:36 pmOno što je do sada bilo dobro Ćoriću se fakat nije mješalo u posao i odriješene su mu ruke bile. Jbg Menadžeri su nezadovoljni jer njihovi igrači griju klupu za Generala sam davno napisao da mi djeluje razočaran i odkud sad ovolika hajka na Badžaka, fakat mi nije jasno i koliko ja znam jedino je Džafić skoro uvijek kontra UO kad se glasa a glasa se i o dovođenju pojedinih igrača na prijedlog SD. Tako da nemojte kriviti samo Badžaka za Čileanca već i većinu u UO jer su glasali za njegovo dovođenje.Refa1921 je napisao/la: ↑sri sep 04, 2024 9:53 pmMa sjebat će se odnosi sada u ekipi i stručnom štabu. Odmah se ni Denisu a ni Rahimiću više neće raditi jer nisu ničiji poltroni. Na kraju ćeš opet imati sezonu za k.urac. Ovo je bas glupo odrađeno i u nevakat kada smo zalet hvatali. I još ako otjeraju Denisa, potrošio si jos jednog dobrog trenera
Ma taj " uticajni" čovjek neće to zamjeriti jer ga može odvesti u bilo koji klub na Balkanupintol_TM87 je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 9:41 pmUpravo to, neki su bili za neki protiv Vargasa i propalo je..ali je fazon sto si zamolio uticajnog covjeka u fudbalu da ti nadje igraca i sve propade..ode obraz i to je to.. u svemu ovome je bitan samo nas ZeljoZvaka72 je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 9:36 pmOno što je do sada bilo dobro Ćoriću se fakat nije mješalo u posao i odriješene su mu ruke bile. Jbg Menadžeri su nezadovoljni jer njihovi igrači griju klupu za Generala sam davno napisao da mi djeluje razočaran i odkud sad ovolika hajka na Badžaka, fakat mi nije jasno i koliko ja znam jedino je Džafić skoro uvijek kontra UO kad se glasa a glasa se i o dovođenju pojedinih igrača na prijedlog SD. Tako da nemojte kriviti samo Badžaka za Čileanca već i većinu u UO jer su glasali za njegovo dovođenje.Refa1921 je napisao/la: ↑sri sep 04, 2024 9:53 pm
Ma sjebat će se odnosi sada u ekipi i stručnom štabu. Odmah se ni Denisu a ni Rahimiću više neće raditi jer nisu ničiji poltroni. Na kraju ćeš opet imati sezonu za k.urac. Ovo je bas glupo odrađeno i u nevakat kada smo zalet hvatali. I još ako otjeraju Denisa, potrošio si jos jednog dobrog trenera
Jeste dok ne igraju bunker i ne zatvore se svi u zadnjih 30 metara. Santos je odlican kad ima prostor ispred sebe i kad protivnik bar jednu liniju postavi malo naprijed. Nije on igrac poteza koji moze izbaciti igraca ili podvaliti loptu kad su svi protivnicki igraci sabijeni nazad.
Posla Jasko sve kolektivno na aparate.ghamaz je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 9:17 pmhttp://sportske.ba/clanak/jasmin-badzak ... pojacanja/
...SamoIstina je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 10:22 pmPosla Jasko sve kolektivno na aparate.ghamaz je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 9:17 pmhttp://sportske.ba/clanak/jasmin-badzak ... pojacanja/
Veoma hrabre izjave, nadam se ne bez pokrica.