Ma zna i Dzezver odgovor , cim je napisao da Santos tek treba da se izbori za mjesto jasno jeGagi tm 87 je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 1:49 pmCikoradovic je li istina za santosa da dolazi?Brz oporavak Hirosu i njegovim ...
Nista zvanicnoo i konkretno....tako se prica...i aktuelna je ta prica od jutros...fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 1:56 pmMa zna i Dzezver odgovor , cim je napisao da Santos tek treba da se izbori za mjesto jasno jeGagi tm 87 je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 1:49 pmCikoradovic je li istina za santosa da dolazi?Brz oporavak Hirosu i njegovim ..., valjda
![]()
Koja struka?Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 2:27 pmNista zvanicnoo i konkretno....tako se prica...i aktuelna je ta prica od jutros...fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 1:56 pmMa zna i Dzezver odgovor , cim je napisao da Santos tek treba da se izbori za mjesto jasno jeGagi tm 87 je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 1:49 pmCikoradovic je li istina za santosa da dolazi?Brz oporavak Hirosu i njegovim ..., valjda
![]()
A ono sam.napisao jer Santosa smatram jednim cirkuzantom koji je navikao da bude u prvom planu a to sam mislio i dok je bio kod nas...karakter za goli qrac i mislim da nam ne treba ali ako struka odluci drugacije onda je ok...
Sef strucnog staba....SamoIstina je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 2:52 pmKoja struka?Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 2:27 pmNista zvanicnoo i konkretno....tako se prica...i aktuelna je ta prica od jutros...fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 1:56 pm
Ma zna i Dzezver odgovor , cim je napisao da Santos tek treba da se izbori za mjesto jasno je, valjda
![]()
A ono sam.napisao jer Santosa smatram jednim cirkuzantom koji je navikao da bude u prvom planu a to sam mislio i dok je bio kod nas...karakter za goli qrac i mislim da nam ne treba ali ako struka odluci drugacije onda je ok...
Nama mora biti POD MORANJE da svake godine imamo minimalno 2 domaca mlada igraca koji treba da igraju u prvih 11.To mora biti projekat kluba.I to svima mora biti jasno.Od cistacice, pa do svakog navijaca ponaosob da se ne bi pitao zasto ta djeca igraju!?
Nema kvaliteta nazalost. Jedini Sabic obecava ostalo daj boze..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet sep 05, 2024 8:12 pmNama mora biti POD MORANJE da svake godine imamo minimalno 2 domaca mlada igraca koji treba da igraju u prvih 11.To mora biti projekat kluba.I to svima mora biti jasno.Od cistacice, pa do svakog navijaca ponaosob da se ne bi pitao zasto ta djeca igraju!?