sri sep 04, 2024 10:25 pm
Za Zubanovica je iskljucivi krivac Bekric. Rumeni ga je doveo da se ulize Hadisu i da ga ovaj ugura u kakav Pickaspor u Turskoj. Hadis je Zeljovac i mali je to, ali nek mu kupi 2,3 stana i nek se pocne baviti nekretninama, a Zelju nek prati s juga. Tu mu je mjesto, a ne na terenu. Moze i s Nedom aktivirati svoj ytb kanal i pratiti sa zapada.
Djoric i Vukoja su dobri, al ako cemo se boriti za opstanak. Iz takvih ekipa su i dosli.
Za UO nemam tacne info i necu da pametujem. Znam da su Coric i Rahimic bili ljuti zbog dolaska Cileanca. Ocigledno da neko u upravi glumi Mamica, a da ga ne etiketiram valjda nece vise ili nek preuzme Olimpik i igra se menagera. Odlazak i raspustanje i ove uprave me ne moze iznenaditi i tesko bi mi pao, ne kao dolazak sampanjac mesetara na celo kluba, ali svakako bilo bi tesko. Jasno je i pticama na grani da ima jako sposobnih ljudi u ovom UO sadasnjem. Nama trebaju sposobni, a ne posteni uhljebi s drzavnih jasli poput Kovacevica ili onog tuzioca klosara Pasica. Takvi mi je na vrh glave. Evo moze nas 10 s foruma biti na celu kluba, da od karata uplacujemo porez i prezivljavamo godinama. Dakle, trebaju sposobni, a ovi to jesu. Nadam se da ostaju i da idemo jako u pobjede.
Zadnja izmjena:
Mulalic Edis, dana/u sri sep 04, 2024 10:35 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Grande Miske