,@Larsson Ma sve udure
Ja tebe puno postujem
Dugo smo mi na ovim forumima
Mislim da je višak Đorić ako imamo Karića i Husu u rezervi, samo bi nezadovoljan bio bez potrebe a nije kvalitet iznad njih. Uvijek sam za ovakve poteze ako je moguće...
Ako ne mozemo dobiti ekipu koja nema bod, cemu da se nadamo onda?ubaceni element je napisao/la: ↑uto sep 03, 2024 3:59 pmNajvise mrzim ici ovim ekipama koje nemaju ni bod.
Nikad niko nije zavrsio sezonu bez boda, nekom ga i oni moraju uzeti, a mi imamo problem ocito protiv ekipa koje udaraju i brane se samo.flux je napisao/la: ↑uto sep 03, 2024 5:05 pmAko ne mozemo dobiti ekipu koja nema bod, cemu da se nadamo onda?ubaceni element je napisao/la: ↑uto sep 03, 2024 3:59 pmNajvise mrzim ici ovim ekipama koje nemaju ni bod.
Šta objašnjavaš bezveze ljudima koji ne vide šumu od drveta… preko 95% stanovništva ovog grada je takvo, nažalost. Onda dođeš na stadion i vidiš da je tu Željo najmanje bitan.g 1 je napisao/la: ↑uto sep 03, 2024 11:57 amDobro si to izvukao iz posta, svaka cast. Daleko smo od civilizacije, i ja glup sto pisem.IlProfessore je napisao/la: ↑pon sep 02, 2024 11:53 pmKo ti je vrijeđao momka? Bole li te ljiljani na svim tribinama i himna Bosne? Plačeš li kad čuješ zašto je Jug sveta strana? Puca li čir kad vidiš zastave Palestine?g 1 je napisao/la: ↑pon sep 02, 2024 4:54 pmApel klubu da utakmice vise ne zovu porodicnim okupljanjem, jer bas samo porodicu ne mozes povesti na utakmicu. Od primitivizma, rasizma, pa do homofobije. Al haj, nismo sazrijeli jos za toga.. cudo nacionalizam nije bio izrazen toliko, zanimljivo...Ako je Sloga "seljacka" ekipa i klub, hajmo onda mi biti jos veci, udji na teren, budi mangup, opsuj koju socnu psovku, zaprijeti...
hahaha što se pravite ludi sad, nije čovjek knjigu napisao pa da mu se 3-4 riječi izvlače iz priče, nego je fino spomenuo homofobiju i nacionalizam, a znamo na šta se tu misli….. puši ga pederu…. baš sam se ovu tekmu pitao kad i kako je nastalo to skandiranje? Ako zna nekokvalitet je napisao/la: ↑uto sep 03, 2024 5:37 pmŠta objašnjavaš bezveze ljudima koji ne vide šumu od drveta… preko 95% stanovništva ovog grada je takvo, nažalost. Onda dođeš na stadion i vidiš da je tu Željo najmanje bitan.g 1 je napisao/la: ↑uto sep 03, 2024 11:57 amDobro si to izvukao iz posta, svaka cast. Daleko smo od civilizacije, i ja glup sto pisem.IlProfessore je napisao/la: ↑pon sep 02, 2024 11:53 pm
Ko ti je vrijeđao momka? Bole li te ljiljani na svim tribinama i himna Bosne? Plačeš li kad čuješ zašto je Jug sveta strana? Puca li čir kad vidiš zastave Palestine?
Ma ja ba, sve je to normalno, tome ćemo učiti djecu koja nam dolaze na stadion, svaka častpositive je napisao/la: ↑uto sep 03, 2024 6:11 pmhahaha što se pravite ludi sad, nije čovjek knjigu napisao pa da mu se 3-4 riječi izvlače iz priče, nego je fino spomenuo homofobiju i nacionalizam, a znamo na šta se tu misli….. puši ga pederu…. baš sam se ovu tekmu pitao kad i kako je nastalo to skandiranje? Ako zna neko![]()
![]()
Da ne bude zabune, nisam mislio na himnu i zastave, nego samo na psovanje, vrijedjanje i sve sto ide u paketu s tim kad sam spomenuo nacionalizam. Valjda smo toliko navikli na psovanje da je to normalna stvar, standard.positive je napisao/la: ↑uto sep 03, 2024 6:11 pmhahaha što se pravite ludi sad, nije čovjek knjigu napisao pa da mu se 3-4 riječi izvlače iz priče, nego je fino spomenuo homofobiju i nacionalizam, a znamo na šta se tu misli….. puši ga pederu…. baš sam se ovu tekmu pitao kad i kako je nastalo to skandiranje? Ako zna neko![]()
![]()
Ja kad vidim da neko nije patriota, odma znam da je gnjida i fekalija
a otkad je to fudbal drugačiji?kvalitet je napisao/la: ↑uto sep 03, 2024 6:15 pmMa ja ba, sve je to normalno, tome ćemo učiti djecu koja nam dolaze na stadion, svaka častpositive je napisao/la: ↑uto sep 03, 2024 6:11 pmhahaha što se pravite ludi sad, nije čovjek knjigu napisao pa da mu se 3-4 riječi izvlače iz priče, nego je fino spomenuo homofobiju i nacionalizam, a znamo na šta se tu misli….. puši ga pederu…. baš sam se ovu tekmu pitao kad i kako je nastalo to skandiranje? Ako zna neko![]()
![]()
Nastalo poslije rata odmah na sjeveru I to je pofino znalo donijeti prednost klubu jer se papak upali i padne mu koncetracija.positive je napisao/la: ↑uto sep 03, 2024 6:11 pmhahaha što se pravite ludi sad, nije čovjek knjigu napisao pa da mu se 3-4 riječi izvlače iz priče, nego je fino spomenuo homofobiju i nacionalizam, a znamo na šta se tu misli….. puši ga pederu…. baš sam se ovu tekmu pitao kad i kako je nastalo to skandiranje? Ako zna neko![]()
![]()
Himna Bosne i Hercegovine nema tekst.