Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

CuneLastavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 02, 2024 12:39 am

Diverzant je napisao/la:
ned sep 01, 2024 10:42 pm
Odinaka i markovic su malo gluplji od gusanog radijatora. A grabezu yebem sve od žene do djece do truhlih i zivih
Ne ne vi bute morali fotokopije donesti

CuneLastavica
Kontakt:

pon sep 02, 2024 12:40 am

Diverzant je napisao/la:
ned sep 01, 2024 10:42 pm
Odinaka i markovic su malo gluplji od gusanog radijatora. A grabezu yebem sve od žene do djece do truhlih i zivih
Ne ne vi bute morali fotokopije donesti

Sky1
Kontakt:

pon sep 02, 2024 12:51 am

Najčešće utakmice gledam sa zapada, ponekad sa sjevera i istoka, včrs sam bio na istoku i oni likovi su bili negde ispod mene što uletiše na teren, ne smije nam se ono dešavati, onda psovke Denisu, igračima, seljakluk nemam riječi. Sudija je bio preloš, možda je dobio i mig iz saveza, najviše kriv za onaj incident, puštao im je da do besvjesti leže i kradu vrijeme. Hiroš mora na desetku šta god neko mislio, novi Makedonac zna vidi se. Da je sudija dopustio da se igra, dali bismo mi drugi bez problema.

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon sep 02, 2024 1:06 am

Nema kvalitete u odbrani za najveće domete

GegenPress
Kontakt:

pon sep 02, 2024 1:11 am

Brzo zaboravljate neke stvari, samo sabura, bit će ovo dobro.
1921

Eldar
Kontakt:

pon sep 02, 2024 7:32 am

Brzo smo poletili... Nismo mi jos uvijek ni "o", od ozbiljne ekipe. Tri utakmice kuci, protiv ekipa koje nisu nikakav bauk, pred ovakvom posjetom, gubimo 5 bodova... Od 9.. Steta

ublehas
Kontakt:

pon sep 02, 2024 8:38 am

Pa glavni konkurenti za Evropu (Velež i Široki) izgubiše bodove kući od Igmana i raspale Slobode...

flux
Kontakt:

pon sep 02, 2024 8:40 am

ublehas je napisao/la:
Pa glavni konkurenti za Evropu (Velež i Široki) izgubiše bodove kući od Igmana i raspale Slobode...
Raja i dalje misli da mozemo biti prvi, pa vjerovatno je zato ovoliko razocarenje.

igla
Kontakt:

pon sep 02, 2024 8:55 am

flux je napisao/la:
pon sep 02, 2024 8:40 am
ublehas je napisao/la:
Raja i dalje misli da mozemo biti prvi, pa vjerovatno je zato ovoliko razocarenje.
Upravo to.

4. mjesto i borba za kup.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon sep 02, 2024 8:58 am

Steta za izgubljena dva boda.

Sloga je dosla da igra seljacku igru i u tome su uspjeli. U nekoliko navrata smo im poklonili slobodne udarce na 30 metara a to je ono sto su i cekali. Nakon njihovog vodstva jedino sto im je preostalo jeste igra koju su prikazali do kraja utakmice.

Ova ekipa je pokazala da je jos "zelena" za ovakav nacin igre. Sinoc se vidjelo koliko nam fali Stilic ili takav profil igraca koji ce jednim potezom izbaciti odbranu.

Sta je tu je idemo dalje, ovo je puno bolje nego sto smo se i nadali na pocetku sezone.

Ako mozemo ikako urgirati u Savezu uciniti sve da nam ne zatvore istok za sljedecu domacu utakmicu.

Veliko razocarenje za mene su zastitari i njihova reakcija, iz Kluba MORAJU traziti odgovornost i fakturu (tj.kaznu) njima proslijediti.

Njihov posao je da sprijece ono od sinoc, a ne da zabranjuju unosenje grickalica i skova djeci.

Idemo dalje, odmoriti se pa u Gabeli nadoknaditi izgubljene bodove
Alea iacta est!

igla
Kontakt:

pon sep 02, 2024 9:00 am

A što se tiče ulijetanja, što se mene tiče samo pogrešno vrijeme i mjesto, jer yebo seljaka iz Sloge.

Trebalo je ovu silu ostaviti kao odgovor na provođenje sile od strane saveza kasnije sa sudijama i sl.
Sila na silu, jedino to u BiH prolazi nažalost. Ono "um caruje..." ali u kurcu kod nas, jer uma nema nigdje u vertikali u bilo kojoj sferi.

flux
Kontakt:

pon sep 02, 2024 9:23 am

igla je napisao/la:
A što se tiče ulijetanja, što se mene tiče samo pogrešno vrijeme i mjesto, jer yebo seljaka iz Sloge.

Trebalo je ovu silu ostaviti kao odgovor na provođenje sile od strane saveza kasnije sa sudijama i sl.
Sila na silu, jedino to u BiH prolazi nažalost. Ono "um caruje..." ali u kurcu kod nas, jer uma nema nigdje u vertikali u bilo kojoj sferi.
Sila na silu ovdje i ne ide bas, bar sto se tice fudbala i saveza. Kobiljari su ti primjer. Sta su uradili prosle sezone i sta se desilo? Nista. Ocekujem da ce ove godine biti prvaci, da ce uci u grupe. Vico ce dobiti novi mandat i to je to. Mi mozda od saveza "dobijemo" novi teren, imat cemo jug i kad dodjemo na red uzeti titulu.

Meha87
Kontakt:

pon sep 02, 2024 10:02 am

Velika greska sinoc je bila sto je al jaber sam ostao na zadnjem veznom u posljednih 20tak minuta nismo mogli nikako iznijeti loptu. Mahmic previse greski u dodavanjima defanzivno nije bio los. Ako kojim slucajem povedemo protiv njih u gostima ove sezone vratit im istom mjerom.

SamoNapad
Kontakt:

pon sep 02, 2024 10:06 am

"Žao mi je zbog nemilih scena, to je potpuno nepotrebno za naš fudbal, mi smo došli igrati lijepu utakmicu. Da je Željo igrao na nekakav sportski i fer način, možda bi utakmica bila bolja." Vlado demagog.

Ako moramo cekati na red da bi osvojio neku titulu i da budem dobar sa Vicom i kompanijom dabogda se ugasila liga odmah. Fudbal je nadmetanje sportsko ne poligon za mesetarenje. Pise li iko o sudiji ne pise jer ne smije. Svaka cast kako su poklopili sve.

igla
Kontakt:

pon sep 02, 2024 10:09 am

flux je napisao/la:
igla je napisao/la:

Sila na silu ovdje i ne ide bas, bar sto se tice fudbala i saveza. Kobiljari su ti primjer. Sta su uradili prosle sezone i sta se desilo? Nista. Ocekujem da ce ove godine biti prvaci, da ce uci u grupe. Vico ce dobiti novi mandat i to je to. Mi mozda od saveza "dobijemo" novi teren, imat cemo jug i kad dodjemo na red uzeti titulu.
Vidiš da su dobili.
U tom momentu suspenzije i sl, ali poslije će malo teže ih pišati sudije. Ista stvar kad je zapaljeno auto Sabriji, suspenzija i sl, kasnije Velež nije imao probleme.

U Bosni je pravilo "ako nemaš stav - odmah ti ga stave", drugim riječima moraš zube pokazat, intenciju da neće svaki seljo moći kako mu se digne. I uostalom, ne treba ni dati.

flux
Kontakt:

pon sep 02, 2024 10:27 am

igla je napisao/la:
pon sep 02, 2024 10:09 am
flux je napisao/la:
igla je napisao/la:

Vidiš da su dobili.
U tom momentu suspenzije i sl, ali poslije će malo teže ih pišati sudije. Ista stvar kad je zapaljeno auto Sabriji, suspenzija i sl, kasnije Velež nije imao probleme.

U Bosni je pravilo "ako nemaš stav - odmah ti ga stave", drugim riječima moraš zube pokazat, intenciju da neće svaki seljo moći kako mu se digne. I uostalom, ne treba ni dati.
Prije bih rekao da su postigli neki dogovor, a ne da ih je neko zbog straha pripazio, ali elem. Jedno je sigurno, dok su ovakve strukture saveza, mi cemo tesko doci do titule, nazalost. Na kraju krajeva, nemamo ni kvalitet za to, bar ne jos uvijek. Vico radi pametno sto se tice terena i skracivanja lige sta god mi mislili. Nama cilj pored sredjivanja kluba treba biti i ulazak u strukture saveza.

fanaticZeljin
Kontakt:

pon sep 02, 2024 11:26 am

Jurilj u Zrinjskom
Srcu draga, boja PLAVA !

igla
Kontakt:

pon sep 02, 2024 12:01 pm

I još nešto, izuzetno cijenim Denisa Corica, trener koji igra fudbal, ne krije se iza igraca i sl.

Jucer je promasio prvo poluvrijeme. Zasto? Stavio je iza špica Dangubića, koji se uključivao u napad, kao lažni špic. Tako smo izgubili igrača u sredini terena i ostavili veći pritisak na Al Jabera i Radovca koji su ugušeni bili. Zbog toga su štoperi morali izmišljati, a oni s loptom na vi.

Svemu je razlog što je htio da Dangubić igra jer se najavljuje dugo, a s druge strane neće Sulejmana na klupu da stavi da ne remeti poredak u ekipi i atmosferu.

Mora se neko žrtvovati, ne može bez 3 igrača u sredini, nemaš posjed, džaba ti dva špica onda.

avlami97
Kontakt:

pon sep 02, 2024 12:12 pm

Sad pregledao snimak. Od 75:00 počeo štopati vrijeme na prekidima (aut, faul, korner, ulijetanje navijača, izmjene...) i štopao do 97:34 utakmice na prenosu. Tačno je u prekidima za tih 22:34 minute, potrošeno 19:22:75. Štoperica ne laže. Ostatak nisam štopao jer nisu prikazali ostatak snimka.

Rezime utakmice:
I igrači i navijači su nasjeli na seljačku igru Sloge i njihovog trenera.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pon sep 02, 2024 4:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

SamoNapad
Kontakt:

pon sep 02, 2024 12:33 pm

igla je napisao/la:
pon sep 02, 2024 12:01 pm
I još nešto, izuzetno cijenim Denisa Corica, trener koji igra fudbal, ne krije se iza igraca i sl.

Jucer je promasio prvo poluvrijeme. Zasto? Stavio je iza špica Dangubića, koji se uključivao u napad, kao lažni špic. Tako smo izgubili igrača u sredini terena i ostavili veći pritisak na Al Jabera i Radovca koji su ugušeni bili. Zbog toga su štoperi morali izmišljati, a oni s loptom na vi.

Svemu je razlog što je htio da Dangubić igra jer se najavljuje dugo, a s druge strane neće Sulejmana na klupu da stavi da ne remeti poredak u ekipi i atmosferu.

Mora se neko žrtvovati, ne može bez 3 igrača u sredini, nemaš posjed, džaba ti dva špica onda.
Pouke cemo izvuci svakako , sreca da nismo izgubiili. A dobro je da se igraci upoznaju na vrijem sa onim sta ih ceka. Mi imamo 4 igraca koji zasluzuju svoje mjesto Muftic,Galic , Al Jaber, Radovac ostali se moraju dokazati. Mi igramo ofanzivan fudbal sa dvije 8 (Jaber i Radovac)i 10 koja ne smije biti Dangubic jer uoravo kao sto kazes ljudi vrse pritisak na dva vezna jer on nije klasicna 10tka.
Hiros treba igrati dok ga sa te pozicije ne istisne bolji (Mircevski ili Vukoja). Olako mi otpisujemo igrace evo primjera za Galica najbolje vidimo. Sreca Denis nije tvrdoglav trener i dobro se koriguje.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 20 gostiju.

Prijava