Ne ne vi bute morali fotokopije donesti
Upravo to.
Sila na silu ovdje i ne ide bas, bar sto se tice fudbala i saveza. Kobiljari su ti primjer. Sta su uradili prosle sezone i sta se desilo? Nista. Ocekujem da ce ove godine biti prvaci, da ce uci u grupe. Vico ce dobiti novi mandat i to je to. Mi mozda od saveza "dobijemo" novi teren, imat cemo jug i kad dodjemo na red uzeti titulu.igla je napisao/la: ↑pon sep 02, 2024 9:00 amA što se tiče ulijetanja, što se mene tiče samo pogrešno vrijeme i mjesto, jer yebo seljaka iz Sloge.
Trebalo je ovu silu ostaviti kao odgovor na provođenje sile od strane saveza kasnije sa sudijama i sl.
Sila na silu, jedino to u BiH prolazi nažalost. Ono "um caruje..." ali u kurcu kod nas, jer uma nema nigdje u vertikali u bilo kojoj sferi.
Vidiš da su dobili.flux je napisao/la: ↑pon sep 02, 2024 9:23 amSila na silu ovdje i ne ide bas, bar sto se tice fudbala i saveza. Kobiljari su ti primjer. Sta su uradili prosle sezone i sta se desilo? Nista. Ocekujem da ce ove godine biti prvaci, da ce uci u grupe. Vico ce dobiti novi mandat i to je to. Mi mozda od saveza "dobijemo" novi teren, imat cemo jug i kad dodjemo na red uzeti titulu.igla je napisao/la: ↑pon sep 02, 2024 9:00 amA što se tiče ulijetanja, što se mene tiče samo pogrešno vrijeme i mjesto, jer yebo seljaka iz Sloge.
Trebalo je ovu silu ostaviti kao odgovor na provođenje sile od strane saveza kasnije sa sudijama i sl.
Sila na silu, jedino to u BiH prolazi nažalost. Ono "um caruje..." ali u kurcu kod nas, jer uma nema nigdje u vertikali u bilo kojoj sferi.
Prije bih rekao da su postigli neki dogovor, a ne da ih je neko zbog straha pripazio, ali elem. Jedno je sigurno, dok su ovakve strukture saveza, mi cemo tesko doci do titule, nazalost. Na kraju krajeva, nemamo ni kvalitet za to, bar ne jos uvijek. Vico radi pametno sto se tice terena i skracivanja lige sta god mi mislili. Nama cilj pored sredjivanja kluba treba biti i ulazak u strukture saveza.igla je napisao/la: ↑pon sep 02, 2024 10:09 amVidiš da su dobili.flux je napisao/la: ↑pon sep 02, 2024 9:23 amSila na silu ovdje i ne ide bas, bar sto se tice fudbala i saveza. Kobiljari su ti primjer. Sta su uradili prosle sezone i sta se desilo? Nista. Ocekujem da ce ove godine biti prvaci, da ce uci u grupe. Vico ce dobiti novi mandat i to je to. Mi mozda od saveza "dobijemo" novi teren, imat cemo jug i kad dodjemo na red uzeti titulu.igla je napisao/la: ↑pon sep 02, 2024 9:00 amA što se tiče ulijetanja, što se mene tiče samo pogrešno vrijeme i mjesto, jer yebo seljaka iz Sloge.
U tom momentu suspenzije i sl, ali poslije će malo teže ih pišati sudije. Ista stvar kad je zapaljeno auto Sabriji, suspenzija i sl, kasnije Velež nije imao probleme.
U Bosni je pravilo "ako nemaš stav - odmah ti ga stave", drugim riječima moraš zube pokazat, intenciju da neće svaki seljo moći kako mu se digne. I uostalom, ne treba ni dati.
Pouke cemo izvuci svakako , sreca da nismo izgubiili. A dobro je da se igraci upoznaju na vrijem sa onim sta ih ceka. Mi imamo 4 igraca koji zasluzuju svoje mjesto Muftic,Galic , Al Jaber, Radovac ostali se moraju dokazati. Mi igramo ofanzivan fudbal sa dvije 8 (Jaber i Radovac)i 10 koja ne smije biti Dangubic jer uoravo kao sto kazes ljudi vrse pritisak na dva vezna jer on nije klasicna 10tka.igla je napisao/la: ↑pon sep 02, 2024 12:01 pmI još nešto, izuzetno cijenim Denisa Corica, trener koji igra fudbal, ne krije se iza igraca i sl.
Jucer je promasio prvo poluvrijeme. Zasto? Stavio je iza špica Dangubića, koji se uključivao u napad, kao lažni špic. Tako smo izgubili igrača u sredini terena i ostavili veći pritisak na Al Jabera i Radovca koji su ugušeni bili. Zbog toga su štoperi morali izmišljati, a oni s loptom na vi.
Svemu je razlog što je htio da Dangubić igra jer se najavljuje dugo, a s druge strane neće Sulejmana na klupu da stavi da ne remeti poredak u ekipi i atmosferu.
Mora se neko žrtvovati, ne može bez 3 igrača u sredini, nemaš posjed, džaba ti dva špica onda.