Računamo, uskoro će i Fočo dobijati minutažu kao U21, s tim da nećemo morati mijenjati formaciju kao na utakmici u Tuzli. Naša prednost je da stvaramo igračku širinu i mogućnost da se prilagodimo ekipama i okolnostima koje nas zadese kao što su kartoni i povrede, ali postepeno sa mladim igračima iz OP-a, proces prilagodbe je itekako potreban.milanribar je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:51 pmA brate kako nemaš, druga je stvar ako ti se ne sviđaju ti što imaš. Al Jaber, Radovac, Karić, Karjašević, Đorić. Juniore valjda ne računamo a hoćemo da im se da šansa...SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:45 pmMogu, ali se svi puno, puno bolje snalaze lijevo. Hiros i Vukoja isto mogu samo lijevo.milanribar je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:39 pm
Trenutno krila Boljević, Cvjetanovski, Mirčevski svi mogu igrat i jedno i drugo krilo.
Neka njih svih, nije problem. Neka i Jurilja, sirine nikad nije viska.
Opet ne razumijem zasto samo krila i ofanzivce dovodimo. Mi nemamo postenog veznog igraca da uleti umjesto Al Jabera ili Radovca. Nemamo stopera. Nemamo u21 opcija. Nemamo backup na lijevom beku itd.
Nema balansa u ekipi i to ce doci do izrazaja tokom sezone. Ako se dovedu igraci i na sva ta mjesta, onda ok, ali sumnjam da mozemo to sve pokriti.
Samo 2003 i mladje je U21, on je 2002.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 2:20 pmJeste, računa se još ovu sezonu kao u21, 22 napunio prije 15 dana.
I ja sam to čuo. Mislim, nije da je nužno da on potpiše, samo žali bože "dočeka" i toga, ali eto. Idemo dalje. Obavezno stopera dovesti ali kao što @MATORI napisa, nešto ne štima...
Nisam znao da su otac i on otpad. Mijenja priču, ne trebaju nam takvi u klubu.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 2:38 pmGojaku i babi mu ne treba dati da dodju na Grbavicu. Ljudski otpad i sljam.
Htjedoh evo i ja napisati za Gojaka. Odavno se kanim da napišem da ga zaganjamo, jer nije postojao u Ferencu, skroz bio otpisan. Al evo danas pročitah da je raskinuo ugovor sa njima i da ima čiste papire, možemo ga kao slobodnog igrača dovesti. Trebali bi ozbiljno pokušati, on bi nam u veznom redu došao ko kec na desetku. Al je pitanje koliko je on voljan da se vrati ovdje, već ima zainteresovanih iz HNL-a. Treba pokušati, možda ga Rahimić može obrlatiti, možda Džeku i Šehu zamoliti da mu šapnu koju pametnu.
U velikom je padu, nešto ko Armin Hodžić, prošle sezone nije skupio 100 minuta ukupno, sezonu prije toga jako tanak. Bojim se da nam ne bude problem u svlačionici samo...Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 2:43 pmHtjedoh evo i ja napisati za Gojaka. Odavno se kanim da napišem da ga zaganjamo, jer nije postojao u Ferencu, skroz bio otpisan. Al evo danas pročitah da je raskinuo ugovor sa njima i da ima čiste papire, možemo ga kao slobodnog igrača dovesti. Trebali bi ozbiljno pokušati, on bi nam u veznom redu došao ko kec na desetku. Al je pitanje koliko je on voljan da se vrati ovdje, već ima zainteresovanih iz HNL-a. Treba pokušati, možda ga Rahimić može obrlatiti, možda Džeku i Šehu zamoliti da mu šapnu koju pametnu.![]()