Problemi sa papirima, izgleda da je trenutno upitan potpis.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 10:16 amTrenira li cileanac i dalje sa nama,što ne potpisuje ugovor?
Problemi sa papirima, izgleda da je trenutno upitan potpis.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 10:16 amTrenira li cileanac i dalje sa nama,što ne potpisuje ugovor?
Dolazi bolji.cikoradovic je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 12:13 pmProblemi sa papirima, izgleda da je trenutno upitan potpis.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 10:16 amTrenira li cileanac i dalje sa nama,što ne potpisuje ugovor?
A prizivali smo ga ovdje...LARSSON je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 12:15 pmDolazi bolji.cikoradovic je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 12:13 pmProblemi sa papirima, izgleda da je trenutno upitan potpis.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 10:16 amTrenira li cileanac i dalje sa nama,što ne potpisuje ugovor?
Nadam se da to nije Jukić ? Ako smo nekog prizivali to je Santos ??
Što se nadaš, ako je valjo prvacima valjda će i nama bit od pomoći. Brzo su nam skočile ambicije opet...
Po meni bezveze i nepotreban igrac , i cekalo se 4 kola da prodze da bi se sa njim dogovorilomilanribar je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:25 pmŠto se nadaš, ako je valjo prvacima valjda će i nama bit od pomoći. Brzo su nam skočile ambicije opet...fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:23 pmNadam se da to nije Jukić ? Ako smo nekog prizivali to je Santos ??
Hvala Ciko , po meni puno bolja opcijacikoradovic je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:30 pmNije Jukić, Jurilj je u pitanju, nije još ništa riješeno, pričekajte malo.
Još jedan iz dinamove škole fudbala 🫡milanribar je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:25 pmŠto se nadaš, ako je valjo prvacima valjda će i nama bit od pomoći. Brzo su nam skočile ambicije opet...fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:23 pmNadam se da to nije Jukić ? Ako smo nekog prizivali to je Santos ??
Ni ja ne kontamSamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:34 pmRecite mi slobodno da serem, ali meni ovo nista nema smisla.
Mi nemamo nikakvog balansa u ekipi, pola rostera nam cine lijeva krila.
Trenutno krila Boljević, Cvjetanovski, Mirčevski svi mogu igrat i jedno i drugo krilo.SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:34 pmRecite mi slobodno da serem, ali meni ovo nista nema smisla.
Mogu, ali se svi puno, puno bolje snalaze lijevo. Hiros i Vukoja isto mogu samo lijevo.milanribar je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:39 pmTrenutno krila Boljević, Cvjetanovski, Mirčevski svi mogu igrat i jedno i drugo krilo.SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:34 pmRecite mi slobodno da serem, ali meni ovo nista nema smisla.
Stoper ce doci, u21 imamo, mozda ne bas puno kvalitetnih, na lijevom beku ima Radinovic. Laga, nemojte se sikiratSamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:45 pmMogu, ali se svi puno, puno bolje snalaze lijevo. Hiros i Vukoja isto mogu samo lijevo.milanribar je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:39 pmTrenutno krila Boljević, Cvjetanovski, Mirčevski svi mogu igrat i jedno i drugo krilo.SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:34 pmRecite mi slobodno da serem, ali meni ovo nista nema smisla.
Neka njih svih, nije problem. Neka i Jurilja, sirine nikad nije viska.
Opet ne razumijem zasto samo krila i ofanzivce dovodimo. Mi nemamo postenog veznog igraca da uleti umjesto Al Jabera ili Radovca. Nemamo stopera. Nemamo u21 opcija. Nemamo backup na lijevom beku.
A brate kako nemaš, druga je stvar ako ti se ne sviđaju ti što imaš. Al Jaber, Radovac, Karić, Karjašević, Đorić. Juniore valjda ne računamo a hoćemo da im se da šansa...SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:45 pmMogu, ali se svi puno, puno bolje snalaze lijevo. Hiros i Vukoja isto mogu samo lijevo.milanribar je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:39 pmTrenutno krila Boljević, Cvjetanovski, Mirčevski svi mogu igrat i jedno i drugo krilo.SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 27, 2024 1:34 pmRecite mi slobodno da serem, ali meni ovo nista nema smisla.
Neka njih svih, nije problem. Neka i Jurilja, sirine nikad nije viska.
Opet ne razumijem zasto samo krila i ofanzivce dovodimo. Mi nemamo postenog veznog igraca da uleti umjesto Al Jabera ili Radovca. Nemamo stopera. Nemamo u21 opcija. Nemamo backup na lijevom beku itd.
Nema balansa u ekipi i to ce doci do izrazaja tokom sezone. Ako se dovedu igraci i na sva ta mjesta, onda ok, ali sumnjam da mozemo to sve pokriti.