Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elvir Rahimić
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 25, 2024 12:15 am

slika
Samo složna ekipa donosi rezultat!

Okolele
Kontakt:

ned avg 25, 2024 12:16 am

SanMan je napisao/la:
sub avg 24, 2024 11:43 pm
Okolele je napisao/la:
sub avg 24, 2024 11:05 pm
Operacija Sloga može da počne..Idemo opet napuniti stadion i nositi plave do nove pobjede..
Sloboda završena - idemo dalje
Protiv Sloge sve ispod 12.000 (al ono pravo a ne po delegatu) je poraz nas navijača
Kad se i gra i u koliko
Trebala bi biti subota 18:45
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

IlProfessore
Kontakt:

ned avg 25, 2024 12:17 am

SanMan je napisao/la:
sub avg 24, 2024 11:43 pm

Protiv Sloge sve ispod 12.000 (al ono pravo a ne po delegatu) je poraz nas navijača
Kad se i gra i u koliko
Nedjelja, 01.09 u 18:45

Zašto Dangubić ne počinje, niti igra?

cikoradovic
Kontakt:

ned avg 25, 2024 12:25 am

Odličan broj naših danas. Pomeli smo ih na tribinama, osjećaj je bio kao da Željo igra kući. Na putu do stadiona, par kafića punih, u baštama Željina raja, nema ni jednog a da nema dres ili šal. MUP očajan, natrpali su sektor sa dječicom od 8-10-12 godina, roditeljima, umjesto da ih smjeste u sektor pored, odmah do Slobodaša. Na kraju smo se morali sabiti, da stane kompletna brojka Manijaka.

Manijaci, BRUTALA! Poderali su grla, smijeh, zajebancija, furka sa dresom, ma nema se šta reći.

Hirke ubi onu loptu, valjalo bi da malo odmori, Krpić je dobio dosta duela, ali zbog onog stajanja treba odmoriti malo, Muftić odličan, donio nam tri boda, Stipo majstorski, Al-Jaber dosta dobar, Cavnić bespotreban karton, Karamarko jako dobar, Karić isto, stao je na loptu, Bolja dobar ali umoran, Radovac isto jako korektan, Galić toplo-hladno, nema ništa gore kad je neodlučan.

Drago mi je da je Denis spomenuo predsjednika i UO zbog priča koje su stigle zadnjih par dana. Čestitke šefu, ekipi i stručnom štabu na pobjedi. Normalno i nama.

A sad operacija Sloga! Napunimo stadion i idemo po još jednu pobjedu prije odmora.

Zvaka72
Kontakt:

ned avg 25, 2024 12:46 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
sub avg 24, 2024 11:19 pm
"Prije svega čestitke momcima na svih devedeset minuta. Rovovska bitka i kada sagledate svih devedeset minuta najrealnija je nula bila. Teška utakmica, na mišiće"- Coric

Za kolegu padobranca, pardon @Diverzanta kojem je sve idealno.

Bukavlno smo tekmu izvukli i svaka cast za to , pogotovo zbog nacina kako su ovi igrali, ali da je imala sanse i Sloboda, ITEKAKO je imala.
Realno će slabije ekipe ovako igrati protiv Želje Husref je na Grbavici valjanjem oslabio Željin protisak jer Igman nikako nije mogao loptu da iznese jučer protiv Športskih ni kopija.Dubačkiću nije mogao dati crveni jer je pustio prednost ali on opet pravi faul za drugi žuti i sudija mu gleda kroz prste. Mislim da se Ćorić nije dobro snašao na Ho ruk igru Slobode i igru na ivici prekršaja i umjesto da se nakon Mekićevog prekršaja ukazuje pomoć 3 minuta jer ga je laktom opalio u glavu mi odmah vraćamo loptu u igru baš nelogično.
Plava porodica me ubi u pojam.

SanMan
Kontakt:

ned avg 25, 2024 12:54 am

Ovaj @Elvir Rahimić il je pravi (u šta sumnjam) il mu je neko mnogo blizak
Bez obzira da li pravi ili blizak preporučio bi mu da ohane - jer mi ovdje smo "SAMO" navijači (bar bi trbali biti) i kad dođu porazi i loša igra (a doći će) ima da mu je.emo sve do sedmog koljena
Zbog poštovanja prema Elviru Rahimiću kao igraču a prije svega velikom čovjeku (njegove humanitarne aktivnosti), a i trenutnoj funkciji koju obavlja kod nas predlažem @stormu da ukine ovaj nick - zabrani upotrebu imena

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned avg 25, 2024 1:11 am

Zvaka72 je napisao/la:
ned avg 25, 2024 12:46 am
NEZALAGANJE je napisao/la:
sub avg 24, 2024 11:19 pm
"Prije svega čestitke momcima na svih devedeset minuta. Rovovska bitka i kada sagledate svih devedeset minuta najrealnija je nula bila. Teška utakmica, na mišiće"- Coric

Za kolegu padobranca, pardon @Diverzanta kojem je sve idealno.

Bukavlno smo tekmu izvukli i svaka cast za to , pogotovo zbog nacina kako su ovi igrali, ali da je imala sanse i Sloboda, ITEKAKO je imala.
Realno će slabije ekipe ovako igrati protiv Želje Husref je na Grbavici valjanjem oslabio Željin protisak jer Igman nikako nije mogao loptu da iznese jučer protiv Športskih ni kopija.Dubačkiću nije mogao dati crveni jer je pustio prednost ali on opet pravi faul za drugi žuti i sudija mu gleda kroz prste. Mislim da se Ćorić nije dobro snašao na Ho ruk igru Slobode i igru na ivici prekršaja i umjesto da se nakon Mekićevog prekršaja ukazuje pomoć 3 minuta jer ga je laktom opalio u glavu mi odmah vraćamo loptu u igru baš nelogično.
100% si upravu za te situacije.I Coricu je potreban period adaptacije, jer su svi max.naspanovani na nas, pogotovo ove manje ekipe i mnogo teze je razviti bilo sta od igre, kad se i mi tek gradimo.Zeljo je svima Zeljo, u kakvom god stanju bio i toga treba biti svjestan.Nece tu biti lake tekme.

Ono sto me posebno iznerviralo su startovi nasih bivsih igraca, Keme (dok nije zamijenjen), Dubackica i Haracica.Razumijem da se zelis pokazati protiv bivse ekipe, ali to se radi igrom, a ne onakvim potezima. Jos vise me nervira da tako odigraju protiv nas, a protiv Borca proslo kolo haman odigraju prijateljski mec u kojem znaju da ce izgubiti. Pa sto i tamo ne odigras muski i ne tuces??
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

SamoIstina
Kontakt:

ned avg 25, 2024 1:11 am

Ujko je napisao/la:
sub avg 24, 2024 11:23 pm
Po meni, perfektna utakmica u ovome trenutku, bas nesto sto nam je trebalo iz vise razloga. Daleko od toga da smo odigrali dobro, ali, da nas malo spusti na zemlju nakon one prve tri gdje smo bili daleko bolji. Otvaraju se mogucnosti za malo dublju analizu i na sta se moramo fokusirati ubuduce da bi sve to jos bolje funkcionisalo ubuduce, ukljucujuci situacije da ti se jedini U21 povrijedi, ili da Al Jaber nema svoj dan ili su ga, mozda procitali i uspjesno neutralisali iz suprotnog tabora. S druge strane, osvojili smo izuzetno vrijedna tri boda sa tradicionalno neugodnog gostovanja, sto je, trenutno, najvaznije. Da smo im uvalili tricu ( kao sto sam ocekivao nakon onog prvog gola ), bojim se da bismo svi kolektivno poletjeli u nebeske visine, gdje nam, barem za sada, nije mjesto. Cestitke svima za pobjedu, ima tu jos da se radi, ali, napokon, slavimo trecu uzastopnu pobjedu, Manijaci su jos jednom pokazali da im nema ravnih, zivot je lijep, volim te Zeljo...
Krenuh pisati nekakav post, ali vidim ovaj i nema potrebe. Saglasan 100%. Izuzetno teska utakmica, prebitna tri boda. Cestitke SS, igracima i svima nama. Idemo dalje!

salle86
Kontakt:

ned avg 25, 2024 1:12 am

Hahaha a de ba. Čuj sad zabranjivati nickove
Fakat nismo navikli na pozitivu 🤣🤣🤣
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Sky1
Kontakt:

ned avg 25, 2024 1:21 am

cikoradovic je napisao/la:
ned avg 25, 2024 12:25 am
Odličan broj naših danas. Pomeli smo ih na tribinama, osjećaj je bio kao da Željo igra kući. Na putu do stadiona, par kafića punih, u baštama Željina raja, nema ni jednog a da nema dres ili šal. MUP očajan, natrpali su sektor sa dječicom od 8-10-12 godina, roditeljima, umjesto da ih smjeste u sektor pored, odmah do Slobodaša. Na kraju smo se morali sabiti, da stane kompletna brojka Manijaka.

Manijaci, BRUTALA! Poderali su grla, smijeh, zajebancija, furka sa dresom, ma nema se šta reći.

Hirke ubi onu loptu, valjalo bi da malo odmori, Krpić je dobio dosta duela, ali zbog onog stajanja treba odmoriti malo, Muftić odličan, donio nam tri boda, Stipo majstorski, Al-Jaber dosta dobar, Cavnić bespotreban karton, Karamarko jako dobar, Karić isto, stao je na loptu, Bolja dobar ali umoran, Radovac isto jako korektan, Galić toplo-hladno, nema ništa gore kad je neodlučan.

Drago mi je da je Denis spomenuo predsjednika i UO zbog priča koje su stigle zadnjih par dana. Čestitke šefu, ekipi i stručnom štabu na pobjedi. Normalno i nama.

A sad operacija Sloga! Napunimo stadion i idemo po još jednu pobjedu prije odmora.
Koje priče, nisu zar počeli napadati predsjednika UO i UO, koji rade odličan posao.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned avg 25, 2024 1:34 am

E, bas...@ cikoradovic, @fico i ostali ima da se zabrinu...
Sto se mene tice, ja sam miran :rofl:
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

fcz
Kontakt:

ned avg 25, 2024 1:57 am

Ne mozemo mi bez krajnosti, jebiga. :)

Nit su oni nas razbili, niti smo mi njih. Dobili smo, hvala Bogu; ali da nismo, ne bi imali pravo pricati kako su nam se provukli.

Pokazali smo opet neke super momente, pokazali smo bogme i crne rupe. Nemamo nikakvu korist da bjezimo od toga. Doduse, nije bitno sta mi pricamo, bitno je da trener i ekipa ne bjeze od toga i da nastave s radom.

Ofanzivno, mi imamo strahovit potencijal. Kad se svi full uhodaju, ja ne vidim odbranu u ligi koja ce nas moci zaustaviti.

Isto tako, nasa odbrana se dobrim dijelom oslanja na dekoncentraciju protivnika. Ne smije jebeni Haracic hladno skociti u petercu izmedju Cavnica i Karamarka, ne smije Mahmic hvatati zjale dok njegov frajer sprinta na dubinsku, ne smije se pustati da ti svaka budala suta izvan 16. Koliko god nam treba stoper, toliko nam treba i neki Armin Hodzic Jr.

Muftic - ponovicu - ko god krene da ga kritikuje, nek prvo pogleda nasu defanzivnu igru.
Galic - u nivou svog prosjeka ali na samoj donjoj granici.
Markovic - dobar, dosta dobar.
Cavnic - mnogo oscilacija, nekad tako super iskoristi svoje fizicke predispozicije ali nekad djeluje kao netom probudjen, "iza sna".
Mahmic - za ono vrijeme sto je odigrao, uz Hirosa vjerovatno nas najslabiji igrac.
Radovac - nije on tip igraca za tekme protiv ovakvih dzibera ali ipak je uspio biti nas ponajbolji pojedinac veceras.
Al Jaber - slicno kao Radovac, previse profinjen igrac za krkansku igru pa je bio dosta manje razigran i leprsav nego inace. Ipak, kad ti neko donese tri boda, nema druge nego da mu skines kapu.
Hiros - ovakav je teret za ekipu, ne znam gdje ovo vodi.
Cvetanoski - strasno brz, nepredvidiv, agresivan. Ako se dobro "zauzda" isplatice nam se visestruko, ima mi dosta Santosovih kvaliteta ali i nekih prednosti u odnosu na njega.
Boljevic - uz Radovca najbolji veceras. Prvi "okvirostrijelac" lige, valjda vise skine peh prokletih precki i stativa. Kad bi mogao jednu citavu tekmu provesti na svojoj strani bilo bi jos bolje.
Krpic - borba super, u ovakvoj utakmici ti treba jedan takav, ali mimo toga previse nervozan, rastrzan. Ona njegova izvlacenja na krilo su tragicna, primi loptu i ugasi se.

Karamarko - dosta bolje nego u prethodnim utakmicama.
Sabic - napokon ga sklonilo s beka, po meni opravdao ocekivanja. Ima pravo "mekanu" loptu, mogao bi biti novi Stila za kornere i ostale ubacaje.
Vukoja - sve joj zna ali energije nigdje.
Karic - dobar, pokrpio dosta rupa. Kad bi mogao jos malo unaprijediti tehniku i pas igru bio bi itekakav materijal za standardnih 11.
Djoric - najozbiljniji kandidat za novog dezurnog krivca je jos jednom odigrao u skladu sa zadacima i "rudarskom" pozicijom koju igra; uz Karica unio malo potrebne stabilnosti.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

cikoradovic
Kontakt:

ned avg 25, 2024 5:41 am

Sky1 je napisao/la:
ned avg 25, 2024 1:21 am
Koje priče, nisu zar počeli napadati predsjednika UO i UO, koji rade odličan posao.
Ne bih o detaljima, nije priča da bude ovdje, Ćorić je pobio te priče i jako mi je drago zbog toga.

cikoradovic
Kontakt:

ned avg 25, 2024 6:12 am

Nadam se da ste sinoć skontali sinoć da je bitna širina i da su potrebni različiti profili igrača u ekipi.

Grbavica1
Kontakt:

ned avg 25, 2024 6:39 am

slika

M.B📝?

Dzezvar
Kontakt:

ned avg 25, 2024 6:59 am

Jedna od onih utakmica koja se dobija na misice,ne zato jer smo to htjeli nego nam je protivnik to nametnuo.Ovakvih utakmica ce biti vise,nije jedina jer ce sve ove slabije ekipe na ovaj nacin pokusati da neutralisu ono sto mi upravo radimo a to je da igramo fudbal.Treba rada jos jako puno ali ova ekipa polako lici na nesto.Imamo tremera kojem treba dati apsolutnu podrsku i u situacijama kada nekima to nece bas prijati.Nase je da kao navijaci punimo stadion i postavljamo neke nove standarde i da sto manje seremo i naprdjujemo,jer smo mi ipak samo navijaci.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 25, 2024 9:24 am

Sinoc nije mogao Dangubic igrati protiv mesara, ubili bi boga u njemu. Suljo je morao jucer ako nista na frku s njima.

Ova sada tekma ja mislim da ce Dangubic i Odinaka poceti.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ISB87
Kontakt:

ned avg 25, 2024 9:55 am

sve je bilo dobro, samo losi smo u skok igri tj u postavljanju. cavnic raznosi, ali kad je korner nesto vazda kriticno.

hvala Bogu pa su sad dobri tereni svugdje, moze se igrat.
MIRZA RASCIC

avlami97
Kontakt:

ned avg 25, 2024 10:22 am

Na Al Jaberu su skoro cijelu tekmu igrali flastera. To smo mogli fino iskoristiti, ali nekažnjavanje grube igre Slobode, nas je u tome spriječilo.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ludvig Leple
Kontakt:

ned avg 25, 2024 10:50 am

avlami97 je napisao/la:
ned avg 25, 2024 10:22 am
Na Al Jaberu su skoro cijelu tekmu igrali flastera. To smo mogli fino iskoristiti, ali nekažnjavanje grube igre Slobode, nas je u tome spriječilo.
Nismo iskoristili jer je Hiroš igrao i ponovo bio grozan. Vukoja mora igrati desetku, barem dok se Mirčevski ne dozove. Ne znam zašto ali Vukoja mi je baš dobar igrač.

Svaka čast svima sinoć, od navijača, igrača, stručnog štaba pa do Uprave!

Idemo dalje i još jače!

Trenutno korisnika/ca: nikson i 31 gost.

Prijava