Samo složna ekipa donosi rezultat!
Trebala bi biti subota 18:45
Realno će slabije ekipe ovako igrati protiv Želje Husref je na Grbavici valjanjem oslabio Željin protisak jer Igman nikako nije mogao loptu da iznese jučer protiv Športskih ni kopija.Dubačkiću nije mogao dati crveni jer je pustio prednost ali on opet pravi faul za drugi žuti i sudija mu gleda kroz prste. Mislim da se Ćorić nije dobro snašao na Ho ruk igru Slobode i igru na ivici prekršaja i umjesto da se nakon Mekićevog prekršaja ukazuje pomoć 3 minuta jer ga je laktom opalio u glavu mi odmah vraćamo loptu u igru baš nelogično.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 11:19 pm"Prije svega čestitke momcima na svih devedeset minuta. Rovovska bitka i kada sagledate svih devedeset minuta najrealnija je nula bila. Teška utakmica, na mišiće"- Coric
Za kolegu padobranca, pardon @Diverzanta kojem je sve idealno.
Bukavlno smo tekmu izvukli i svaka cast za to , pogotovo zbog nacina kako su ovi igrali, ali da je imala sanse i Sloboda, ITEKAKO je imala.
100% si upravu za te situacije.I Coricu je potreban period adaptacije, jer su svi max.naspanovani na nas, pogotovo ove manje ekipe i mnogo teze je razviti bilo sta od igre, kad se i mi tek gradimo.Zeljo je svima Zeljo, u kakvom god stanju bio i toga treba biti svjestan.Nece tu biti lake tekme.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 12:46 amRealno će slabije ekipe ovako igrati protiv Želje Husref je na Grbavici valjanjem oslabio Željin protisak jer Igman nikako nije mogao loptu da iznese jučer protiv Športskih ni kopija.Dubačkiću nije mogao dati crveni jer je pustio prednost ali on opet pravi faul za drugi žuti i sudija mu gleda kroz prste. Mislim da se Ćorić nije dobro snašao na Ho ruk igru Slobode i igru na ivici prekršaja i umjesto da se nakon Mekićevog prekršaja ukazuje pomoć 3 minuta jer ga je laktom opalio u glavu mi odmah vraćamo loptu u igru baš nelogično.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 11:19 pm"Prije svega čestitke momcima na svih devedeset minuta. Rovovska bitka i kada sagledate svih devedeset minuta najrealnija je nula bila. Teška utakmica, na mišiće"- Coric
Za kolegu padobranca, pardon @Diverzanta kojem je sve idealno.
Bukavlno smo tekmu izvukli i svaka cast za to , pogotovo zbog nacina kako su ovi igrali, ali da je imala sanse i Sloboda, ITEKAKO je imala.
Krenuh pisati nekakav post, ali vidim ovaj i nema potrebe. Saglasan 100%. Izuzetno teska utakmica, prebitna tri boda. Cestitke SS, igracima i svima nama. Idemo dalje!Ujko je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 11:23 pmPo meni, perfektna utakmica u ovome trenutku, bas nesto sto nam je trebalo iz vise razloga. Daleko od toga da smo odigrali dobro, ali, da nas malo spusti na zemlju nakon one prve tri gdje smo bili daleko bolji. Otvaraju se mogucnosti za malo dublju analizu i na sta se moramo fokusirati ubuduce da bi sve to jos bolje funkcionisalo ubuduce, ukljucujuci situacije da ti se jedini U21 povrijedi, ili da Al Jaber nema svoj dan ili su ga, mozda procitali i uspjesno neutralisali iz suprotnog tabora. S druge strane, osvojili smo izuzetno vrijedna tri boda sa tradicionalno neugodnog gostovanja, sto je, trenutno, najvaznije. Da smo im uvalili tricu ( kao sto sam ocekivao nakon onog prvog gola ), bojim se da bismo svi kolektivno poletjeli u nebeske visine, gdje nam, barem za sada, nije mjesto. Cestitke svima za pobjedu, ima tu jos da se radi, ali, napokon, slavimo trecu uzastopnu pobjedu, Manijaci su jos jednom pokazali da im nema ravnih, zivot je lijep, volim te Zeljo...
Koje priče, nisu zar počeli napadati predsjednika UO i UO, koji rade odličan posao.cikoradovic je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 12:25 amOdličan broj naših danas. Pomeli smo ih na tribinama, osjećaj je bio kao da Željo igra kući. Na putu do stadiona, par kafića punih, u baštama Željina raja, nema ni jednog a da nema dres ili šal. MUP očajan, natrpali su sektor sa dječicom od 8-10-12 godina, roditeljima, umjesto da ih smjeste u sektor pored, odmah do Slobodaša. Na kraju smo se morali sabiti, da stane kompletna brojka Manijaka.
Manijaci, BRUTALA! Poderali su grla, smijeh, zajebancija, furka sa dresom, ma nema se šta reći.
Hirke ubi onu loptu, valjalo bi da malo odmori, Krpić je dobio dosta duela, ali zbog onog stajanja treba odmoriti malo, Muftić odličan, donio nam tri boda, Stipo majstorski, Al-Jaber dosta dobar, Cavnić bespotreban karton, Karamarko jako dobar, Karić isto, stao je na loptu, Bolja dobar ali umoran, Radovac isto jako korektan, Galić toplo-hladno, nema ništa gore kad je neodlučan.
Drago mi je da je Denis spomenuo predsjednika i UO zbog priča koje su stigle zadnjih par dana. Čestitke šefu, ekipi i stručnom štabu na pobjedi. Normalno i nama.
A sad operacija Sloga! Napunimo stadion i idemo po još jednu pobjedu prije odmora.
Nismo iskoristili jer je Hiroš igrao i ponovo bio grozan. Vukoja mora igrati desetku, barem dok se Mirčevski ne dozove. Ne znam zašto ali Vukoja mi je baš dobar igrač.