Upravo.
Ne kaze niko da smo razbili slobodu, ali je takodje bezobrazno reci da smo izvukli bodove. Imali smo veci posjed, vise sansi, protivnika kojeg je sudija pustio da se tuce...znaci sasvim zaslužena pobjeda.
Upravo.
Sto bolan lazemo sebe? Haj nabroj nase sanse??Nema sanse da smo imali bolje od njih.
Nisam ono poslije Igmana htio da kvarim atmosferu ali mislim da smijem sebi dopustiti komentar na objavljeni broj prisustva navijača na tribinama.
Iz glave, sut u prvom sto jedva skida Trako, sut boljevica malo iznad prcke, stativa boljevica, cvetanoski ide sam prema golu i umjesto da puca odigrava u sredinu...osim toga, vise udaraca, vise udaraca u go, vise kornera, veci posjed lopte....NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 11:36 pmSto bolan lazemo sebe? Haj nabroj nase sanse??Nema sanse da smo imali bolje od njih.
Evo ti njihove....Mrtvi zicer Sere u 1.poluvremenu.Sansa Haracica odmah na startu 2.poluvremena. Stativa onog lika u 2 .poluvremenu i mrtvi zicer na kraju koji Mufta vadi! Iz glave.
Stoji i posjed i korneri i kontrola tekme.Sve stoji, ali sto neko napisa iznad i previse sansi za ekipu koja je igrala krajnje mesarski i destruktivno.
🫡Abdulmalik Al-Jaber je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 11:52 pmEto ankete, glasajte za mene, ljubi vas brat.
Nekako u centru pažnje svih nas je Jaber, al mora se reči da Radovac odlično igra.
Šta smo ih puta tako izgubili gdje je realna bila nula il naša pobjeda... Igramo poluseosku ligu gdje svak ide po bodove na sve načine pored same igre, seljakluk tuča simuliranje uzimanje vremena pritisak s tribina........NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 11:19 pm"Prije svega čestitke momcima na svih devedeset minuta. Rovovska bitka i kada sagledate svih devedeset minuta najrealnija je nula bila. Teška utakmica, na mišiće"- Coric
Za kolegu padobranca, pardon @Diverzanta kojem je sve idealno.
Bukavlno smo tekmu izvukli i svaka cast za to , pogotovo zbog nacina kako su ovi igrali, ali da je imala sanse i Sloboda, ITEKAKO je imala.
Nazalost, danas nisi bio na nivou...Sorry...Abdulmalik Al-Jaber je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 11:52 pmEto ankete, glasajte za mene, ljubi vas brat.