Samo utegnuti odbranu da sami sebi ne pravimo neprilike...i top
????plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 6:49 pmHahaSheldon je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 5:42 pmIsti sam vjeruj mi, da smo Sehu doveli stavio bih glavu na panj da mozemo, ali hajde nadajmo se i ovako.storm_raider je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 11:08 pmNezahvalno je o tome, tek je pocetak, ali sa ovom ekipom Europu moramo ganjati u najmanju ruku. To cemu se ja licno nadam ne smijem ni da napisem.
Za sutra treba biti spreman na mesarsku igru od strane Slobode prema nama, nemaju dovoljno ni timske ni individualne kvalitete da nam mogu parirati, ali treba biti spreman da ce nas tuci. Zato se nadam da ce Suljo igrati makar do 60te minute. Onda lagano Dangubic.jel te tuko mufta pa ti teško pada ili?
A za Galića i Mahmića smo znali da nisu čemu ali Hirošu smo se baš nadali ali eto šta ćeš mu.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 9:18 pmJoj seljadije napravili 10 faulova za 15 min. Ispuhat ce ovi brzo.
Sta Hiros? Gledaj Galica i Mahmica koliko nesigurnosti to je nerealno
Najtanji na terenu.Mi oprostili jednog Stilica, a izgleda dobili drugog.Lik hoda, igra samo s loptom i to u dva kvadrata.Igrac za malog fudbala.
Ma majstore izgubio jednu loptu Hiros i hejtas ga odma. Mahmic im napravio 100 % sansu al **** toRefa1921 je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 9:23 pmA za Galića i Mahmića smo znali da nisu čemu ali Hirošu smo se baš nadali ali eto šta ćeš mu.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 9:18 pmJoj seljadije napravili 10 faulova za 15 min. Ispuhat ce ovi brzo.
Sta Hiros? Gledaj Galica i Mahmica koliko nesigurnosti to je nerealno