Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

blueord
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 19, 2024 5:51 pm

black64 je napisao/la:
pon avg 19, 2024 5:46 pm
neosnovano - pogledaj iznos kazni prethodnih sezona
mahalske - pogledaj iznos kazni prethodnih sezona
pametne - pogledaj iznos kazni prethodnih sezona
Da bespotrebno ne duljimo raspravu, nećemo se složit
Moj stav je da su bakljade bez razloga samo bacanje para
Blago nama ako nam je to najveci problem.

Diverzant
Kontakt:

pon avg 19, 2024 5:52 pm

black64 je napisao/la:
pon avg 19, 2024 4:52 pm
cuj j... baklje 🤣 lik zivi u paralelnom univerzumu, preksinoćnje baklje nepotrebne
dođemo mi tebi kući i razbijemo ti prozor, j... prozor pa jel?
na kraju sezone nek ekipa sa Juga skupi pare u iznosu kazni i nek uplati na račun, jer je to isključivo njihova zasluga.
I ne, nije samo Jug skupljao lovu za sponzorstvo čak % puno manje u odnosu na ostale navijače koje ne loži ultra furka.
Zbog toga nikad neću učestvovati u akciji navijačke grupe, da bi oni q... mazili na slike, a na uštrb svih ostalih.
Baš ti lično pratio jel koliko je ko uplatio pa znaš u procentima s koje je tribine najviše uplaćeno?
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

positive
Kontakt:

pon avg 19, 2024 5:54 pm

treba smanjiti kazne za baklje, a ne ukidati… meni se nije svidjelo što je koreo preambiciozno postavljen na jugu, tako da smo svi vidjeli jednu nepotpunu sliku, ali dobro šta, idemo dalje, Manijaci razvaljuju već dugo sa koreografijama, čak i na gostovanjima, nema grupe koja može parirati… a ono sto nam je delegat stavio 13000 je sramota, kapacitet stadiona 13000, a i corav bi vidio da je pola juga falilo i on stavi 13… i sad neko moze doci i reci ovako vam se i prosle sezone stimala posjeta i svaka sljedeca ce biti diskutabilna; bespotrebno
hajmo rajice prljave stolice

svraka
Kontakt:

pon avg 19, 2024 6:02 pm

positive je napisao/la:
treba smanjiti kazne za baklje, a ne ukidati… meni se nije svidjelo što je koreo preambiciozno postavljen na jugu, tako da smo svi vidjeli jednu nepotpunu sliku, ali dobro šta, idemo dalje, Manijaci razvaljuju već dugo sa koreografijama, čak i na gostovanjima, nema grupe koja može parirati… a ono sto nam je delegat stavio 13000 je sramota, kapacitet stadiona 13000, a i corav bi vidio da je pola juga falilo i on stavi 13… i sad neko moze doci i reci ovako vam se i prosle sezone stimala posjeta i svaka sljedeca ce biti diskutabilna; bespotrebno
Najbitniji dio koreografije je odradjen a to je vole te Manijaci. Ostalo je samo dodatak bio. Sljedeci put dodjite na jug, pa ce izgledati ljepse.

Sto se tice posjete tu je oko 12k.
Forza 1921!

Oda majstore!

SamoNapad
Kontakt:

pon avg 19, 2024 6:59 pm

Nigdje neces naci bolju trenutno grupu koja postuje sve navijace od naseg juga. Pogledajte koliko se trude ljudi na svaki nacin da se svi osjecaju dijelom navijaca. Pogledaj okolo svadhe kakve se prave da i podijele medju tribinama i sve ce biti jasno. I ova trenutna homogenost je u velikoj mjeri njihova zasluga. Uporedi koreografije i ambijent sa pitarima i ostalim pa ces vidjet razliku.

Jacksparrow
Kontakt:

pon avg 19, 2024 7:33 pm

Glupo je spominjati grupu u negativnom, bilo kakvom negativnom kontekstu. Svi smo Manijaci i svi smo nekad u zivotu sa juga bodrili Želju.
FCŽ

neroazzuro
Kontakt:

pon avg 19, 2024 7:44 pm

Ma sve je top što se tiče Manijaka, nema govora.
Samo ta 100x ispričana priča o trenutno bespotrebnom izbijanju ozbiljnih para iz klupske kase. Ni manje ni više.
Ovog nadr.kanog balavca gore banovat!

ISB87
Kontakt:

pon avg 19, 2024 7:45 pm

ma mi smo bolestan narod.
MIRZA RASCIC

Valter
Kontakt:

pon avg 19, 2024 9:12 pm

Jacksparrow je napisao/la:
Glupo je spominjati grupu u negativnom, bilo kakvom negativnom kontekstu. Svi smo Manijaci i svi smo nekad u zivotu sa juga bodrili Želju.
Ne znam zašto se uvijek stvori narativ da neko Jug spominje u negativnom kontekstu. Sugestije i molbe da se pirotehnika bespotrebno ne koristi su u svrhu pomoći klubu a ne o stvaranju animoziteta prema jugu (ne daj Bože). Ali ako se već i te sugestije i molbe često dočekaju negativno zašto onda ne bi postojao konsenzus da se i o ostalim tribinama ne piše negativno (pljuvači i sl.). Ja odavno nisam stanovnik Juga, ali ni jednom navijaču ne priznajem da voli Želju više od mene, može ga maksimalno voliti kao i ja.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

ublehas
Kontakt:

pon avg 19, 2024 9:50 pm

Valter je napisao/la:
pon avg 19, 2024 9:12 pm
Jacksparrow je napisao/la:
Ne znam zašto se uvijek stvori narativ da neko Jug spominje u negativnom kontekstu. Sugestije i molbe da se pirotehnika bespotrebno ne koristi su u svrhu pomoći klubu a ne o stvaranju animoziteta prema jugu (ne daj Bože). Ali ako se već i te sugestije i molbe često dočekaju negativno zašto onda ne bi postojao konsenzus da se i o ostalim tribinama ne piše negativno (pljuvači i sl.). Ja odavno nisam stanovnik Juga, ali ni jednom navijaču ne priznajem da voli Želju više od mene, može ga maksimalno voliti kao i ja.
Zato sto na ostalim tribinama ima gomila poljuvaca. Ja nisam na jugu od kako se istok napravio, ali realno ono sto svaku tekmu cujem na istoku, na jugu nisam nikad cuo.

Zvaka72
Kontakt:

pon avg 19, 2024 9:55 pm

positive je napisao/la:
E čuj pola juga bilo prazno jbt. Ti ko pitari, na jugu je bilo preko 2 milje jer je na jugozapadu bilo 500 duša na TV se jugozapad ne vidi.
Na stadionu je bilo preko 12 hiljada ljudi.
Plava porodica me ubi u pojam.

Valter
Kontakt:

pon avg 19, 2024 10:22 pm

Možda bolje da raspravljamo o tome je li došlo vrijeme da se grb našeg Želje modernizuje a da zadrži prepoznatljivost
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

g 1
Kontakt:

pon avg 19, 2024 10:27 pm

Mora bit da se nesto dobro desava u klubu, cim nemamo sta bolje kritikovati. Samo nastavite sa raspravama, skinite pritisak sa igraca. Svaka cast!!

tm8782
Kontakt:

pon avg 19, 2024 10:54 pm

Je li moguće da nakon ovih posjeta, igre i svega lijepog što se dešava u klubu, neko dodje i piše o nekom bacanju para, kritikuje grupu i sl.?! Uživajte ljudi koliko se može uživati u svemu ovom, po meni samo dušmani kluba mogu doći i tražiti dlake u jajetu. Nama treba da se desi zona ispadanja pa da bi imali jedinu brigu u tome momentu, kako i koga gdje dobiti. Mogu ja razumjeti kritiku ali ne narušavaj atmosferu, to je najlakše.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

SkenderijaTM87
Kontakt:

pon avg 19, 2024 11:07 pm

tm8782 je napisao/la:
Je li moguće da nakon ovih posjeta, igre i svega lijepog što se dešava u klubu, neko dodje i piše o nekom bacanju para, kritikuje grupu i sl.?! Uživajte ljudi koliko se može uživati u svemu ovom, po meni samo dušmani kluba mogu doći i tražiti dlake u jajetu. Nama treba da se desi zona ispadanja pa da bi imali jedinu brigu u tome momentu, kako i koga gdje dobiti. Mogu ja razumjeti kritiku ali ne narušavaj atmosferu, to je najlakše.
Klasika prijatelju.
Kad fudbal ide dobro krene se srati po svemu mogucem. O sokovima se sere, o kikirikiju, o boji zidova u wcu. Jer jebga mora se po necemu srati, bez toga ne moze.
Glupo je kritikovati grupu jer su dokazali da su daleko najbolji u BiH, salju nevjerovatnu sliku o Želji u region i svijet, a ujedno su zatvorili vrata kamataru sto je ogroman potez prema naprijed. Tu se sva priča zavrsava.

storm_raider
Kontakt:

pon avg 19, 2024 11:12 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon avg 19, 2024 5:39 pm
Hoce li administracija ukinuti ove stoo po trojica pisu sa istog nicka....jbg nije u redu...
Rijesice se to.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

pon avg 19, 2024 11:13 pm

tm8782 je napisao/la:
Da citiram gavrana - pisi cesce.

Obrisan je taj prijavljeni post, predlazem ako se koristi jedan nick da sa njega pisu vise od jedne osobe da ti ostali naprave svoje nickove. I manite se nervoze.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

positive
Kontakt:

pon avg 19, 2024 11:38 pm

Zvaka72 je napisao/la:
pon avg 19, 2024 9:55 pm
positive je napisao/la:
E čuj pola juga bilo prazno jbt. Ti ko pitari, na jugu je bilo preko 2 milje jer je na jugozapadu bilo 500 duša na TV se jugozapad ne vidi.
Na stadionu je bilo preko 12 hiljada ljudi.
shvati prvo da nas brukaju kada napišu 13000, to znači da je potpuno pun stadion, a dva sektora na jugu su bila tanka (preko 3000 stolica ima na jugu), zdenka SI siromašna i u zdenci SZ nikog nije bilo, nema šanse da je bilo 12000, ali da su napisali 12 bilo bi realnije kako god

positive
Kontakt:

pon avg 19, 2024 11:40 pm

nemoj da nam iko išta navlači, a posebno ne takve gluposti

fanaticZeljin
Kontakt:

uto avg 20, 2024 12:05 am

Jeste dosadni majke mi , a kad nam je savez stavljao po 2 hiljade manje nikom nista . Veceras crveni Sipovica smiješan , jasno je gdje ovo sve vodi i kome se stima
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, billybih, Bing [Bot], Kospicar, Ujko i 59 gostiju.

Prijava