Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

positive
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 16, 2024 12:48 am

Odmah se vidjelo da će Vico masi zamazati oči, a naši igrači su u fazonu mir, ljubav, sreća, samo nek ne puca. Tu spada i Džeko i pola ovog naroda. A novinari su u fazonu mudrovanja i suživota, evo ne možete nam ništa prigovoriti, pratimo sve. A mi ostatak tog naroda se patimo i gledamo ovo sve, preslabi da pokrenemo bilo kakvu ozbiljnu reakciju
hajmo rajice prljave stolice

Maestro_1921
Kontakt:

pet avg 16, 2024 12:50 am

black64 je napisao/la:
sri avg 14, 2024 11:41 pm
meni ova sezona miriše kao ona 2009/2010
Mirisala bi i meni da u savezu ne sjedi Vico i da nije sve poklopio. Glavni u komitetu za sudije Zrilić, valjda se niko ne čudi više kako to da Borac poklopi sva četiri sudca kad igra, od glavnog, linijskih, do četvrtog, sad će uz njih biti i VAR sudije. I Vico i Zrilić su bivši predsjednici Borca, zato se nemoj iznenaditi ako i ove godine uzmu titulu, a ako im se ćefne uzet će i duplu, može im se. Ovako ako i evropu izborimo, puna šaka brade, a ako mognemo nekako kup zaganjat, vrh.

positive
Kontakt:

pet avg 16, 2024 12:55 am

Skontajte svijest ovih Hasukića, Kulašina, Hrelje koji sad slave uz razne likove i majice… Kukavičluk teški

Hoće li mutanti sad odgoditi čitavu polusezonu?
hajmo rajice prljave stolice

Sheldon
Kontakt:

pet avg 16, 2024 1:00 am

Vrhunac bosnjackog otpora postao je napisati na drustvenoj mrezi neku mocnu kletvu tipa poginuli amin, ili jutra ne docekali. Kad smo takvi, onda gledajmo borac u CL.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

SamoIstina
Kontakt:

pet avg 16, 2024 1:35 am

Kakav je ovo defetizam :skoljka:

Mi sebe trebamo gledati, da se vratimo gdje smo bili, a bili smo uvijek u vrhu. Sad treba da vratimo tu naviku. Ovaj UO je krenuo jako, vec sve puno bolje izgleda u klubu.

Ove sezone zaganjati i uzeti Europu, a iduce napasti trofeje, to mora bar nominalno biti cilj. Naravno, s obzirom na to da ne zivimo u Svicarskoj, uporedo treba raditi na svim poljima da se klub zastiti, od sudijske organizacije, do saveza, medija i tako dalje. Od kukanja nema nista.

Diverzant
Kontakt:

pet avg 16, 2024 6:49 am

igla je napisao/la:
pet avg 16, 2024 12:40 am
Isto tako, nijedan portal se npr nije istakao i odbio da izvještava s utakmica ovog fašističkog kluba. Sad će se i takmičiti redom u pohvalama da bi dobili koju pozivnicu kad repka igra. Ja sam lično slušao jednog momka koji radi na poznatom portalu kad kaže "dje ces na njih, nema te onda nidje, nisi nigdje prispio".

To je balijska realnost.

Laku noc.
Pa ima onaj portal BHFudbal.
Sjećam se u jednom momentu dijele ovako 500 karti za neku utakmicu reprezentacije u zenici. Svaka druga objava, predsjednika je stigao, predsjednik je u loži, predsjednik prati, ovo ono.
Naravno, ne bude mi mrsko malo potražim ko su vlasnici i urednici, sve naša imena.
Koji je to otpad i šljam, prodali se vici za 100KM mjesečno
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet avg 16, 2024 6:58 am

Nisu nama Vico/Dodik/Banja Luka krivi sti nismo znali ili sto nismo htjeli uzeti titulu, sto nismo bili slozni i sto smo pravili podijele izmedju nas.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Grbavica1
Kontakt:

pet avg 16, 2024 6:59 am

Raja nemojte molim vas o drugima. Ko ih ... jedina dobra stvar je sto nam koficijent lige raste. A realno prvak nase drage drzave uz malo znanja i srece gruoe moze zakaciti vazda. Al poznavajuci nasu srecu nas ce zapasti neki najtezi protivnik 🤣. Zna li se sta oko prodaje karata? Hebo njih sve

Majkel
Kontakt:

pet avg 16, 2024 7:45 am

Dan te ****, ljudi do grupne faze i silnih miliona dođu preko albanaca, farskih ostrva... Ovo je najveći šamar sarajevskim klubovima.

Zaki87
Kontakt:

pet avg 16, 2024 7:47 am

Ko bi sutra trebao zaigrati u prvih 11? Hoce li Filip odmah započet?

ponosannavas
Kontakt:

pet avg 16, 2024 8:37 am

Samo cu reci jednu stvar. Da je umjeto Vice bio neki ***** u savezu koji je pitar ili bilo ko sem nas navijac Zeljo bi bio povaljen prvom prilikom. I to gurnut duboko u vodu da nikako ne ispliva. Vico je uradio vise xa fudbwl nego ijedan bosnjo. Medjutim, dva mu se grijeha uzimaju za zlo. Prvi, koji nama nebi trebao toliko da smeta je preofirno guranje Borca. To nije uticalo na nas plasman jer smo bili prelosi. Ipak Borac bi kvalitetom opet bio u Evropi ali on ih je izgurao dva oputa do titule. Prvi put ne bi ni mogao da se pitari nisu prodali.
Drugi grijeh mu se tice repke i smjene trenera. Sta je on tu radio drugacije nego prethodnici? Nista. Mislim dq je cak sklonio Peteva na inicijatovu bosnja zeljnih dokazivanja tipa Hadzibegic i sl. Na krqju krajeva bosnjwk selektor, bosnjaci igraci i jbg nisu bili u stanju da se saberu i da daju sve od sebe. Uopste ne prqvdam bilo sta ali ovo su cinjenice.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pet avg 16, 2024 8:42 am

Treba u borbu sa pitarima protiv Vice :bih:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/zvani ... /200601116

kvalitet
Kontakt:

pet avg 16, 2024 9:02 am

Majkel je napisao/la:
pet avg 16, 2024 7:45 am
Dan te ****, ljudi do grupne faze i silnih miliona dođu preko albanaca, farskih ostrva... Ovo je najveći šamar sarajevskim klubovima.
Pa kad mi shvatimo da apsolutno svi mi, uključujući i mene, razmišljamo naopako (mislim na ljude koji žive u Sarajevu ili su naslonjeni na ovaj grad), možda nekad i dođemo do svojevrsne katarze i krenemo prema naprijed. Nekoliko puta sam rekao, nije slučajno da ubjedljivo najveći i ekonomski najjači grad u državi nema prvaka ni u fudbalu ni u košarci ni u rukometu, i to već godinama. Ima tu i do mentaliteta, i do kompleksa, i do neznanja, i do mahalaštine… svega pogrešnog.

Ali nije sad vrijeme da se otvaraju te teme, imamo važnijih pitanja o kojima trebamo razmišljati. Samo, glupo možda zvuči, nadam se da će rezultati konkurenata nas sve malo spustiti na zemlju i da ćemo u budućnosti, ako i kad izborimo Evropu, sve ispod play offa smatrati neuspjehom, da nećemo padati u euforiju zbog prolaska jednog pretkola trećerazrednog evropskog takmičenja, da se nećemo tako lako miriti s tim da nas izbacuju ekipe (ne prvaci) iz Azerbejdžana, s Kipra i sl.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Dzezvar
Kontakt:

pet avg 16, 2024 9:24 am

Neko napisa kakav defetizam...
U pravu je 100%...
Koji vam je qrac,hajmo sebe gledati ici utakmicu po utakmicu...do krajnjeg cilja...
Hajmo iskoristiti ova odgadjanja utakmica....
Hajmo vodu na nas mlin okrenuti....

Filip bi mogao sutra poceti utakmicu.
Makedonac tesko,jer dosao bas neapreman...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

milanribar
Kontakt:

pet avg 16, 2024 9:35 am

Bolje pakat što Borac igra grupe.

Koga boli k...c, jel treba da imamo kompleks od toga sad?
Imaju pare, imaju predsjednika saveza, podršku vlasti kakvu nema niko, imali su dobar žrijeb pogodan za prolaz i to su sve preduslovi za ovaj uspjeh

Idemo utakmicu po utakmicu vidjet gdje smo mi i šta možemo, pokušat dobit sve koji su na papiru slabiji do nas a onda nek nas kradu ako treba i sudije protiv Borca...

santakuruz
Kontakt:

pet avg 16, 2024 10:06 am

Kao neko ko nije iz Sarajeva a zivi tu preko 20 godina, moram istaci jednu stvar koja je vjerujem dovela Sarajevu (u sportskom smislu) tu gdje jeste. Ljudi u Sarajevu dosta podcjenjivacki gledaju prema svima ostalima, za svoje neuspjehe krive uvijek nekog drugog a rijetko kad mogu priznati da i mimo Sarajeva ima sposobnih ljudi i ljudi koji mogu uspjeti. Kad prestanemo razmisljati o raznim vicama, borcu, sudijama i kad se okrenemo iskljucivo sebi, kad budemo dovoljno samokriticni pa kazemo da nesto ne znamo i da neko drugi zna bolje od nas pa to prepisemo, mozemo se nadati necemu.
Jedna anegdota iz mojih ranih studentskih dana kad sam dosao tu u Sarajevo, stanujem u nekoj kuci, vracam se s faxa, prolazim kroz dvoriste prvog komsije da dodjem do te kuce gdje stanujem. Komsinica sjedi tu ispred sa nekom svojom drugaricom i glasno komentarise: evo zbog ovih sto dodju sa strane moj sin ne moze upisati fakultet, mora ganjati stelu.
A zanemaruje cinjenicu da joj je sin prava maza, spava do 12 sati, jedva srednju zavrsio. A ja sam u srednjoj 2 puta dolazio do federalnog takmicenja iz matematike, bio ucenik generacije, dobio poziv sa par fakulteta da dodjem kod njih studirati. Stari mi imao platu 550 KM a od toga slao meni 300 KM i ja sam s tim studirao. A u ocima te zene ja sam krivac sto njen sin ne moze poloziti prijemni. E taj mentalitet se uvukao kod puno ljudi u Sarajevu.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

1921.ba
Kontakt:

pet avg 16, 2024 10:07 am

"Plavi" dočekuju Igman na Grbavici - pune tribine kao preduslov za pobjedu

https://1921.ba/plavi-docekuju-igman-na ... bjedu-9473
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

milanribar
Kontakt:

pet avg 16, 2024 10:13 am

santakuruz je napisao/la:
pet avg 16, 2024 10:06 am
Kao neko ko nije iz Sarajeva a zivi tu preko 20 godina, moram istaci jednu stvar koja je vjerujem dovela Sarajevu (u sportskom smislu) tu gdje jeste. Ljudi u Sarajevu dosta podcjenjivacki gledaju prema svima ostalima, za svoje neuspjehe krive uvijek nekog drugog a rijetko kad mogu priznati da i mimo Sarajeva ima sposobnih ljudi i ljudi koji mogu uspjeti. Kad prestanemo razmisljati o raznim vicama, borcu, sudijama i kad se okrenemo iskljucivo sebi, kad budemo dovoljno samokriticni pa kazemo da nesto ne znamo i da neko drugi zna bolje od nas pa to prepisemo, mozemo se nadati necemu.
Jedna anegdota iz mojih ranih studentskih dana kad sam dosao tu u Sarajevo, stanujem u nekoj kuci, vracam se s faxa, prolazim kroz dvoriste prvog komsije da dodjem do te kuce gdje stanujem. Komsinica sjedi tu ispred sa nekom svojom drugaricom i glasno komentarise: evo zbog ovih sto dodju sa strane moj sin ne moze upisati fakultet, mora ganjati stelu.
A zanemaruje cinjenicu da joj je sin prava maza, spava do 12 sati, jedva srednju zavrsio. A ja sam u srednjoj 2 puta dolazio do federalnog takmicenja iz matematike, bio ucenik generacije, dobio poziv sa par fakulteta da dodjem kod njih studirati. Stari mi imao platu 550 KM a od toga slao meni 300 KM i ja sam s tim studirao. A u ocima te zene ja sam krivac sto njen sin ne moze poloziti prijemni. E taj mentalitet se uvukao kod puno ljudi u Sarajevu.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ja sam odavde i složiću se s tobom. Dovoljno je pogledat ostale sportove u gradu, ok timski sport puno faktora utiče jesil uspješan il nisi al individualni sportovi u gradu nemaju uspjehe, na prste ruke se mogu nabrojati uspješni sportisti odavde Elvedina Muzaferija, Nedžad Husić, par karatista za ovoliki grad to je smiješno, katastrofa. Al eto mi smo valjda grad filma i umjetnosti sad... Ne treba potezat ovu temu jer mnogi mogu pogrešno shvatit a realno smo u dubiozi sportskoj.

igla
Kontakt:

pet avg 16, 2024 10:26 am

Ko narod nemamo smisla za sport.
Ako igdje ima para, ima u Sarajevu, ali nisu ljudi zainteresovani u ulaganje u sport. Ili su prevareni od raznih lihvara iz klubova ili, što je po meni češće, nemaju smisla za sport i ne prate to.
Politika isto koristi klubove u svoje svrhe, onaj šmokljo Magoda prije par godina digao prstić i kaže mi damo sredstva, a rezultata nema, a lik dao prosječnu platu igrača te godine.

Vidi se i na olimpijadi sve koliko smo talentovani. Zemlje okruženja igraju sve živo, i konkurentni su. Naš mentalitet je za bajramskog turnira da age posjede uz kaHvu, umoče rahat lokum i promindere 2-3 dok se Hlopta okolo. Fuj.

SamoNapad
Kontakt:

pet avg 16, 2024 10:42 am

Je li ovo opet prica ko onda kad je Zrinjski osvojio penalom u Bijeljini? Pa ljudi govore ko nam je kriv sto nismo kupili u Krupi.
Amnestiras kriminalca misleci da je ovo Borac zasluzio, ljudi namjestili komplet ligu ganjajuci upravo ovo sto se sad desava. Da nisu bili prvaci ispali bi u prvom kolu konferencije. Na***em im titule i Vicu

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ujko i 27 gostiju.

Prijava