Fakat, svi spominjemo stopere a niko da se sjeti Radinovica kojem je uz lijevog beka svugdje navedena i stoperska pozicija. Ko zna, mozda bi bas procvjetao.SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 13, 2024 9:01 pmOd lijevih stopera imamo Mahmica, Karamarka i Radinovica, koji je povrijedjen. Mahmic je, po meni, najbolja opcija na tom mjestu, pa ujedno i najbolja u21 opcija u ekipi. On je protiv Veleza odigrao dosta dobro, bolje nego Karamarko protiv Sirokog. Bolji je bio i od Cavnica, a prednost mu je i sto je agilniji, zna nesto lopte, pa moze ucestvovati i u igri.
Aferim. Ako je tačno kapa doleGrbavica1 je napisao/la: ↑sri avg 14, 2024 7:00 amhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... ana-976779![]()
gavran je napisao/la: ↑sri avg 14, 2024 9:35 amimao bih svasta da napisem,ali necu posto sam primijetio da pojedince iritiram,pa je bolje da ne znaju nego da su iritirani,jer takvi mogu uciniti nesto nazao kako sebi tako i drugima.
Nadam se da im nece smetati ako kazem da i dalje pratim zvanicnu stranicu da mi kaze ono sto znam,jer je bolje zivjeti u ne znanju nego prihvatiti tudje misljenje ili ne daj Boze reci da neko nesto zna.
Pisi cesce
Nemam vise vremena sleper stigao, odoh za dresa zaradit
Pisi cescegavran je napisao/la: ↑sri avg 14, 2024 9:35 amimao bih svasta da napisem,ali necu posto sam primijetio da pojedince iritiram,pa je bolje da ne znaju nego da su iritirani,jer takvi mogu uciniti nesto nazao kako sebi tako i drugima.
Nadam se da im nece smetati ako kazem da i dalje pratim zvanicnu stranicu da mi kaze ono sto znam,jer je bolje zivjeti u ne znanju nego prihvatiti tudje misljenje ili ne daj Boze reci da neko nesto zn
ma ako ćeš iskreno nabijemo te pojedince na k...gavran je napisao/la: ↑sri avg 14, 2024 9:35 amimao bih svasta da napisem,ali necu posto sam primijetio da pojedince iritiram,pa je bolje da ne znaju nego da su iritirani,jer takvi mogu uciniti nesto nazao kako sebi tako i drugima.
Nadam se da im nece smetati ako kazem da i dalje pratim zvanicnu stranicu da mi kaze ono sto znam,jer je bolje zivjeti u ne znanju nego prihvatiti tudje misljenje ili ne daj Boze reci da neko nesto zna.
Moj gavro dobri samo ti pisi. Prije svega postovanje prema gavranu zbog godina i visedecenijske ljubavi prema Zelji treba da svi pokazemo. A drugo, jednako bitno, pitacu vas kakvi cete vi biti u ovim godinama kada sve traume uz Zelju predeverate kao sto je nas hadzija.gavran je napisao/la: ↑sri avg 14, 2024 9:35 amimao bih svasta da napisem,ali necu posto sam primijetio da pojedince iritiram,pa je bolje da ne znaju nego da su iritirani,jer takvi mogu uciniti nesto nazao kako sebi tako i drugima.
Jesil svraćao kod Gojka prije utakmice u subotu?gavran je napisao/la: ↑sri avg 14, 2024 9:35 amimao bih svasta da napisem,ali necu posto sam primijetio da pojedince iritiram,pa je bolje da ne znaju nego da su iritirani,jer takvi mogu uciniti nesto nazao kako sebi tako i drugima.
Ja ti se izvinjavam, al moj profil koriste 3 osobe. Drug je napisao neki dan ono...dva smo normalna, treci dodje nervozan i nekad pise nebuloze.gavran je napisao/la: ↑sri avg 14, 2024 9:35 amimao bih svasta da napisem,ali necu posto sam primijetio da pojedince iritiram,pa je bolje da ne znaju nego da su iritirani,jer takvi mogu uciniti nesto nazao kako sebi tako i drugima.
Haj hvala Bogu, ja kontao hakovali teMulalic Edis je napisao/la: ↑sri avg 14, 2024 11:17 amJa ti se izvinjavam, al moj profil koriste 3 osobe. Drug je napisao neki dan ono...dva smo normalna, treci dodje nervozan i nekad pise nebuloze.gavran je napisao/la: ↑sri avg 14, 2024 9:35 amimao bih svasta da napisem,ali necu posto sam primijetio da pojedince iritiram,pa je bolje da ne znaju nego da su iritirani,jer takvi mogu uciniti nesto nazao kako sebi tako i drugima.
U subotu ce goriti:
Gol za golom eto nove pobjede
S Pobjedama dolaze i titule
vidimo se u subotu,nookey je napisao/la: ↑sri avg 14, 2024 10:48 amma ako ćeš iskreno nabijemo te pojedince na k...gavran je napisao/la: ↑sri avg 14, 2024 9:35 amimao bih svasta da napisem,ali necu posto sam primijetio da pojedince iritiram,pa je bolje da ne znaju nego da su iritirani,jer takvi mogu uciniti nesto nazao kako sebi tako i drugima.
isfrustriranim smeta sve kao što sam već pisao, mi smo uvijek voljeli dobru zajebanciju, ko hoće uvijek tačne podatke i da nije mahalska kao što kažeš ima zvanična i prati.
Forum i služi da se čovjek malo opusti među svojima.
Eto na tribinama se ne bacaju šuplje, šta se sve naslušam kontam dolazi Olmo u Želju a ljudi te lažu u lice
Tako da opušteno, a ako kome smeta preskoči i ide dalje!