Trebamo ovakve utakmice protiv cicvarica dobivati....na ovim tzv.velikim sta se napravi napravi ....na kraju gurbeti su tako prosle godine izasli u europu...dobivali male a ovamo sta bude ...TheBlue je napisao/la: ↑uto avg 13, 2024 12:10 pmNakon par dana, treba opet spustiti loptu...
Mi protiv Igmana moramo dati 120% da bi pobjedili, ova utakmica nas ne smije ni malo dici...
Treba nama barem 5-6 dobrih rezultata da bi eventualno pisali hvalopoljke za igrace...
Nikada necu zaboraviti pocetak prosle sezone, evropa i Borac, mislio sam evo nas... kada ispade najgora sezona ikad...
Samo smireno i 100% angazman svakog igraca...
Bekric nema nista sa prvom ekipom.I to je nasa najveca pobjeda ovog ljeta,i zbog toga smo i najavljivali zemljotrese i grmljavine.Valter je napisao/la: ↑uto avg 13, 2024 12:22 pmKo o čemu medo o kruškama. Moramo naći način kako dovesti štopera koji će biti komadant odbrane. Ne može to biti ni Vedo ni bilo koji trenutni štoper u rosteru. Sa boljim štoperom imali bi bod više, a Široki dva boda manje, a malo je falilo i u Mostaru da pokisnemo. Kakav Santos, kakve trice. Te pare dati na produženje ugovora Jaberu, a štopera dok ne nađemo da je upgrade ne dovoditi po svaku cijenu sve i svašta. Zato Rahimić treba roviti dok ovo ne riješi. Ako mu bude pomagao Bekrić eto Keme O. natrag u Želju.
Steta.
Velika steta, to nam je u ovom trenutku jedina preostala slaba pozicija u timu.
Ima li kakvog U21 na vidiku, to nam je najveći problem u ekipi?cikoradovic je napisao/la: ↑uto avg 13, 2024 3:33 pmDobio je jako dobru ponudu. Mada nije bilo ni realno, drugo je što se mi nahajcamo, džaba što je i ponuda dobra, kad hladno ima ponude ekipa u Belgiji, Poljskoj, Rumuniji, Austriji.
Ako su njemu nudili dobre pare, ne sumnjam da će naći dobru zamjenu.
Uf, bolje da ne gledah opet.
Onda nek ni njihovi ne gledaju, jer smo imali i mi more 100% šansi, i da smo zabili sve ne bi se ovi sastavilo više.salle86 je napisao/la: ↑uto avg 13, 2024 3:57 pmUf, bolje da ne gledah opet.
Gol i 2 stopostotne prilike za Velež na isti fazon, centaršut na našu lijevu stranu.
Mlinarić je zabio jednom , drugi put (93 minut) te Mujan kod rezultata 1-1 na sreću nisu. Da jesu, bila bi druga priča.
Fakat velika boljka će nam biti štoperi ako ovako misle igrati. Nemoguće da pustiš da ti lopta padne na peterac
Treba vratiti Kosorica, nije se jos oprostiosalle86 je napisao/la: ↑uto avg 13, 2024 3:57 pmUf, bolje da ne gledah opet.
Gol i 2 stopostotne prilike za Velež na isti fazon, centaršut na našu lijevu stranu.
Mlinarić je zabio jednom , drugi put (93 minut) te Mujan kod rezultata 1-1 na sreću nisu. Da jesu, bila bi druga priča.
Fakat velika boljka će nam biti štoperi ako ovako misle igrati. Nemoguće da pustiš da ti lopta padne na peterac