Nakon dugo vremena jedna onako dominantna pobjeda i vidna nadmoc u igri. Mogla je i trebala biti s barem dva razlike ali ovako je jos sladja. Hem preokret, hem protiv daleko najciganskijeg "starog" kluba u Premijer ligi. Za samo sedam dana je ostvaren nevjerovatan napredak u igri, ovo veceras nije samo
licilo na nesto, ovo je
bilo nesto. Pored igre, vidio sam veliki napredak u hrabrosti, motivaciji i hladnokrvnosti kad zatreba. Prvi znaci govore da Denis radi odlican posao, ali bas odlican. Nadam se da je to zaista tako, da ovo nije samo bljesak. Mogla bi se ovdje sklopiti jedna dobra, mangupska ekipa koju ce i neutralci uzivati da gledaju.
Muftic - mozda je mogao bolje kod gola ali sta mu prigovoriti nakon one odbrane u sudijskoj? Uz, nadam se, jos bolju odbranu ce i on biti sigurniji.
Galic - opet ce se naci stotinu pljuvaca da mu traze dlaku u jajetu ali Gala je jos jednom odigrao odlicno.
Mahmic - sad za sad bolje rjesenje od Karamarka.
Cavnic - dosta dobar, kod njihovog gola je fakat bilo malo i nesrece.
Radovac - igracina, prestabilan na lopti, pouzdan i snazan.
Al Jaber - najbolji igrac FK Zeljeznicar a vjerovatno i WWin Lige.
Hiros -

tribina Zapad.
Boljevic - e nek je vala majstor ocepio, nadam se da je mentalno 100% fokusiran na ekipu i da price o nekim vanjskim uticajima i nisu do kraja tacne jer nam on jako treba.
Cvetanoski - dok je imao snage igrao se s njihovim igracima k'o da su Lego kockice. Slutim da smo s njim strasno uboli.
Vukoja - vjerovatno ce uskoro na klupu ali veceras je napravio nekoliko zaista odlicnih poteza. Mogao bi on biti pravo jaka rezerva.
Odinaka - kakav debi. Kakva zelja i trka, bravo momak. Cini mi se da bi on i na krilu bio bomba, svakom beku bi bilo milina saradjivati s njim.
Karic - nije mi bilo jasno zasto ga je uveo, bojao sam se da to znaci da smo zadovoljni bodom. Eto zasto ja nisam trener Zeljeznicara.
Krpic - ma OK, borben, radio prljavi posao.
Djoric - iznenadio me pozitivno, dosta stabilno odigrao.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.