Pitaj ga usput kako je bilo gledati kad je igrao Domorocki.
Nadam se da se varam, ali ima dosta ljudi kojima nije svejedno vidjeti da oni nizu "uspjehe", a mi kao stojimo u mjestu, i to ih cini nervoznijim da svoje nezadovoljstvo ispolje tako sto ce se nas svaki potez iskritikovati. Ne kazem da je to glavni i jedini razlog, ali vjerujem da kod dosta ljudi ima i ovog momenta. Njihovi "uspjesi" su namjerno stavljeni pod navodne znakove, jer omjer ulozenih onolikih miliona kroz 10-ak sezona (od 2013. godine mislim) nije ni blizu dobar ako uzmemo u obzir da su za isti period imali poneku titulu i povremeni prolazak ranih pretkola u evropi.kb80 je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 10:53 amIskreno mislim da griješiš oko ovoga boldiranog, za one gurbete, nit ih gledam nit ih pratim, a sa kim god sam pričao nije ih spomenuo, tako da mislim da nisi u pravu. Mislim da je ljudima jednostavno dosta ovoga nekog kuburenja u donjem dijelu tabele i da je to razlog ove negative, a slazem se 100% da je kontraproduktivno i da kao što je meni treba da bude drago što počinje sezona sa nadam se solidnim trenerom i S.D.-om, a da su sklonili one truleži...KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 10:47 amJa stvarno ne kontam otkud ovolika negativa kod ljudi. Jasno mi je da je vecina razocarana nedolaskom licitiranih imena, ali ljudi dragi liga pocinje za 3 dana i konacno opet mozemo gledati naseg Zelju uzivo. Dosta mi je ovih pregleda, hocu da vidim kako to sve izgleda i kako je to Denis poslozio. Ne sumnjam da imamo jednog od najboljih trenera u ligi, a isto tako ne sumnjam da ce nam doci siguro 1-2 fina igraca kad malo skontaju da nisu bas toliko pozeljni na trzistu koliko su mislili.
Imam osjecaj da se ova negativa velikim dijelom siri i zbog pitara i njihovog (donekle) uspjesnog evropskog izleta. Imam osjecaj da zbog tih frustracija neki nasi navijaci hoce da vide spektakularna pojacanja, stvaraju dodani pritisak, a sve opet za neki instant uspjeh.
Podrzimo ekipu u subotu. Rasprava je zlo, svi smo odgovorni za negativnu atmosferu, i oni koji su "upravu" i oni koji su u "krivu" ako nastavimo sa bespotrebnom raspravom.
Hahahhahaha neka te, nasijeli ste. Moraš se sad bolje potruditi hahahhahaha. Gavro nikad duže postove nije pisao, čak i kad je išao u školu pismene su mu bile kraće. A čujem da si sve prste polupao čekićem hahhahaha
Oni imaju potencijal i eventualnu mogućnost da nesto vise i naprave. Mi trenutno imamo mugocnost samo ispasti iz lige. Treba biti i malo realan. Nama je uspjeh, ogroman, bio Evropa, bice i ove godine. Njima je to razocaranje. To je neka i razlika jbg
Bolje ga pitajte za Aladina Isakovica...Eric Cantona je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 1:04 pmPitaj ga usput kako je bilo gledati kad je igrao Domorocki.
Sta se ti ko kurva kakva smijea....struja je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 1:42 pm![]()
Oba posta su na mjestu. 4,5 mil duga, a to niko ne spominje, nego daj Ljijiće. Kratkog smo mi pamćenja.SamoNapad je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 11:36 amKad se stabilizujes doci ce oni koji ce te destabilizovati, pukne pricu kako nema rezultata , raja zaboravi na sve sto je uradjeno i tako u krug. Pita li neko danas ko je napravio dug i hoce li opet neko tako napraviti ili svi napadaju ljude koji su trenutno u klubu kao da su oni godinama prije dovodili Zeca i ostale koje jos isplacujemo.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 11:11 amLjudi, budite svjesni da mi još imamo dugove. Neće se oni sami od sebe obrisati. Naravno da ne možemo sklopiti ekipu koja će igrati u prosjeku za 2000 KM i da očekujemo da se borimo za Europu, ali po mom mišljenju nama mora i dalje biti prioritet vraćanje dugova. Svi smo bili sretni kad se Klub stabilizovao i krenuo da funkcioniše i polako otplaćuje dugove te rješava tužbe, ali smo vrlo brzo počeli da se ponašamo kao da dug ne postoji i da većina budžeta ide na prvi tim. Mi i dalje imamo teg kojeg nosimo i kojeg će morati nositi bilo ko da sjedi u upravi.
Imajte to u glavi. Naravno da se može bolje po pitanju i igrača, marketinga, organizacije, ali čisto sumnjam da bi bilo ko u ovakvoj situaciji mogao značajno bolje rezultate da postigne.
Evo mene konkretno zaboli briga i ko je trener i ko je u upravi ali mi smeta sto ljudi zbog neke opsjednutosti nekom osobom iz kluba postanu ekstremni. Nema te osobe koja meni moze ogaditi da dodjem na utakmicu niti moze umanjiti ljubav ali ima "navijaca" koji su nerealni po dosta pitanja.
Ali postojimo radi sporta, takmičenja,nekih uspjeha . Nije svrha FK da servisira sve obaveze prema državi i ostalim nego valjda da se uspješno takmiči u nekim natjecanjima.Sky1 je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 1:59 pmOba posta su na mjestu. 4,5 mil duga, a to niko ne spominje, nego daj Ljijiće. Kratkog smo mi pamćenja.SamoNapad je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 11:36 amKad se stabilizujes doci ce oni koji ce te destabilizovati, pukne pricu kako nema rezultata , raja zaboravi na sve sto je uradjeno i tako u krug. Pita li neko danas ko je napravio dug i hoce li opet neko tako napraviti ili svi napadaju ljude koji su trenutno u klubu kao da su oni godinama prije dovodili Zeca i ostale koje jos isplacujemo.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 11:11 amLjudi, budite svjesni da mi još imamo dugove. Neće se oni sami od sebe obrisati. Naravno da ne možemo sklopiti ekipu koja će igrati u prosjeku za 2000 KM i da očekujemo da se borimo za Europu, ali po mom mišljenju nama mora i dalje biti prioritet vraćanje dugova. Svi smo bili sretni kad se Klub stabilizovao i krenuo da funkcioniše i polako otplaćuje dugove te rješava tužbe, ali smo vrlo brzo počeli da se ponašamo kao da dug ne postoji i da većina budžeta ide na prvi tim. Mi i dalje imamo teg kojeg nosimo i kojeg će morati nositi bilo ko da sjedi u upravi.
Imajte to u glavi. Naravno da se može bolje po pitanju i igrača, marketinga, organizacije, ali čisto sumnjam da bi bilo ko u ovakvoj situaciji mogao značajno bolje rezultate da postigne.
Evo mene konkretno zaboli briga i ko je trener i ko je u upravi ali mi smeta sto ljudi zbog neke opsjednutosti nekom osobom iz kluba postanu ekstremni. Nema te osobe koja meni moze ogaditi da dodjem na utakmicu niti moze umanjiti ljubav ali ima "navijaca" koji su nerealni po dosta pitanja.
Bgm mi kao da nista nismo naucili iz zadnjih 3-4 godine. Po toj logici je amarov pristup bio najbolji, daj sve odmah i titulu pa se ugasi sljedece sezone.teatrale36 je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 2:11 pmAli postojimo radi sporta, takmičenja,nekih uspjeha . Nije svrha FK da servisira sve obaveze prema državi i ostalim nego valjda da se uspješno takmiči u nekim natjecanjima.Sky1 je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 1:59 pmOba posta su na mjestu. 4,5 mil duga, a to niko ne spominje, nego daj Ljijiće. Kratkog smo mi pamćenja.SamoNapad je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 11:36 am
Kad se stabilizujes doci ce oni koji ce te destabilizovati, pukne pricu kako nema rezultata , raja zaboravi na sve sto je uradjeno i tako u krug. Pita li neko danas ko je napravio dug i hoce li opet neko tako napraviti ili svi napadaju ljude koji su trenutno u klubu kao da su oni godinama prije dovodili Zeca i ostale koje jos isplacujemo.
Mi smo taoci samih sebe nažalost i što prije to shvatimo bit će nam lakše ponavljam nije moguće da nam niko nije valjao u prošlih 10 ili 15 godina nema čovjeka u Želji od čistačice do igrača da ga nismo oblatili ali baš ni jednog.fcz je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 12:58 amA kao svaki dan nam se desavaju super stvari samo smo mi, eto, bezobrazni i nista nam ne valja.Zvaka72 je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 12:24 amE ne mogu da vjerujem da si ovo napisao i onda kažemo što niko neće da ulaže i vodi Želju kad ulažeš i plaćaš igrača to je za tvoju promociju kad ne ulažeš onda si fukara koja preko Želje hoće da se promoviše.Haklapuc je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:56 pmKako se završava veliko ime? Sigurno ne tako što pristane u utorak/srijedu i ti čekaš da ti dođe u ponedjeljak. Onog trenutka kad pristane, printaš ugovor i ideš mu na noge. Ne vjerujem da bi se iko ko je dao riječ predomislio kad neko iste sekunde prevali 300-400 kilometara i dođe ti na noge. I onda ti nikakva čaršija, Rasim Ljajić i ostali ne mogu praviti problem, kad se već pročuje kasno je.
Da ne pričam o tome što se za taj novac mogu dovesti tri top igrača, tri igrača za koja možeš reći da će biti pojačanja. E ako neko želi plaćati Adema Ljajića, a ne tri igrača koja nisu toliko zvučna, onda se treba dobro zapitati koji je njihov interes u svemu tome, dobrobit Želje ili vlastita promocija time što su doveli i plaćaju svjetsko ime u Želji. A ogromna je razlika.
Ljudi moji prvo se dogovorite sa sobom šta hoćete i želite jer evo nema čovjeka u ovih 10 godina koji je prešao kapiju Grbavice da ga nismo oblatili, ispljuvali i posrali po glavi.
Šta se dešava sa ovim narodom Ništa nam ne valja i samo hračemo i hračemo. Svašta u božijoj bašti.
Godinama vec cekamo i mastamo da nam se desi nesto dobro, nesto veliko a sta zapravo imamo? Imamo to da su nam glavne vijesti da je neko nasao sponzora da izbetonira razrovljeni plato ispred stadiona ili to sto karte nakon 30 godina vise necemo kupovati iz limenih supa. Ili da ce ekipa u zadnji cas ipak dobiti dresove pa u novu sezonu nece uci u proslosezonskim. Wow. Da podsjetimo, godina je 2024.
S druge strane, vidimo kako su drugi klubovi iz nase lige napredovali. I ne, nije to frustracija njihovim uspjesima, to je frustracija zbog toga sto vidimo da se MOZE. Itekako se moze. Zasto mi ne mozemo? To ne znam ali nijedan od potencijalnih odgovora na to pitanje nije dobar. Otprilike, ili nemamo dovoljno sposobne ljude ili smo taoci ljudi cijim interesima odgovara bas ovakav Zeljo.
Ma to niko i ne konta. Niko ne pita zašto općina Novo Sarajevo vodi izgradnju juga zašto to ne radi Željo pa djelom i zbog poreznih dugova jer ne možeš aplicirati za dodjelu budžetskih sredstava ove vrste ako imaš porezni dug i hajde ti sad objasni navijačima zašto nema juga i da je zato kriv neko ko nije plaćao doprinose i porezne obaveze.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 11:11 amLjudi, budite svjesni da mi još imamo dugove. Neće se oni sami od sebe obrisati. Naravno da ne možemo sklopiti ekipu koja će igrati u prosjeku za 2000 KM i da očekujemo da se borimo za Europu, ali po mom mišljenju nama mora i dalje biti prioritet vraćanje dugova. Svi smo bili sretni kad se Klub stabilizovao i krenuo da funkcioniše i polako otplaćuje dugove te rješava tužbe, ali smo vrlo brzo počeli da se ponašamo kao da dug ne postoji i da većina budžeta ide na prvi tim. Mi i dalje imamo teg kojeg nosimo i kojeg će morati nositi bilo ko da sjedi u upravi.