Gavrane, bacaš nam bombe, mora biti nešto.
Čuvaš u šteku da možeš da dobiješ na cijeni cccc
Niko ciku ne proziva, rijetko ispravan momak sa najboljim namjerama i za razliku od ove dvojice skladistara - ima informacije.kb80 je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:49 amOvo nije mjesto gdje se treba informisati i biti informisan o stanju u klubu, dolascima, odlascima... Ovo je mjesto gdje će neko napisati svoje mišljenje, pa i ako ima neku informaciju, ali to smatrati zvaničnim je neozbiljno. Iskreno meni smeta što su neki ovdje imam osjećaj prozvali "ciku radovica" covjeka koji je kada je ovdje bio haos upravo zbog slabih zvaničnih informacija, smirio raju svojim pisanjem sa informacijama koje je imao i hvala mu. Ako taj isti covjek najavi neki boom, ne mora da bude boom u vidu nekog (za naš klub nerealnog) igrača, može biti i neka druga dobra strana priče. Za koju on smatra da je boom i ima puno pravo da piše, a vi stvarno imate puno pravo da razmišljate malo svojom glavom, a ne na forumu čitati i zbog toga kupovati godišnje karte.
Sve ovo je dobronamjerno i u pozotivnom duhu, da ostanemo kako treba, zajedno i da idemo koliko možemo naprijed.
Pozdrav plavoj braći
Treba ti možda neki orden dati
Ma on je imao informacije i kapa do poda.kb80 je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:49 amOvo nije mjesto gdje se treba informisati i biti informisan o stanju u klubu, dolascima, odlascima... Ovo je mjesto gdje će neko napisati svoje mišljenje, pa i ako ima neku informaciju, ali to smatrati zvaničnim je neozbiljno. Iskreno meni smeta što su neki ovdje imam osjećaj prozvali "ciku radovica" covjeka koji je kada je ovdje bio haos upravo zbog slabih zvaničnih informacija, smirio raju svojim pisanjem sa informacijama koje je imao i hvala mu. Ako taj isti covjek najavi neki boom, ne mora da bude boom u vidu nekog (za naš klub nerealnog) igrača, može biti i neka druga dobra strana priče. Za koju on smatra da je boom i ima puno pravo da piše, a vi stvarno imate puno pravo da razmišljate malo svojom glavom, a ne na forumu čitati i zbog toga kupovati godišnje karte.
Sve ovo je dobronamjerno i u pozotivnom duhu, da ostanemo kako treba, zajedno i da idemo koliko možemo naprijed.
Pozdrav plavoj braći
Z_1921 je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:51 amNiko ciku ne proziva, rijetko ispravan momak sa najboljim namjerama i za razliku od ove dvojice skladistara - ima informacije.kb80 je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:49 amOvo nije mjesto gdje se treba informisati i biti informisan o stanju u klubu, dolascima, odlascima... Ovo je mjesto gdje će neko napisati svoje mišljenje, pa i ako ima neku informaciju, ali to smatrati zvaničnim je neozbiljno. Iskreno meni smeta što su neki ovdje imam osjećaj prozvali "ciku radovica" covjeka koji je kada je ovdje bio haos upravo zbog slabih zvaničnih informacija, smirio raju svojim pisanjem sa informacijama koje je imao i hvala mu. Ako taj isti covjek najavi neki boom, ne mora da bude boom u vidu nekog (za naš klub nerealnog) igrača, može biti i neka druga dobra strana priče. Za koju on smatra da je boom i ima puno pravo da piše, a vi stvarno imate puno pravo da razmišljate malo svojom glavom, a ne na forumu čitati i zbog toga kupovati godišnje karte.
Pozdrav plavoj braći
Imas pravo na svoje misljenje ali ipak procitaj opet sta sam napisao...
Tacno, u potpunosti.Dzezvar je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:37 amSvi koji traze informacije na javnom forumu imaju ozbiljan problem u svojim glavama.Forumi sluze za diskusije a ne za trazenje informacija iz kluba.
Valjda ste svi vi svjesni da mnoge stvari nisu za ovu vrstu foruma.Posebno jer sve i jedan novinar visi ovdje i na os ovu nekih informacija prave tekstove po portalima.
Mora se nekada i klubzastiti od toga.
Iskreno, meni je Amoah bezveze igrač. Kao i Drljo naravno.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:24 amJesi li ti ozbiljan evo pitam iskreno? Cinjenica je da je nas najspremniji igrac uz Krpica bio prosle godine. Sezonu prije toga je bio drugi strijelac ekipe i drugi asistent. Prosle sezone ga nije islo, ali daleko od toga da je bio blizu najgoreg. Kako ce i biti kad smo imali priliku gledati Mekica, Turanjanina, Rustemovica, Drlju i ostale vedete.Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:17 amPa da li si ozbiljan?Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:14 am
100% najbolji asistent ekipe, koji je uz to jedan od najspremnijih u ekipi. Nek ide mlado govno drugdje daj ti nama Djorica i Vukoju.
On je dobio toliko utakmica da pokaže da je fudbaler, ali on je pokazao da je prije svega glup i uz to bezobrazan.
I kao takav van forme je bio najbolji asistent nas. Covjek ima 22.godine trenira i radi na sebi i vi slavite njegov odlazak, a mi na krilima imamo Boljevica i upitnike. Da ne govorim da su pojacanja koja smo doveli toliko upitna da bismo mogli dobro zazaliti za Amoahom.
Šupci ili od milja - pakaši.fcz je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 12:03 pmTacno, u potpunosti.Dzezvar je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:37 amSvi koji traze informacije na javnom forumu imaju ozbiljan problem u svojim glavama.Forumi sluze za diskusije a ne za trazenje informacija iz kluba.
Valjda ste svi vi svjesni da mnoge stvari nisu za ovu vrstu foruma.Posebno jer sve i jedan novinar visi ovdje i na os ovu nekih informacija prave tekstove po portalima.
Jednako tacno kao i cinjenica da su oni koji podjebavaju svoje drugove s tribine i svjesno plasiraju dezinformacije - supci.
Naravno da nisu dobri u glavi svi koji se informišu na forumu, a i ti novinari koji prate forum, pa objave vijeti, jbg nisu novinari.Dzezvar je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:37 amSvi koji traze informacije na javnom forumu imaju ozbiljan problem u svojim glavama.Forumi sluze za diskusije a ne za trazenje informacija iz kluba.
Gdje je to neko od nas plasirao dezinformaciju?Ako se nepisalo za neke igrace,jer se u tom momentu pregovaralo sa njima to nije dezinformacija.fcz je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 12:03 pmTacno, u potpunosti.Dzezvar je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:37 amSvi koji traze informacije na javnom forumu imaju ozbiljan problem u svojim glavama.Forumi sluze za diskusije a ne za trazenje informacija iz kluba.
Jednako tacno kao i cinjenica da su oni koji podjebavaju svoje drugove s tribine i svjesno plasiraju dezinformacije - supci.
gavran je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:44 amnajbolje ukinuti drustvene mreze,pa koga sta interesuje kao u dobra stara vremena odes malo na stadion, ne daj Boze odgledas trening,pa upamtis koje koji igrac,a ne pola navijaca ne zna nikoga prepoznati sa tribine...
ali srati znamo..
i zbog svega ja kazem PRATI ZVANICNU,a zasto? pa objavice kad se nesto desi do tada dobro dosli ljajici,pjanici,dangubici,litvanci,estonci kurci palci
PRATITE ZVANICNU i znacete sta se desava
A pa gospodine Gavran, gospdine Gavran, čemu odlazak na stadion, čemu vidjeti nekog igrača zna li centrirati iz trka ili se mora prvo ugnijezditi, pa onda, čemu pojesti košpica da ti jezik natekne, čemu vidjeti ljude kojima ne znaš ime, ali su tu uvijek na istom mjestu i sa kojima baciš šuplju, ali i ozbiljnu neku, čemu da vidiš nekog od naših golmana (iz naše škole) kako se ponašaju dok je protivnik u napadu, pa kada treba izaći sa linije kontaš samo hoćemo li ikada imati golmana koji to zna...
Čemu, eto
prosla pauza odoh vozat vilicar
druze moj,Gavro ima zivot i pored foruma,a forum dodje kao mjesto da se nasali, opusti,baci supljuShooter1 je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:53 amMa on je imao informacije i kapa do poda.kb80 je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:49 amOvo nije mjesto gdje se treba informisati i biti informisan o stanju u klubu, dolascima, odlascima... Ovo je mjesto gdje će neko napisati svoje mišljenje, pa i ako ima neku informaciju, ali to smatrati zvaničnim je neozbiljno. Iskreno meni smeta što su neki ovdje imam osjećaj prozvali "ciku radovica" covjeka koji je kada je ovdje bio haos upravo zbog slabih zvaničnih informacija, smirio raju svojim pisanjem sa informacijama koje je imao i hvala mu. Ako taj isti covjek najavi neki boom, ne mora da bude boom u vidu nekog (za naš klub nerealnog) igrača, može biti i neka druga dobra strana priče. Za koju on smatra da je boom i ima puno pravo da piše, a vi stvarno imate puno pravo da razmišljate malo svojom glavom, a ne na forumu čitati i zbog toga kupovati godišnje karte.
Pozdrav plavoj braći
Evo sad čitam post i ne mogu da vjerujem da je od gavrana. Frajer napisao post što nikad u životu nije napisao. Sve mu je na na principu boom, F5 i sl. Hvala gavrane
ALT+F4gavran je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 12:36 pmdruze moj,Gavro ima zivot i pored foruma,a forum dodje kao mjesto da se nasali, opusti,baci supljuShooter1 je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:53 amMa on je imao informacije i kapa do poda.kb80 je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:49 amOvo nije mjesto gdje se treba informisati i biti informisan o stanju u klubu, dolascima, odlascima... Ovo je mjesto gdje će neko napisati svoje mišljenje, pa i ako ima neku informaciju, ali to smatrati zvaničnim je neozbiljno. Iskreno meni smeta što su neki ovdje imam osjećaj prozvali "ciku radovica" covjeka koji je kada je ovdje bio haos upravo zbog slabih zvaničnih informacija, smirio raju svojim pisanjem sa informacijama koje je imao i hvala mu. Ako taj isti covjek najavi neki boom, ne mora da bude boom u vidu nekog (za naš klub nerealnog) igrača, može biti i neka druga dobra strana priče. Za koju on smatra da je boom i ima puno pravo da piše, a vi stvarno imate puno pravo da razmišljate malo svojom glavom, a ne na forumu čitati i zbog toga kupovati godišnje karte.
Pozdrav plavoj braći
Evo sad čitam post i ne mogu da vjerujem da je od gavrana. Frajer napisao post što nikad u životu nije napisao. Sve mu je na na principu boom, F5 i sl. Hvala gavrane![]()
realno preko foruma sam i upoznao ekipu pravih momaka koji zive za klub,a ne od njega i na koje se covjek moze osloniti u zivotu.
Neki od njih vise ne pisu jer nemaju snage da se prepucavaju sa likovima koji nisu spremni procitati misljenje koje se ne slaze sa njegovim ili ako misljenje dodiruje njegovog idola(idola ima vise)..
PRATI ZVANICNU i uzivaj
Ctrl+Alt+DeleteLARSSON je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 12:41 pmALT+F4gavran je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 12:36 pmdruze moj,Gavro ima zivot i pored foruma,a forum dodje kao mjesto da se nasali, opusti,baci suplju![]()
realno preko foruma sam i upoznao ekipu pravih momaka koji zive za klub,a ne od njega i na koje se covjek moze osloniti u zivotu.
Neki od njih vise ne pisu jer nemaju snage da se prepucavaju sa likovima koji nisu spremni procitati misljenje koje se ne slaze sa njegovim ili ako misljenje dodiruje njegovog idola(idola ima vise)..
PRATI ZVANICNU i uzivaj
Druze komandanteDzezvar je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 12:10 pmGdje je to neko od nas plasirao dezinformaciju?Ako se nepisalo za neke igrace,jer se u tom momentu pregovaralo sa njima to nije dezinformacija.fcz je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 12:03 pmTacno, u potpunosti.Dzezvar je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:37 amSvi koji traze informacije na javnom forumu imaju ozbiljan problem u svojim glavama.Forumi sluze za diskusije a ne za trazenje informacija iz kluba.
I da ja nemam drugova na tribini.......samo ljude,momke koje poznajem...A prestao sam ih imati kada su svog najboljeg druga ostavili u pllicijskoj stanici u zapadnom Mostaru a oni zapalili za Sarajevo.
Da se razumijemo nije rijec o sadasnjoj garnituri ljudi na tribini nego onim puno ranije.
Sloboda narodu...i zute su danas.gavran je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 12:53 pmDruze komandanteDzezvar je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 12:10 pmGdje je to neko od nas plasirao dezinformaciju?Ako se nepisalo za neke igrace,jer se u tom momentu pregovaralo sa njima to nije dezinformacija.
I da ja nemam drugova na tribini.......samo ljude,momke koje poznajem...A prestao sam ih imati kada su svog najboljeg druga ostavili u pllicijskoj stanici u zapadnom Mostaru a oni zapalili za Sarajevo.
Da se razumijemo nije rijec o sadasnjoj garnituri ljudi na tribini nego onim puno ranije.
zastava Nigerije spremna,estonsku nisam nabavio javio sam Generalu da ga ne potpisuju.Saudijska dolazi do petka
Smrt fasizmu