Gavrana banovati obaveznoZ_1921 je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 2:59 pmNadam se da ce se u slucaju da ne potpisu ovi igraci za koje su gavran, dzezvar i ekipa najavljivali boomove biti banovani jednom za sva vremena zbog sirenja lazi. Unistavaju forum nekakvim glupim doskocicama, salama i loze ljude bez razloga. Jadno.
Ovdje naravno NE ubrajam ciku, da me neko ne shvati pogresno
Eto ti na pp ko dolazi, da ne moriš raju više
Ja sam mrtav ozbiljan, zaboli me vise neka stvar sto su oni starosjedioci ovdje, cinjenica je da prave cirkus od foruma i ponasaju se ko da su oni vlasnici istog. Glupe sale, glupa prica, nepovezana prica, neka samo njima poznata zajebancija, ma odron teski. Ovaj sam forum uvijek vise postovao od onog drugog ali su ovakvi tipovi doprinijeli tome da postane gori od ss.ba.struja je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 3:26 pmGavrana banovati obaveznoZ_1921 je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 2:59 pmNadam se da ce se u slucaju da ne potpisu ovi igraci za koje su gavran, dzezvar i ekipa najavljivali boomove biti banovani jednom za sva vremena zbog sirenja lazi. Unistavaju forum nekakvim glupim doskocicama, salama i loze ljude bez razloga. Jadno.
Ovdje naravno NE ubrajam ciku, da me neko ne shvati pogresno
Volio bih da ostanes na forumu. Dijelio si informacije u najboljoj namjeri i, koliko sam upratio, manje-vise su se ispostavljale tacnim.cikoradovic je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 1:52 pmZaista ne kontam, šta ste mislili, da će Magoda danas upaliti bager i početi rušiti stari jug? Ozbiljno pomislim da pojedinci namjerno pišu gluposti, samo da bude kontra Želje.
Zašto ne pišete kako UO radi dobar posao? Zašto ne pišete kako su u kratkom roku uradili i pripremili ono što prošli nisu u godini dana? Ruglo ispred stadiona je riješeno, 50k je koštalo, radi se i na biletarnici, oko 30-35k će koštati. Ne spominjete generalnog? X godina ga nemamo, sad se ljudi potrude da ga pronađu, pa je malo 250k, pa je kladionica, ma ne paše ono, pa ne paše ono. Maknu Bekrića žohara od ekipe, pa ni to nije dobro. Potpišu jednog od najboljih trenera lige, kojeg su svi ovdje priželjkivali i govorili da sebi sam sklopi ekipu dugoročno, pa ga puste da sklopi ekipu po ćejfu, pa i to ne paše. Potpišu SD-a koji je dobar, čestit insan, koji će sigurno raditi pošteno i sistemski, nije muljator kao Bekrić, neće lagati, pa ni to nije uredu.
Gdje su pripreme? U Italiju smo trebali ići, ali zbog toga što su nam izašli u susret prošle godine na Zlatiboru, odlučili su da im se oduže na neki način.
Da nije bilo pressa, pisali bi zašto ga nije bilo, sad kad je bio, što će nam.
Šta hoćete ljudi? Hoćete džigerice ili jetre od predsjednika? Dobro je @LARSSON napisao, ne zaslužujete bolje, samo football treba da nas kara i dan i noć pa da dođete pameti.
Samo naprijed UO i odjebite komentare što dalje od sebe, radite kao što radite sada i što ste do sada radili. Ozbiljni ljudi će znati cijeniti ono što radite.
A pošto vidim da mnogi skaču na mene, ovdje i po drugim forumima, poručio bih samo da sačekate još malo, ha ja, kad ste mogli čekati do sada, sačekajte još koji dan pa opletite.
Moj zadnji post na forumu, molim da mi ne šaljete pp jer iste neću čitati. Lp.
Delimeđac505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 3:37 pmJos lozis raju da nesto znas pa na taj nacin pišeš
PP prazan
Ili je opet Djorić neki
tako je
Zasto?nikson je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 3:51 pmSkupili se insajderi, 2 ica kao nesto znaju al se ovaj jedan nasao uvrijedjen sto najavi nesto pa ne bude nista, krivi mu mi. Ovaj drugi opet kao sve zna al ne zasluzujemo mi da znamo, cuva za sebe ali gle cuda najavi na javnom forumu. Ovaj treci je satro nekakav moderator sa dozom arogancije ili cega vec, on opet na sve ima neki arogantan komentar da nabaci. E pa da vam slikovito objasnim gospodo sta rade vase zajebancije sa boomovima satro.
Imam malu bebu, zena se porodila prije koji mjesec i pokazem joj da se pise da bi mogao Pjanic doci, biti predstavljen u ponedjeljak. Samim tim euforija i pravi se plan da ide i ona i beba na utakmicu. Nije jednostavno, ne znas hocel se prepasti bebica od petardi, galame, navijanja itd al hajde cekas danas i da idemo svi zajedno (ja cu sam svakako doci)
Kad ono kurcina i jos se naljute pojedinci zasto im se obracamo mi sto smo razocarani time sto niko nije potpisao. Ja vam garantujem da nisam jedini,
5-6 hiljada ljudi ce uvijek biti ali onih dodatnih 7-8 treba pogurati nekako a sa lozenjem na nivou djecacica i administratorom koji to sve dosoli sa svojim komentarima ne guramo nikoga da dodje. Ovaj forum, onaj forum, zvanicna, fb, ig, plakat itd itd, sve na neki nacin moze dovesti nekoga na utakmicu a to je valjda bit svega. Da nas bude sto vise!
Ovdje su se nekad pisali postovi da odvojis vrijeme i citas a nek se zapitaju gospoda dezurne saljivdzije zasto je kvalitet foruma opao.
Hajde bar imas obraza da se zapitasDzezvar je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 3:56 pmZasto?nikson je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 3:51 pmSkupili se insajderi, 2 ica kao nesto znaju al se ovaj jedan nasao uvrijedjen sto najavi nesto pa ne bude nista, krivi mu mi. Ovaj drugi opet kao sve zna al ne zasluzujemo mi da znamo, cuva za sebe ali gle cuda najavi na javnom forumu. Ovaj treci je satro nekakav moderator sa dozom arogancije ili cega vec, on opet na sve ima neki arogantan komentar da nabaci. E pa da vam slikovito objasnim gospodo sta rade vase zajebancije sa boomovima satro.
Imam malu bebu, zena se porodila prije koji mjesec i pokazem joj da se pise da bi mogao Pjanic doci, biti predstavljen u ponedjeljak. Samim tim euforija i pravi se plan da ide i ona i beba na utakmicu. Nije jednostavno, ne znas hocel se prepasti bebica od petardi, galame, navijanja itd al hajde cekas danas i da idemo svi zajedno (ja cu sam svakako doci)
Kad ono kurcina i jos se naljute pojedinci zasto im se obracamo mi sto smo razocarani time sto niko nije potpisao. Ja vam garantujem da nisam jedini,
5-6 hiljada ljudi ce uvijek biti ali onih dodatnih 7-8 treba pogurati nekako a sa lozenjem na nivou djecacica i administratorom koji to sve dosoli sa svojim komentarima ne guramo nikoga da dodje. Ovaj forum, onaj forum, zvanicna, fb, ig, plakat itd itd, sve na neki nacin moze dovesti nekoga na utakmicu a to je valjda bit svega. Da nas bude sto vise!
Ovdje su se nekad pisali postovi da odvojis vrijeme i citas a nek se zapitaju gospoda dezurne saljivdzije zasto je kvalitet foruma opao.
BoooooiommmmmSamoIstina je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 3:41 pmVolio bih da ostanes na forumu. Dijelio si informacije u najboljoj namjeri i, koliko sam upratio, manje-vise su se ispostavljale tacnim.cikoradovic je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 1:52 pmZaista ne kontam, šta ste mislili, da će Magoda danas upaliti bager i početi rušiti stari jug? Ozbiljno pomislim da pojedinci namjerno pišu gluposti, samo da bude kontra Želje.
Zašto ne pišete kako UO radi dobar posao? Zašto ne pišete kako su u kratkom roku uradili i pripremili ono što prošli nisu u godini dana? Ruglo ispred stadiona je riješeno, 50k je koštalo, radi se i na biletarnici, oko 30-35k će koštati. Ne spominjete generalnog? X godina ga nemamo, sad se ljudi potrude da ga pronađu, pa je malo 250k, pa je kladionica, ma ne paše ono, pa ne paše ono. Maknu Bekrića žohara od ekipe, pa ni to nije dobro. Potpišu jednog od najboljih trenera lige, kojeg su svi ovdje priželjkivali i govorili da sebi sam sklopi ekipu dugoročno, pa ga puste da sklopi ekipu po ćejfu, pa i to ne paše. Potpišu SD-a koji je dobar, čestit insan, koji će sigurno raditi pošteno i sistemski, nije muljator kao Bekrić, neće lagati, pa ni to nije uredu.
Gdje su pripreme? U Italiju smo trebali ići, ali zbog toga što su nam izašli u susret prošle godine na Zlatiboru, odlučili su da im se oduže na neki način.
Da nije bilo pressa, pisali bi zašto ga nije bilo, sad kad je bio, što će nam.
Šta hoćete ljudi? Hoćete džigerice ili jetre od predsjednika? Dobro je @LARSSON napisao, ne zaslužujete bolje, samo football treba da nas kara i dan i noć pa da dođete pameti.
Samo naprijed UO i odjebite komentare što dalje od sebe, radite kao što radite sada i što ste do sada radili. Ozbiljni ljudi će znati cijeniti ono što radite.
A pošto vidim da mnogi skaču na mene, ovdje i po drugim forumima, poručio bih samo da sačekate još malo, ha ja, kad ste mogli čekati do sada, sačekajte još koji dan pa opletite.
Moj zadnji post na forumu, molim da mi ne šaljete pp jer iste neću čitati. Lp.
Kada se pokazalo da zaista raspolazes informacijama, poceli su da ti se kace razni insajderi u pokusaju, ali to nije do tebe, kao sto nije do tebe ako cujes da ce se nesto desiti i podijelis, pa do toga ne dodje.
Mislim da ti i tvoje pisanje nikome nisu problem. Problem je ovo sto rade Dzezvar, Gavran i jos neki pojedinci. Ili ne znaju nista ili znaju jako malo, ali zato su tu da najavljuju bumove, janjad i ostalo. Dva vjerovatno najstarija korisnika foruma su najinfantilniji ovdje i to pokazuju iz dana u dan.
Ovaj forum citam od kako se preslo sa onog tamo, ali nisam pisao nikad. Evo sad me ovo natjeralo da ostavim svoj prvi post.
Da dodam jos nesto, a ne odnosi se na Ciku, nego onako generalno. Kada najavljujete ovo i ono, kada se razne price pustaju u javnost, onda se prirodno dignu ocekivanja navijaca. I onda kada se desi nesto sto je objektivno super, kao ovo danas, to bude docekano na noz. Zato sutra ako nam dodje neki vrhunski veznjak, nece se ni njemu niko obradovati, jer se na osnovu laznih insajderskih ocekuje Pjanic. To je samo primjer i ne ulazim ko je sta najavljivao, ali valjda je poenta jasna.
Ali zasto?nikson je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 3:57 pmHajde bar imas obraza da se zapitasDzezvar je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 3:56 pmZasto?nikson je napisao/la: ↑pon jul 29, 2024 3:51 pmSkupili se insajderi, 2 ica kao nesto znaju al se ovaj jedan nasao uvrijedjen sto najavi nesto pa ne bude nista, krivi mu mi. Ovaj drugi opet kao sve zna al ne zasluzujemo mi da znamo, cuva za sebe ali gle cuda najavi na javnom forumu. Ovaj treci je satro nekakav moderator sa dozom arogancije ili cega vec, on opet na sve ima neki arogantan komentar da nabaci. E pa da vam slikovito objasnim gospodo sta rade vase zajebancije sa boomovima satro.