Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SamoNapad
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 29, 2024 2:14 pm

Pa kod nas ljudi ocekuju kule i gradove, evo garantujem da ako ne pobijedimo 2 3 tekme u pocetku ide tjeranje uprave i dozivanje Amara za trenera. Niko ti se nece sjecati sta si napravio, platio, sredio i isplatio. Eto ti uskoro spasitelja raznih vrsta jer mi smo football club, boze moj moraju se ljudi uhvatiti za nesto da tjeraju. Uz duzno postovanje pogledaj te ljude koji komentarisu negativno po fb ili pamte fudbal u jugoslaviji ili su osobe u najmanju ruku upitnog znanja a bgm i vaspitanja.
Svi ti su uredno zaboravili da smo bili haman ugasen klub zbog dugovanja , neko je to uspio rijesiti a neko je uspio te dugove napraviti. Koga cemo prizivati i postovati u buducnosti ove prve ili druge vidjet cemo.

Diverzant
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:16 pm

Očekujte predstavljanje sorge, dangubića, prcića i ljajića nekad od 30.7. pa dalje.
Santos je u u dolasku, nego gužva u konjicu na semaforu pa kasni.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:19 pm

Loziona zbog predizborne gdje su politicari dosli da se slikaju. Svaka cast upravi sto je papire rijesila, ali ovo je moglo samo da se objavi bez pompe

nikson
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:22 pm

Cim neko ne misli kao vas vecina etiketirate ga kao dio morzove ekipe. Nazalost nismo morzova ekipa nego smo malo realniji. Licitira se sa imenima 4 dana, Badzak platio ovog platio onog, na kraju kurcina. Ekipa nam ne uspije osutati Zrinjskom koji je jedini realni protivnik za pripremne, kazu cilj je bio rad u defanzivi. Ekipa nam je poprilicno losa u sezoni u kojoj ce ispadati najvise timova i kad su se svi pojacali. Prva utakmica je za nekoliko dana al insajderi kazu samo sacekajte jos malo pa cete vidjeti. Sta da vidimo? Bodovi se racunaju od pocetka, od prvog kola. S kim da ih osvajamo? Da cekamo jos 4 mjeseca pa cemo na zimskoj pauzi dovesti nekog istrosenog igraca koji ce nas kao izvaditi da ne ispadnemo??? Ili da sutimo i ne brinemo se uopste jer kako kazu pojedinci samo sacekajte jos malo
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:23 pm

Jesu ljudi pesimisticni, sta je ovo bokte. Radujte se, dobijamo investiciju od 5m KMova.
Željezničar ante portas !

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:23 pm

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:27 pm

Diverzant je napisao/la:
pon jul 29, 2024 2:16 pm
Očekujte predstavljanje sorge, dangubića, prcića i ljajića nekad od 30.7. pa dalje.
Santos je u u dolasku, nego gužva u konjicu na semaforu pa kasni.
neće ni jedan od tih. dolazi veljko aleksić

Grbavac
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:32 pm

cikoradovic je napisao/la:
pon jul 29, 2024 1:52 pm
Zaista ne kontam, šta ste mislili, da će Magoda danas upaliti bager i početi rušiti stari jug? Ozbiljno pomislim da pojedinci namjerno pišu gluposti, samo da bude kontra Želje.

Zašto ne pišete kako UO radi dobar posao? Zašto ne pišete kako su u kratkom roku uradili i pripremili ono što prošli nisu u godini dana? Ruglo ispred stadiona je riješeno, 50k je koštalo, radi se i na biletarnici, oko 30-35k će koštati. Ne spominjete generalnog? X godina ga nemamo, sad se ljudi potrude da ga pronađu, pa je malo 250k, pa je kladionica, ma ne paše ono, pa ne paše ono. Maknu Bekrića žohara od ekipe, pa ni to nije dobro. Potpišu jednog od najboljih trenera lige, kojeg su svi ovdje priželjkivali i govorili da sebi sam sklopi ekipu dugoročno, pa ga puste da sklopi ekipu po ćejfu, pa i to ne paše. Potpišu SD-a koji je dobar, čestit insan, koji će sigurno raditi pošteno i sistemski, nije muljator kao Bekrić, neće lagati, pa ni to nije uredu.

Gdje su pripreme? U Italiju smo trebali ići, ali zbog toga što su nam izašli u susret prošle godine na Zlatiboru, odlučili su da im se oduže na neki način.

Da nije bilo pressa, pisali bi zašto ga nije bilo, sad kad je bio, što će nam.

Šta hoćete ljudi? Hoćete džigerice ili jetre od predsjednika? Dobro je @LARSSON napisao, ne zaslužujete bolje, samo football treba da nas kara i dan i noć pa da dođete pameti.

Samo naprijed UO i odjebite komentare što dalje od sebe, radite kao što radite sada i što ste do sada radili. Ozbiljni ljudi će znati cijeniti ono što radite.

A pošto vidim da mnogi skaču na mene, ovdje i po drugim forumima, poručio bih samo da sačekate još malo, ha ja, kad ste mogli čekati do sada, sačekajte još koji dan pa opletite.

Moj zadnji post na forumu, molim da mi ne šaljete pp jer iste neću čitati. Lp.
Uz duzno postovanje,druze,veze nemas.Uopste nije problem ni imati zelju za prvoobjavom,biti famozni insider,jesamavamrekao tip ili nesto cetvrto.Problem je sto neki od nas Zelju preozbiljno osjecaju,kao komad tkiva,duse,svakodnevica nam je najmilija.I onda kad ti nahajcas dvosmislene,trosmislene,prsti sami idu na refresh,a onda stega,razocarenje,hladan znoj,stomak reze i podsjeti te da je ovo BiH,da je ovo Zeljo isti onaj prosjecni ko i prije 100 godina...A bez njega nikako ne moze.Stoga,smiri insidersku u sebi ako mozes,jer stvarno nam nije dobro prolaziti kroz isto hiljaditi put...

Diverzant
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:36 pm

Još se fol ljute što se ostali ljute jer su najavljivali ovdje dream team, a dobili đorića i karjaševića

Dzezvar
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:39 pm

A da vi malo shvatite da je ovo javni forum i da se neke stvari svjesno ne objavljuju jer bi u tom trenutku bas mogle nastetiti klubu.
Na kraju vas je izbor bitisanje na ovom forumu,niko vas nije natjerao...te uvijek imate izbor da ne citate ono sto vas ne zanima.Imate opcinu block user...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

teatrale36
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:39 pm

cikoradovic je napisao/la:
pon jul 29, 2024 1:52 pm
Zaista ne kontam, šta ste mislili, da će Magoda danas upaliti bager i početi rušiti stari jug? Ozbiljno pomislim da pojedinci namjerno pišu gluposti, samo da bude kontra Želje.

Zašto ne pišete kako UO radi dobar posao? Zašto ne pišete kako su u kratkom roku uradili i pripremili ono što prošli nisu u godini dana? Ruglo ispred stadiona je riješeno, 50k je koštalo, radi se i na biletarnici, oko 30-35k će koštati. Ne spominjete generalnog? X godina ga nemamo, sad se ljudi potrude da ga pronađu, pa je malo 250k, pa je kladionica, ma ne paše ono, pa ne paše ono. Maknu Bekrića žohara od ekipe, pa ni to nije dobro. Potpišu jednog od najboljih trenera lige, kojeg su svi ovdje priželjkivali i govorili da sebi sam sklopi ekipu dugoročno, pa ga puste da sklopi ekipu po ćejfu, pa i to ne paše. Potpišu SD-a koji je dobar, čestit insan, koji će sigurno raditi pošteno i sistemski, nije muljator kao Bekrić, neće lagati, pa ni to nije uredu.

Gdje su pripreme? U Italiju smo trebali ići, ali zbog toga što su nam izašli u susret prošle godine na Zlatiboru, odlučili su da im se oduže na neki način.

Da nije bilo pressa, pisali bi zašto ga nije bilo, sad kad je bio, što će nam.

Šta hoćete ljudi? Hoćete džigerice ili jetre od predsjednika? Dobro je @LARSSON napisao, ne zaslužujete bolje, samo football treba da nas kara i dan i noć pa da dođete pameti.

Samo naprijed UO i odjebite komentare što dalje od sebe, radite kao što radite sada i što ste do sada radili. Ozbiljni ljudi će znati cijeniti ono što radite.

A pošto vidim da mnogi skaču na mene, ovdje i po drugim forumima, poručio bih samo da sačekate još malo, ha ja, kad ste mogli čekati do sada, sačekajte još koji dan pa opletite.

Moj zadnji post na forumu, molim da mi ne šaljete pp jer iste neću čitati. Lp.
Druže pusti ove internet navijače , nemoj se obazirati na njih ako možeš, ima nas normalnih koji jedva čekamo tvoje informacije.
Većina ovih insajdera se zeza i ne piše tako kvalitetno kao ti.
Ima ovih zavedenih "navijača" koji ovde samo pišu po nalozima svojih nalogodavca kojima ne odgovara sve pozitivno što se uradi.

Dzezvar
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:40 pm

Diverzant je napisao/la:
Još se fol ljute što se ostali ljute jer su najavljivali ovdje dream team, a dobili đorića i karjaševića
A kad bude pisanje po sirotinji onda ce vam Ciko biti ok....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ublehas
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:41 pm

kvalitet je napisao/la:
pon jul 29, 2024 1:33 pm
Ludvig Leple je napisao/la:
pon jul 29, 2024 1:24 pm
Svaka čast svima koji su pogurali da projekat napokon bude upotrebljiv i da se počne sa realno najpozitivnijom pričom i gradnjom tribine koja ima ogroman značaj za naš Klub, navijače za sve nas koji volimo ovog Starca.

Za one koji ne znaju, a izgleda ima vas mnogo nestrpljivih, nije građenje tribine izbaci bagere i deri. Ipak sam tender će da potraje, dok se pripremi, raspiše sa nekim razumnim rokom za prijavu, a vidim da će biti međunarodni (što u mnogome usložnjava proces), pa onda vrijeme žalbi i ostalih peripetija.

Ako na 31.12.2024.godine budemo imali potpisanog Izvođača, onda od mene neće biti sretnijeg čovjeka na ovom svijetu.

Još jednom hvala svima, a posebno ljudima koji su trenutno tu i ginu na ovim divnim vijestima!
Zbog vrijednosti radova, tender mora biti međunarodni. To ne usložnjava proces, samo što moraš sve imati na engleskom jeziku. Procedura je ista.
Kod medjunarodnog tendera je samo objava i na engleskom. Nista drugo ne mora biti. Ono sto je osnovna razlika je da tenderska dokumentacija mora biti na raspolaganju za preuzimanje sa portala javnih nabavki bar 45 dana do je za domaći vrijednosni razred u određenim okolnostima 20 dana.
Obzirom na vrijednost twndera i složenost poslova, siguran sam da ce trebati "poprilično" vremena da se pregledaju ponude i izvrsi ocjena istih, tako da sam malo skeptičan da ce početi radovi do kraja godine. Ako pocnu vrh.

I da ne zaboravim svaka cast svakom ko je na bilo koji način pomogao da se ovo započne.

P.s. ovakvi komentari i razmišljanja "sto je ovo ili sto nije ono" su nas i doveli u situaciju da svako godinu dana mijenjamo uprave i da se grcevito borimo za opstanak kluba. Samo treba sve popljuvati i ne mrdnuti k.... da se na bilo koji način pomogne Zelji! Aferim!

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:49 pm

e cuj ako im je ovo bio hajc za siroki onda nije uspio
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:56 pm

JB!

Z_1921
Kontakt:

pon jul 29, 2024 2:59 pm

Nadam se da ce se u slucaju da ne potpisu ovi igraci za koje su gavran, dzezvar i ekipa najavljivali boomove biti banovani jednom za sva vremena zbog sirenja lazi. Unistavaju forum nekakvim glupim doskocicama, salama i loze ljude bez razloga. Jadno.

Ovdje naravno NE ubrajam ciku, da me neko ne shvati pogresno

Diverzant
Kontakt:

pon jul 29, 2024 3:05 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon jul 29, 2024 2:40 pm
Diverzant je napisao/la:
A kad bude pisanje po sirotinji onda ce vam Ciko biti ok....
Dabogda se ja posipao pepelom, a došli svi koje ste najavljivali

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon jul 29, 2024 3:07 pm

Kome smeta neka pati

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon jul 29, 2024 3:11 pm

Objavljeno je da se do 15.08. treba predati Glavni projekat za juznu tribinu koji se treba korigovat.

Znamo li kako ce izgledati buduca tribina, moze li se negdje pogledat trenutna opcija?
Alea iacta est!

Eric Cantona
Kontakt:

pon jul 29, 2024 3:13 pm

Jug više nije san, jug je java!
:zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: pile87, South i 47 gostiju.

Prijava