A i qrac me zaboli...fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 9:08 amPa bolan , tebe ovdje vise niko ne shvata za ozbiljno , pa ti mozes pisati do prekosutra
A i qrac me zaboli...fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 9:08 amPa bolan , tebe ovdje vise niko ne shvata za ozbiljno , pa ti mozes pisati do prekosutra
Realno to sto smo davali Balši je i previše novca a kamoli neko skuplji. Nadam se da će Babaluk više igrati. Činjenica je da na napadač fali ali na Ćoriću je da proba izvući maximum iz ekipe. Bitno je odbranu utegnuti a naprijed će valjda nešto izmisliti.cikoradovic je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 9:50 amTrenutno ne, ono što smo kontaktirali je preskupo. Sekulić je dobio bolju ponudu i odbio nas je. U opticaju je bio i Erik Sorga (Estonac) ali je i on preskup. Mislim da ne treba donositi ishitrene odluke i ići pod svaku cijenu da se potpiše napadač. Bolje je i sačekati, nego potpisati nekog ishitreno, preplatiti ga i slično.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 9:33 amCikoradovic ima li kakav novi napadac da se pregovara s njim,posto je otpao ovaj crnogorac?
Energija i motivacija u utakmicam evrope je na visokom nivou. Taj nivo nije moguće držati konstantno jer dodje do pražnjenja. Ukratko Sarajevo igra ono što smo mi prošle godine, kako će to izgledati kasnjije kad bude trebao kontinuitet vidjet ćemo. Nama je Biber prošle godine bio Kante u Evropi a kasnije kantaa. Samo pogledati koliko mi općenito BiH ulažemo energije u je su utakmicu pretkola ko žabe se naprezemo. Zato kad ispušemo nema nas nigdje.Zvaka72 je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 10:59 amMoram se i kona dotaći, ono što sam ja vidio je možda kondicija ali nemora značiti , možda je na svježinu, individualni kvalitet par igrača i naravno brzina keremijaha.
Vidjet ćemo šta će se dešavati dugo je prvenstvo ali nama ni prošle sezone nisu bili problem jači klubovi već Gošk, Posušje i Igman jer da si njih pobijedio evropu bi igrao.
Totalno neiskoristen potencijal.cipiripi je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 12:29 pmKad si se vec dotakao shopa, na org-u se vodila polemika oko rad shopa i direktor je rekao da je zadovoljan.
Direktor mozda jeste zadovoljan ali mi kupci smo ne zadovoljni.
Odem neki dan da kupim peskir za plazu od tri modela jedan na stanju, gledam majice izaberem nekakvu reda radi. Odem juce da kupim godisnju, okrecem se razgledam ma bukvalno nista sto bi covjeku zapalo za oko.
Grad pun turista, dijaspore, nova sezona pocinje za 15 dana ocekuje se pun stadion i umjesto da se ne mozes okrenuti od stvari ti si shop sveo, na par modela salova, majica i na privjeske.
Zenski asortiman katastrofa djeciji asortiman katastrofa, određene majice nema brojeva, pa daj ba uzmite nam pare ili prepustite nekome ko ce bolje raditi.
realnoDzezvar je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 10:09 amA i qrac me zaboli...fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 9:08 amPa bolan , tebe ovdje vise niko ne shvata za ozbiljno , pa ti mozes pisati do prekosutra
da je meni stavit, pa ce se i izvaditDzezvar je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 8:15 amfanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 7:38 amA ko si to ti majke ti , smeta ti sto normalno diskutujemo o drugima , a ne smeta sto najavljujes nekave grmljavine pa fulis , pa pratite zvanicnu pa fulis , pa vadi gavrane zelenu zastavu pa fulis , ako nekog treba odstraniti to si ti koji iznosi lazne informacije i samo bezveze lozi rajusve se prati...kakva opsjednutost...
dive
imamo "pitara" Krpicacikoradovic je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 9:50 amTrenutno ne, ono što smo kontaktirali je preskupo. Sekulić je dobio bolju ponudu i odbio nas je. U opticaju je bio i Erik Sorga (Estonac) ali je i on preskup. Mislim da ne treba donositi ishitrene odluke i ići pod svaku cijenu da se potpiše napadač. Bolje je i sačekati, nego potpisati nekog ishitreno, preplatiti ga i slično.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 9:33 amCikoradovic ima li kakav novi napadac da se pregovara s njim,posto je otpao ovaj crnogorac?
Nail odstranjen
pogledaj tabelu,mi solidni sesti,kakvo ispadanje,16 bodova od cvajte biliANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jul 19, 2024 2:22 pmZnaci ono cega sam se bojao ce i biti nazalost. Repriza prethodne sezone, mozda cak i gore jer ipak 4 ispadaju