Pa majstore ako ocekujes tacne info na forumu onda je to golem problèm.
Izgleda da nam napadac ode u Zrinjski.
Koji od postojecih moze i primirisati Zrinjskom? Zubanovic
Vidim i ti citas "ovo zlo"...pratis desacanja sta li...Ovisnici1921 je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 9:12 amKo je kriv pa se palite na postove tzv "insajdera"? Svaka budala vjeruje da ima informacije a vi jos gori pa vjerujete u te spinove. Legitimno je samo ono sto bude na stranicama kluba i do tad manje citajte ovo zlo i uzivajte u zivotu.
nuzno zlo prijatelju, ali loziti se na vase suplje price da biste ispali insajderi bilo bi porazavajuceDzezvar je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 10:15 amVidim i ti citas "ovo zlo"...pratis desacanja sta li...Ovisnici1921 je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 9:12 amKo je kriv pa se palite na postove tzv "insajdera"? Svaka budala vjeruje da ima informacije a vi jos gori pa vjerujete u te spinove. Legitimno je samo ono sto bude na stranicama kluba i do tad manje citajte ovo zlo i uzivajte u zivotu.
Mi jesmo insajedri majstore,ali doziramo sta treba objaviti a sta ne jer bi u tom trenutku moglo nastetiti klubu.Ovisnici1921 je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 10:40 amnuzno zlo prijatelju, ali loziti se na vase suplje price da biste ispali insajderi bilo bi porazavajuceDzezvar je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 10:15 amVidim i ti citas "ovo zlo"...pratis desacanja sta li...Ovisnici1921 je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 9:12 amKo je kriv pa se palite na postove tzv "insajdera"? Svaka budala vjeruje da ima informacije a vi jos gori pa vjerujete u te spinove. Legitimno je samo ono sto bude na stranicama kluba i do tad manje citajte ovo zlo i uzivajte u zivotu.
izvini fabrizio romano nisam te prepoznao. I corava koka zrno ubodeDzezvar je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 10:45 amMi jesmo insajedri majstore,ali doziramo sta treba objaviti a sta ne jer bi u tom trenutku moglo nastetiti klubu.Ovisnici1921 je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 10:40 amnuzno zlo prijatelju, ali loziti se na vase suplje price da biste ispali insajderi bilo bi porazavajuce
Ovisnici1921 je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 10:53 amizvini fabrizio romano nisam te prepoznao. I corava koka zrno ubodeDzezvar je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 10:45 amMi jesmo insajedri majstore,ali doziramo sta treba objaviti a sta ne jer bi u tom trenutku moglo nastetiti klubu.Ovisnici1921 je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 10:40 am
nuzno zlo prijatelju, ali loziti se na vase suplje price da biste ispali insajderi bilo bi porazavajuce
Tu sam.ja tu...ne sekiraj se ti za mene...