O kakvoj klauzuli pricate ljudi dragi.Ona moze dobiti samo neku otpremninu koja je zakonom sljeduje nikakve klauzule.Ona je uposlenik kluba.Druga je stvar sto mozda ima procente na platu od svakog sponzora koji dovede,pa je tako sebi pripisala neke sponzore koje je Badzak u to vrijeme doveo.Ali cifra nije ni blizu toj koju spominjete.Norsborg je napisao/la: ↑ned jul 07, 2024 12:06 pmKako sam cuo, Bekricu je neko potpisao ugovor do 2027 godine. Ko, zasto? Pozvati na odgovornost onoga ko je to aminovao. I Jos gora stvar, za sve se pita, dogovara transfere. Ko mu je to ugovorom dozvolio. Nazalost, izgleda da cemo zbog Bekrica potrositi Rahimica i Corica jer su postavili ultimatum, ili oni ili on.
Jos jedan problem je direkrorica koja ima klauzulu za obestecenje od 200 000 km u slucaju otkaza. Kovacevic ili ko???????.
Uzas sta nam rade od kluba, da li nas ceka sudbina Celika uz jednu razliku, mi bi ostali i bez imovine.
Ako sam dobro upratio, oni su stranci. Moguce je da je to razlog zato nisu prosli probu. Da bi uzeli stranca on mora biti dosta bolji od onih koje imao.
djeca tetkiceMulalic Edis je napisao/la: ↑ned jul 07, 2024 5:17 pmNe čitaj previše postove od ovih tetki raspalih, ne uzimaj zddravo za gotovo sve što se napiše živ bio.
Zato sto nismo doveli boljeg, ako dovedemo lahko je otpisati.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jul 07, 2024 5:50 pmZar nije Karic otpisan? Zasto njega vode na pripreme?
Ako pravi probleme, ne treba da ide bez obzira imamo li boljeg.ubaceni element je napisao/la: ↑ned jul 07, 2024 7:46 pmZato sto nismo doveli boljeg, ako dovedemo lahko je otpisati.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jul 07, 2024 5:50 pmZar nije Karic otpisan? Zasto njega vode na pripreme?
Mačić je sa ekipom, ne znam zbog čega ga nisu spomenuli, moguće da će ga testirati još.
Kud ces vecih kapitalaca od njih505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned jul 07, 2024 8:51 pmImal kapitalaca insajderi
Ili ste mislili na Husu i Djorica pod tim
Izvor???
A ko je spominjao kapitalce?505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned jul 07, 2024 8:51 pmImal kapitalaca insajderi
Ili ste mislili na Husu i Djorica pod tim