Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 28, 2024 9:23 pm

Hajmo malo da iskuliramo...

Prvo, Zeljeznicar je PUNO VISE DOBIO OD DZEKE NEGO STO MU JE DAO.
Meni kao navijacu je to tuzno, al istina.
Lik je otisao u Teplice i ISKLJUCIVO SVOJIM RADOM SVE POSTIGAO. Lik je uradio na velikoj promociji kluba i pruzao podrsku kada je god trebalo. A mi smo njemu dali ono sto smo dali SVIMA bez izuzetka... da budemo realni nije se on proslavio kod nas, da je zabio 50 golova u sezoni pa da su ga svi zapazili dok je bio tu.

Eh DRUGO, sta smo mi kao klub njemu ponudili da se vrati i ima zelju da bude tu. Ko ga je kontaktirao? NIKO I PONUDILI NISTA.

Suma sumarum, NISTA ON NAMA NIJE DUZAN, niti nas je na bilo koji nacin ostetio. Porediti ga sa Amarom je FUJJJJJ.

Nemoj da dozvolimo sebi da jednoj takvoj velicini koja je izasla iz naseg kluba (bez obzira sto je nas doprinos skoro pa nikakav) zatvorimo vrata.

Nemoj da budemo napacenji Bosnjaci koji su zavidni, jer eto ide u Hajduk.

Ja bih volio da dodje kod nas, pisao sam tu u postu ranije, al daj prestanite pretjerivati, njihova liga je po svemu 5 levela iznad nase.

Toliko...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

avlami97
Kontakt:

pet jun 28, 2024 9:35 pm

Dzezvar je napisao/la:
pet jun 28, 2024 8:54 pm
avlami97 je napisao/la:
pet jun 28, 2024 8:22 pm
Ako nije pozvan, kako da dođe? Glupo bi bilo da se sam nudi. Ipak je on neko u svijetu fudbala i to u svjetskim okvirima. Ako je pozvan, a odbio nas, e to bi po meni mogao biti problem. U svakom slučaju sretno mu gdje god bude igrao.
A mora li se uvijek zvati?Moze li se nekada sam ponuditi da pomogne klubu?
Džeko je profesionalac i naše je da se tako ophodimo prema njemu, a on na bezbroj drugih načina može pomoći Želji, kao što je to i do sada činio. U konkretnom slučaju nije njegovo da se nudi, već je na nama da iskažemo interes. Može, može, ne može, ne može. Hvala i sretno. U tom slučaju bi znali da smo uradili što je do nas. Mislim Želje.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

HajrA
Kontakt:

Dzeko je neko ko je uzor hiljadama djecaka u BiH.
Nije on nikakav dalmatinac niti ce kad biti.
Ako ne zavrsi karijeru tamo gdje je i poceo, bit ce to jedan minus bar u mojim ocima.
Ali sta je jedan minus na velikoj karijeri velikog igraca.
Dzeko 💙🤍
TM87

kvalitet
Kontakt:

pet jun 28, 2024 9:42 pm

https://onefootball.com/en/news/lucas-p ... a-36560633

https://en.nogomania.com/read/Lucas-Per ... a-Division

Ovo je ljubav, ovo je strast, ovo je fudbal. Da Džeko imalo voli Želju, nakon miliona i miliona koje je zaradio, uradio bi isto ovo. Pošto nije i očito neće, obična je pi*ka. Kraj priče.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

ubaceni element
Kontakt:

pet jun 28, 2024 9:45 pm

Jedini klub u kojem je igrao a nije ostavio trag je Zeljo. Ako je njemu ok da to ostane tako u odnosu njega i djecacke ljubavi i radije ce u Hajduk zbog jarana papka, sretno majstore, al ne potenciraj djecacku ljubav vise nikad i ne ocekuj da nam budes ono sto jesi i sto mozes biti zauvijek.

Zvaka72
Kontakt:

pet jun 28, 2024 9:48 pm

Jbt kakvog sranja se načitah u zadnje vrijeme u pm.
I kažu što svi dižu ruke od Želje.
Imali još iko da ga nismo popljuvali i popišali a da ima ikakve veze sa Klubom
Ja ga ne znam. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Plava porodica me ubi u pojam.

Qooler
Kontakt:

pet jun 28, 2024 9:55 pm

SamoNapad je napisao/la:
pet jun 28, 2024 9:22 pm
A da mi počnemo praviti novog Dzeku i Hadziahmetovica. Totalno bespotreban **** ide u pogrešnom smjeru .
Daj Odinaku i veznih kakvih da se borimo za vrh .
Nikad mi nećemo imati ni igrača za PL, a kamo li Džeku dok je ovo vodstvo OP. Treneri i nekako OK, ali rukovodstvo OP ne teži ničemu osim članarini. Od drveta ne vide šumu.
Juniori, kadeti, pioniri, svi treniraju u dva termina, ta se djeca ne vide do na utakmici. Umjesto da se OP prilagodi njima, da imaju najbolje moguce termine na koje mogu doci svi, sadasnje rukovodstvo OP pravi vrtić, da roditelji dovedu djecu da se igraju tu na Grbavici tj na jedinom terenu koji posjeduje trenutno nas OP. Zasto? Jer roditelji mogu dati 60KM da im se djete tu mjesecno igra par dana sedmicno, veliki broj članarina,ali za trening perspektivnih nema mjesta. Guraj ih u ćoškove. I onda neko očekuje nekog bar prosječnog igraca iz OP? Smješno!!!

Qooler
Kontakt:

pet jun 28, 2024 10:01 pm

TheBlue je napisao/la:

Lik je otisao u Teplice i ISKLJUCIVO SVOJIM RADOM SVE POSTIGAO. Lik je uradio na velikoj promociji kluba i pruzao podrsku kada je god trebalo. A mi smo njemu dali ono sto smo dali SVIMA bez izuzetka... da budemo realni nije se on proslavio kod nas, da je zabio 50 golova u sezoni pa da su ga svi zapazili dok je bio tu.

Eh DRUGO, sta smo mi kao klub njemu ponudili da se vrati i ima zelju da bude tu. Ko ga je kontaktirao? NIKO I PONUDILI NISTA.

Suma sumarum, NISTA ON NAMA NIJE DUZAN, niti nas je na bilo koji nacin ostetio. Porediti ga sa Amarom je FUJJJJJ.

Nemoj da dozvolimo sebi da jednoj takvoj velicini koja je izasla iz naseg kluba (bez obzira sto je nas doprinos skoro pa nikakav) zatvorimo vrata.

Ja bih volio da dodje kod nas, pisao sam tu u postu ranije, al daj prestanite pretjerivati, njihova liga je po svemu 5 levela iznad nase.

Toliko...
Sve tacno. Trebamo se pogledat u ogledalo. Željo je samo uništavao djecu sa potencijalom, tako da ima mnogo sudbina i igrača boljih od Džeke, a uništeni su. Džeko je imao sreće da ode na vrijeme, da je ostao, danas bi bio uništen i igrač i čovjek. Ništa on nije dužan Želji.

ublehas
Kontakt:

pet jun 28, 2024 10:19 pm

TheBlue je napisao/la:

Toliko...
Ne bi se složio.

Kao sto je Zeljo dao Dzeki ono sto je dao i mnogim drugim, a ovaj se sam probio (sve istina), skoro sve sto smo dobili od Dzeke smo u stvari dobili od UEFE. Nije on dobro igrao i pravio transfere da bi Zeljo nesto dobio, nego zbog sebe, a sve pare sto smo dobili od njegovih transfera nam je pripalo zahvaljujući pravilima koje je donijela UEFA.
Moguce je da nam je i on licno pomagao, ali to nisam upratio.
E sad, ja sam neko ko ne voli da "trosi tudje pare" i nimalo mu ne zamjeram sto nije (vise) finansijski pomogao. Ono gdje smatram da je mogao biti od vece pomoći je taj neki odnos prema klubu. Da malo cesce potencira da je Zeljino dijete. Pa ne mora ga neko ni zvati. Ja da sam u njegovoj poziciji, ja bi to u svakoj prilici spominjao. Dijelio svaku Zemljinu objavu. Dolazio na svaku tekmu kad sam u Sarajevu...

Sto se tiče eventualnog prelaska u Hajduk, istina je da ne hrvatska liga jaca od nase, ali nemojte od nje praviti ligu petice. Realno jedna ispod prosječna liga koja ima jedan dobar klub i 3 onako. Mogu razumiti da ode u Saudijsku Arabiju, ali ne bih razumio da ode u Hajduk. Luzerski klub iz osrednje lige.

SamoNapad
Kontakt:

pet jun 28, 2024 10:25 pm

Qooler je napisao/la:
pet jun 28, 2024 9:55 pm
SamoNapad je napisao/la:
pet jun 28, 2024 9:22 pm
A da mi počnemo praviti novog Dzeku i Hadziahmetovica. Totalno bespotreban **** ide u pogrešnom smjeru .
Daj Odinaku i veznih kakvih da se borimo za vrh .
Nikad mi nećemo imati ni igrača za PL, a kamo li Džeku dok je ovo vodstvo OP. Treneri i nekako OK, ali rukovodstvo OP ne teži ničemu osim članarini. Od drveta ne vide šumu.
Juniori, kadeti, pioniri, svi treniraju u dva termina, ta se djeca ne vide do na utakmici. Umjesto da se OP prilagodi njima, da imaju najbolje moguce termine na koje mogu doci svi, sadasnje rukovodstvo OP pravi vrtić, da roditelji dovedu djecu da se igraju tu na Grbavici tj na jedinom terenu koji posjeduje trenutno nas OP. Zasto? Jer roditelji mogu dati 60KM da im se djete tu mjesecno igra par dana sedmicno, veliki broj članarina,ali za trening perspektivnih nema mjesta. Guraj ih u ćoškove. I onda neko očekuje nekog bar prosječnog igraca iz OP? Smješno!!!
To je suština priče, da umjesto posla koji je do do nas mi cemo okriviti Edina za našu nesposobnost.
Nasi su Al Jaber haman zaustavili prije par mjeseci svojim pametovanjem , tako da se prvo mora počistiti ono što je do nas. Ne vidim sta je to Edin nama kriv sto se neće vratiti ove sezone ili naredne. Je li mu to trebaju u životu naši demagozi da ga uče sta je Željo. Samo je bas budala ako ode i u Hajduk da ga one njihove budale isprozivaju i unište potencijalne biznise po Hrvatskoj kad ih Dinamo opet mlatne.
Klub mora bit neovisan o pojedincima i legendama od prošlosti se ne zivi. Kod nas uvijek neko nekome duguje nesto i to nas dodje najskuplje.

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jun 28, 2024 10:29 pm

Po meni bi Edin ispao bas levat ako ode u Hajduk, on kao takav igrac da igra protiv nekakvih Belupa , Istri , i ostalih ku.raca,palaca, ocito slusa i glavonju Ibricica.
Srcu draga, boja PLAVA !

Qooler
Kontakt:

pet jun 28, 2024 10:31 pm

400000razloga je napisao/la:
pet jun 28, 2024 9:25 am
Za ono ruglo ispred stadiona, pogotovo poslije kiše, neka je sram i stid sve nas članove kluba.
Uprava nije sposobna ni da se ogradi od ove sramote a kamoli da prozove odgovorne.
A nema iz kojih političkih opcija ih nema, ali nemoj da se zamjeraju svojim umreženim kolegama.
Uprava bagro seljačka, napravite akciju članovi će asfaltirati, kad vi ne smijete pisnuti, (k'o da je Amar u klubu).
Pi.ke seljačke.
Hey, trebao si proći iza tribina na prvom spratu, onaj sektor za gostujuće navijače. Znači smeća, donesenih madraca iz smeća, ko zna kakvi tu beskučnici, narkomani borave, ne vjerujem da migranti imaju tako nizak lvl da tu spavaju. Zapitaš se, ima li u FK Željezničar iti jedan higijeničar, da to očisti. Nažalost, taj stadion u kojeg se kunemo, je odraz našeg licemjerja. Daj posjećenost, daj neki prestiž, daj da budemo najposjećeniji, a kad zagrebeš ispod, samo malo zagrebeš, vidiš da je sve šuplja. Davno sam rekao, na ovom forumu su najveći Željovci i ovaj forum je jedna od najboljih stvari koje Željo sada ima.

EvoMe
Kontakt:

pet jun 28, 2024 10:31 pm

avlami97 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
pet jun 28, 2024 8:54 pm
avlami97 je napisao/la:
pet jun 28, 2024 8:22 pm
Ako nije pozvan, kako da dođe? Glupo bi bilo da se sam nudi. Ipak je on neko u svijetu fudbala i to u svjetskim okvirima. Ako je pozvan, a odbio nas, e to bi po meni mogao biti problem. U svakom slučaju sretno mu gdje god bude igrao.
A mora li se uvijek zvati?Moze li se nekada sam ponuditi da pomogne klubu?
Džeko je profesionalac i naše je da se tako ophodimo prema njemu, a on na bezbroj drugih načina može pomoći Želji, kao što je to i do sada činio. U konkretnom slučaju nije njegovo da se nudi, već je na nama da iskažemo interes. Može, može, ne može, ne može. Hvala i sretno. U tom slučaju bi znali da smo uradili što je do nas. Mislim Želje.
Mozes li objasniti kako je konkretno Dzeko licno pomogao Zelji?

Valter
Kontakt:

pet jun 28, 2024 10:58 pm

Mislio sam da je onaj tamo forum pitarsko-botovski al i ovdje su se namnožili. Dođe i Džeko na red, al kad nije država sveta što bi bio Džeko.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 28, 2024 11:04 pm

Valter je napisao/la:
pet jun 28, 2024 10:58 pm
Mislio sam da je onaj tamo forum pitarsko-botovski al i ovdje su se namnožili. Dođe i Džeko na red, al kad nije država sveta što bi bio Džeko.
Najbolje da Dzeko dodje u Zelju i da on nama placa sto igra :)

A ovo gore za nas stadion, stanje je ocajno. Prljave, zapustene sve tribine.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jun 28, 2024 11:08 pm

Neka odu malo da vide kako Stupcanica održava svoj stadion , jeste manji od našeg , al sve po ps , naj lakse je sve zapustiti i samo kmecati ... Mozemo mi i od " manjih " dosta naučiti .
Srcu draga, boja PLAVA !

Jacksparrow
Kontakt:

pet jun 28, 2024 11:22 pm

E jesmo nacija za izucavanja eno sad je dzeko i pi*ka 😂 samo iz krajnosti u krajnost.
Minus ako izabere Hajduk prije nas i to je sve, al vrijedjati ga nema nikakvog smisla.
Dobrih para smo vidjeli od Edina.
FCŽ

Sky1
Kontakt:

pet jun 28, 2024 11:30 pm

Jacksparrow je napisao/la:
E jesmo nacija za izucavanja eno sad je dzeko i pi*ka 😂 samo iz krajnosti u krajnost.
Minus ako izabere Hajduk prije nas i to je sve, al vrijedjati ga nema nikakvog smisla.
Čovjek je gore fino napisao. Dobio si pare od UEFE i zbog pravila, Džeko je trenirao zbog sebe, a ne zbog Želje, od Džeke nisi dobio ništa, pa ni story da podijeli. Momak objasnio, mislim da je to @ublehaš napisao.

fcz
Kontakt:

pet jun 28, 2024 11:31 pm

UEFA-e. Samo i iskljucivo zahvaljujuci UEFA-i i njenom mehanizmu solidarnosti, a iz dzepova njegovih klubova.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Jacksparrow
Kontakt:

pet jun 28, 2024 11:40 pm

fcz je napisao/la:
pet jun 28, 2024 11:31 pm
UEFA-e. Samo i iskljucivo zahvaljujuci UEFA-i i njenom mehanizmu solidarnosti, a iz dzepova njegovih klubova.
Da to sam i napisao zbog Edina. Nije Vlahovic prelazio iz kluba u klub pa nama pare kapale. 🙄
FCŽ

Trenutno korisnika/ca: g 1, Google [Bot] i 38 gostiju.

Prijava