Bajić bi sada, kao i onda prekucao ovu ligu. Itekako on ima još šta da pokaže u inostranstvu i zato je nerealno da ovdje dodje.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 6:35 pmZavisi o kojem povratniku govorimo , da npr . Visca kaze vracam se za 2 god bilo bi mi drago , al kad pročitam Bajic konta da se vrati za 2,3 god nisam za to jer taj isti Bajic ne moze ni sad vise meda , a ne za 3 godine
Niko ne prica o tome da se mi mozemo takmiciti finansijski sa klubovima po Evropi.Pricam o tome da nas nijedan igrac ne treba "castiti" svojim povratkom. Ako odlucis da se vratis u Zelju za manje pare i biti profesionalac- svaka cast!!Tako se respektuje klub i tako mu se pomogne, ako to uistinu zelis.Dzezvar je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 6:27 pmRadni vijek fudbalera je 30 godina,svi oni gledaju da se obezbjede finansijski sto bolje.To im ne treba zamjerati.Onog trenutka kada ih mi mognemo placati onoliko koliko ih vani placaju tada cemo moci rezonovati na ovaj tvoj nacin.Do tada jbg tako nam je kako nam je...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 5:36 pmE kad vidim ovako nesto....Pa tacno bi tad je.bo po spisku svakome ko dovede ovakvog igraca bio nase dijete ili ne!??cikoradovic je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 4:08 pm
Koliko sam ja upućen, ništa od toga i Bajić i Zubanović kažu da je rano još i da ima još dvije-tri godine dobrog fudbala prije povratka u Želju.
Sta Zeljo ovdje dodje?? Staracki dom u kojem treba umrijeti??
U prevodu, igracu tamo negdje ozbiljan fudbal, bicu profesionalac, uzimati lovu i kad mi to dojadi idem u Zelju gdje ne moram biti profesionalac, bicu boliku.rac u mojoj posvecenosti i fizickoj spremi, izigravacu velicinu i legendu, a opet cu dobijati iznadprosjecnu platu za BH prilike da ne moram trositi ovo sto sam zaradio vani.
Ma mrs u 3 lijepe!! Evo imamo primjere i Stile i Coce.Obojica fantasticni odmah po povratku, jer su dosli iz jos uvijek ozbiljnih trenaznih procesa i odigrase super 1.sezone.Jesu li poceli da se zaje.baju ovdje, tako su i pali.To je mentalitet ovih povratnika, a koji su kao "nasi".99,9% ce ih doci ovdje i nece biti ozbiljan, niti profesionalac-vec mahalac.
Naravno da ne, ali se nadamo da mu je bolje igrati ovdje za 5 nego u Hajduku za 10. Ako je do para ima Saudijsku Arabiju u kojoj može puno više zaraditi. Ako nije do para, fakat ne vidim zašto bi eventualno izabrao Hajduk ispred nas.
Marko Livaja ima cca 60 hiljada eura mjesecno u hajduku, mi to necemo nikad nikome dati
Da bi bio ko igrao za nas, prvo se mora kontaktirati.
Ni Livaju ne placa Hajduk nego BogdanovićLopta je napisao/la: ↑pet jun 28, 2024 8:09 amMarko Livaja ima cca 60 hiljada eura mjesecno u hajduku, mi to necemo nikad nikome dati
[tiktok]https://vm.tiktok.com/ZMrrrKkn4/[/tiktok]400000razloga je napisao/la: ↑pet jun 28, 2024 9:25 amZa ono ruglo ispred stadiona, pogotovo poslije kiše, neka je sram i stid sve nas članove kluba.
Uprava nije sposobna ni da se ogradi od ove sramote a kamoli da prozove odgovorne.
A nema iz kojih političkih opcija ih nema, ali nemoj da se zamjeraju svojim umreženim kolegama.
Uprava bagro seljačka, napravite akciju članovi će asfaltirati, kad vi ne smijete pisnuti, (k'o da je Amar u klubu).
Pi.ke seljačke.
**** li ga hajduk u stauGegenPress je napisao/la: ↑pet jun 28, 2024 5:54 pmEdin Džeko na korak do Hajduka.
Ostao je samo dogovor klubova da potpiše igrač koji je prošle sezone za Fenerbahče zabio 21 pogodak.
...