E to bi bila pojacanja
Iz nase lige nece, ali recimo ovaj sto se spominje je prosle sezone zabio 17 u 30 nastupa.cala je napisao/la: ↑sri jun 26, 2024 11:59 amNapadac od 15-20 golova sigurno nece doci kod nas. Prosle sezone su u citavoj ligi 3 igraca zabila 15+ i jedini je Vidic tu "uljez", tacnije da ne igra za neku od top 4 ekipe.GegenPress je napisao/la: ↑sri jun 26, 2024 11:54 amNapadača treba dovest, koji ti garantuje 15-20 golova u sezoni i gotovo, kakav Krpić..
Za pocetak, mozemo bit zadovoljni i sa napadacem koji ce barem nakucat 10+.
Kao i gol Borca protiv nas, isti ko ovaj veceras. Golman kriv i nema druge.
On je od odlaska u Austriju toliko nazadovao da mu treba godina dana da se vrati na onaj nivo kad je odlazio. Nestrucni treneri i losi savjetnici su nam unistili desetine i desetine top talenata.GegenPress je napisao/la:Tarik Karić pred povratkom? Ja lično bi ga odma stavio na gol da brani, ako prodamo Muftića.
Sam pao, niko mu nije kriv sto je o poletio kod Ibrakovica i sto je njemu vjerovao.santakuruz je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 12:16 amOn je od odlaska u Austriju toliko nazadovao da mu treba godina dana da se vrati na onaj nivo kad je odlazio. Nestrucni treneri i losi savjetnici su nam unistili desetine i desetine top talenata.GegenPress je napisao/la:Tarik Karić pred povratkom? Ja lično bi ga odma stavio na gol da brani, ako prodamo Muftića.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Zna li neko šta je sa Kočevićem i on je otišao rano u Hrvatsku?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 10:05 amSam pao, niko mu nije kriv sto je o poletio kod Ibrakovica i sto je njemu vjerovao.santakuruz je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 12:16 amOn je od odlaska u Austriju toliko nazadovao da mu treba godina dana da se vrati na onaj nivo kad je odlazio. Nestrucni treneri i losi savjetnici su nam unistili desetine i desetine top talenata.GegenPress je napisao/la:Tarik Karić pred povratkom? Ja lično bi ga odma stavio na gol da brani, ako prodamo Muftića.
Propao totalno, igra u nekom šklj klubu tamo. Nikakav napredak nije uspio pokazati.milanribar je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 10:19 amZna li neko šta je sa Kočevićem i on je otišao rano u Hrvatsku?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 10:05 amSam pao, niko mu nije kriv sto je o poletio kod Ibrakovica i sto je njemu vjerovao.santakuruz je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 12:16 amOn je od odlaska u Austriju toliko nazadovao da mu treba godina dana da se vrati na onaj nivo kad je odlazio. Nestrucni treneri i losi savjetnici su nam unistili desetine i desetine top talenata.
On se nije dokazao u juniorima. U Austriji nije branio nikako.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 10:05 amSam pao, niko mu nije kriv sto je o poletio kod Ibrakovica i sto je njemu vjerovao.santakuruz je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 12:16 amOn je od odlaska u Austriju toliko nazadovao da mu treba godina dana da se vrati na onaj nivo kad je odlazio. Nestrucni treneri i losi savjetnici su nam unistili desetine i desetine top talenata.GegenPress je napisao/la:Tarik Karić pred povratkom? Ja lično bi ga odma stavio na gol da brani, ako prodamo Muftića.
Igra u 3.ligi Hrvatske za Grobničan, dao 4 gola u sezoni i odigrao 32.utakmice.Sky1 je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 10:45 amPropao totalno, igra u nekom šklj klubu tamo. Nikakav napredak nije uspio pokazati.milanribar je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 10:19 amZna li neko šta je sa Kočevićem i on je otišao rano u Hrvatsku?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 10:05 am
Sam pao, niko mu nije kriv sto je o poletio kod Ibrakovica i sto je njemu vjerovao.
20 godina i zagazio u 21. Moje mišljenje da je njegovo prošlo. Imali smo igrače iz te lige prošle sezone u ekipi i to došli kao najbolji tamo, Turanjanin je bio u drugoj HNL, Allyson treća i ništa od njih. Tako da ovaj mali sigurno neće tu napredovati. Ne mogu reći ko ga j, požurio je, jer da nije otišao, ni ovdje mu ne bi pružili šansu. U svakom slučaju sretno i volio bih da me demantuje dobrim igrama i karijerom.teatrale36 je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 11:07 amIgra u 3.ligi Hrvatske za Grobničan, dao 4 gola u sezoni i odigrao 32.utakmice.Sky1 je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 10:45 amPropao totalno, igra u nekom šklj klubu tamo. Nikakav napredak nije uspio pokazati.milanribar je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 10:19 am
Zna li neko šta je sa Kočevićem i on je otišao rano u Hrvatsku?
Mislim da bi siguno dobio šansu iduće sezone jer smo ostali bez lijevih krila al eto valjda je žurba bilo s 18 da se ode i da se igra treća liga...Sky1 je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 11:17 am20 godina i zagazio u 21. Moje mišljenje da je njegovo prošlo. Imali smo igrače iz te lige prošle sezone u ekipi i to došli kao najbolji tamo, Turanjanin je bio u drugoj HNL, Allyson treća i ništa od njih. Tako da ovaj mali sigurno neće tu napredovati. Ne mogu reći ko ga j, požurio je, jer da nije otišao, ni ovdje mu ne bi pružili šansu. U svakom slučaju sretno i volio bih da me demantuje dobrim igrama i karijerom.teatrale36 je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 11:07 amIgra u 3.ligi Hrvatske za Grobničan, dao 4 gola u sezoni i odigrao 32.utakmice.
Napunilu mu glavu da je veliki talent, vjerovatno i menadzeru mu. I forumasi su isto pisali. Meni je daleko vise zao sto nismo Jaganjca potpisali iz te generacije.milanribar je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 11:56 amMislim da bi siguno dobio šansu iduće sezone jer smo ostali bez lijevih krila al eto valjda je žurba bilo s 18 da se ode i da se igra treća liga...Sky1 je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 11:17 am20 godina i zagazio u 21. Moje mišljenje da je njegovo prošlo. Imali smo igrače iz te lige prošle sezone u ekipi i to došli kao najbolji tamo, Turanjanin je bio u drugoj HNL, Allyson treća i ništa od njih. Tako da ovaj mali sigurno neće tu napredovati. Ne mogu reći ko ga j, požurio je, jer da nije otišao, ni ovdje mu ne bi pružili šansu. U svakom slučaju sretno i volio bih da me demantuje dobrim igrama i karijerom.teatrale36 je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 11:07 am
Igra u 3.ligi Hrvatske za Grobničan, dao 4 gola u sezoni i odigrao 32.utakmice.
svraka je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 12:10 pmNapunilu mu glavu da je veliki talent, vjerovatno i menadzeru mu. I forumasi su isto pisali. Meni je daleko vise zao sto nismo Jaganjca potpisali iz te generacije.milanribar je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 11:56 amMislim da bi siguno dobio šansu iduće sezone jer smo ostali bez lijevih krila al eto valjda je žurba bilo s 18 da se ode i da se igra treća liga...Sky1 je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 11:17 amNajgori su roditelji, vide Mesija u sinu i hajmo malo po svijetu. Jos ce neko u njemu prepoznati igracinu.
20 godina i zagazio u 21. Moje mišljenje da je njegovo prošlo. Imali smo igrače iz te lige prošle sezone u ekipi i to došli kao najbolji tamo, Turanjanin je bio u drugoj HNL, Allyson treća i ništa od njih. Tako da ovaj mali sigurno neće tu napredovati. Ne mogu reći ko ga j, požurio je, jer da nije otišao, ni ovdje mu ne bi pružili šansu. U svakom slučaju sretno i volio bih da me demantuje dobrim igrama i karijerom.
Najgori su roditelji.Norsborg je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 12:30 pmsvraka je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 12:10 pmNapunilu mu glavu da je veliki talent, vjerovatno i menadzeru mu. I forumasi su isto pisali. Meni je daleko vise zao sto nismo Jaganjca potpisali iz te generacije.milanribar je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 11:56 am
Mislim da bi siguno dobio šansu iduće sezone jer smo ostali bez lijevih krila al eto valjda je žurba bilo s 18 da se ode i da se igra treća liga...
Jako nepopularno misljenje i mozda sam jedini s tim misljenjem ali meni Turanjanin nije bio toliko los, bilo je momenata kada se nazirao neki kvalitet kod njega. U odnosu na ostale koji su dosli meni solidan, bolji od Bibera u vezi. Meni cak okej opcija za klupe za rotaciju. Druga stvar je sto se kod nas ocekuje puno bez razloga pa se prica kako je Vukoja propao igrac jer je odigrao sezonu u zvijezdi 09 a prije toga bio u najboljih 11 premijer lige, covjek imao 3 gola manje i asistenciju vise od jurilja koji je igrao u ekipi koja je osvojila ligu (citaj igrao s kvalitetnijim saigracima) pa se jurilj gleda kao pojacanje a vukoja kao propali igrac. Ista stvar za radovca, sta ce on nije u grckoj drugoj ligi igrao nema pojma propao pa sad kad je pokazao kvalitet ono sto je odigrao svi se usutiliSky1 je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 11:17 am20 godina i zagazio u 21. Moje mišljenje da je njegovo prošlo. Imali smo igrače iz te lige prošle sezone u ekipi i to došli kao najbolji tamo, Turanjanin je bio u drugoj HNL, Allyson treća i ništa od njih. Tako da ovaj mali sigurno neće tu napredovati. Ne mogu reći ko ga j, požurio je, jer da nije otišao, ni ovdje mu ne bi pružili šansu. U svakom slučaju sretno i volio bih da me demantuje dobrim igrama i karijerom.teatrale36 je napisao/la: ↑čet jun 27, 2024 11:07 amIgra u 3.ligi Hrvatske za Grobničan, dao 4 gola u sezoni i odigrao 32.utakmice.