Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

GegenPress
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 26, 2024 11:16 am

Marin Karamarko novi igrač Željezničara 🔵⚪

Bivši igrač ruskog Arsenala, Marin Karamarko (26), novi je igrač Željezničara, a potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.

Marin Karamarko je rođen 14. aprila 1998. godine u Puli. Prošao je školu Hajduka, a igrao je na posudbama u Otoku, Valu i Splitu. Uslijedio je dolazak u GOŠK iz Gabele s kojim je igrao WWIN Ligu BiH.

Nakon GOŠK-a odlazi u slovensku Muru, te austrijski Hartberg. U februaru ove godine prešao je u Arsenal iz Tule. Karamarko igra na poziciji stopera, a bivši je kadetski i juniorski reprezentativac Hrvatske.
1921

Meha87
Kontakt:

sri jun 26, 2024 11:21 am

Karamarko 191cm
Cavnic 192cm
Mahmic 191cm
Abdulahovic 196cm

Jacksparrow
Kontakt:

sri jun 26, 2024 11:30 am

Znaci ove godine igramo na prekide 😂
FCŽ

Haklapuc
Kontakt:

sri jun 26, 2024 11:36 am

Sa štoperima smo prilično pokriveni, Cavnić, Mahmić, Karamarko, Šemdin junior. Ako izleti vrhunski štoper, to je samo bonus.

Na desnom boku Galić i Odinaka
Lijevo imamo Radinovića i fali nam još jedan
Vezni Radovac, Đorić, Hiroš, Karić, Vukoja(dok ga ne otpišu računam ga), Fočo. Fali još jedan igrač u rotaciji.

Na krilima nam fali po igrač i fali nam vrhunski napadač i to je sasvim solidna ekipa.

Gagi tm 87
Kontakt:

sri jun 26, 2024 11:48 am

Jutros vec 2 potpisa solidno se krenulo,hoce li bit jos potpisa ovih dana,traze li se krilo,napadac?

GegenPress
Kontakt:

sri jun 26, 2024 11:54 am

Napadača treba dovest, koji ti garantuje 15-20 golova u sezoni i gotovo, kakav Krpić..
1921

cala
Kontakt:

sri jun 26, 2024 11:59 am

GegenPress je napisao/la:
sri jun 26, 2024 11:54 am
Napadača treba dovest, koji ti garantuje 15-20 golova u sezoni i gotovo, kakav Krpić..
Napadac od 15-20 golova sigurno nece doci kod nas. Prosle sezone su u citavoj ligi 3 igraca zabila 15+ i jedini je Vidic tu "uljez", tacnije da ne igra za neku od top 4 ekipe.

Za pocetak, mozemo bit zadovoljni i sa napadacem koji ce barem nakucat 10+.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri jun 26, 2024 12:07 pm

Treba nam napadac koji zabija ali iza njega mora igrati igrac koji "zna lopte".

Adilovic godinama bio prvi strijelac, iza njega Zeba, Bekric, po stranama Beslija i Selimovic.

Krpic kada je bio najbolji strijelac iza sebe je imao Stilica u top formi i kvalitetne bekove i krila koji su ga trpali loptama.

Koliko je "jak" napadac najvaznije je ko igra iza njega jer bez upotrebljivih lopti ni Benzema sam ne moze nista.
Alea iacta est!

Jacksparrow
Kontakt:

sri jun 26, 2024 1:06 pm

Prica se oko Krpica kao da je fulio toliki broj zicera. Statistika je losa, kao i cijele ekipe od prosle sezone.
Mogli bi imati finu ekipu ove godine bez nekih bombasticnih imena
FCŽ

Tryg
Kontakt:

sri jun 26, 2024 1:17 pm

Kad pricamo o solidnoj ekipi, na sta konkretno mislimo? Borba za opstanak ili borba za evropu? Ovo sto ja gledam igracki kadar nam je tanak do bola trenutno. I moja jedina nada je Denis Coric, dobar trener ce od balvana napravit solidnog igraca. Da li je opet dovoljno za evropu vidjet cemo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

santakuruz
Kontakt:

sri jun 26, 2024 1:30 pm

Jacksparrow je napisao/la:Prica se oko Krpica kao da je fulio toliki broj zicera. Statistika je losa, kao i cijele ekipe od prosle sezone.
Sa Krpicem nije bio problem fulanja sansi, on uopste nije ulazio u sanse. U 80% utakmica on uopste nije imao osnovne kretnje jednog napadaca.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

milanribar
Kontakt:

sri jun 26, 2024 1:36 pm

Tryg je napisao/la:
sri jun 26, 2024 1:17 pm
Kad pricamo o solidnoj ekipi, na sta konkretno mislimo? Borba za opstanak ili borba za evropu? Ovo sto ja gledam igracki kadar nam je tanak do bola trenutno. I moja jedina nada je Denis Coric, dobar trener ce od balvana napravit solidnog igraca. Da li je opet dovoljno za evropu vidjet cemo.

Tanak je u odnosu na Zrinjski, pitare i borac a u odnosu na ostale je bolji ili otprilike u rangu Veleža. Tako da po meni borba za 4. mjesto je u igri...

abuzenze
Kontakt:

sri jun 26, 2024 1:42 pm

santakuruz je napisao/la:
Jacksparrow je napisao/la:Prica se oko Krpica kao da je fulio toliki broj zicera. Statistika je losa, kao i cijele ekipe od prosle sezone.
Sa Krpicem nije bio problem fulanja sansi, on uopste nije ulazio u sanse. U 80% utakmica on uopste nije imao osnovne kretnje jednog napadaca.

Kad je vezni red poceo igrati i on se poceo nalaziti u sansama i zabijati

Meha87
Kontakt:

sri jun 26, 2024 1:49 pm

abuzenze je napisao/la:
sri jun 26, 2024 1:42 pm
santakuruz je napisao/la:

Kad je vezni red poceo igrati i on se poceo nalaziti u sansama i zabijati
Nema dribling i kreativnost ne moze sam sebi stvoriti sansu zavisi od ekipe.

Doktor A
Kontakt:

sri jun 26, 2024 1:55 pm

Trazi se vrhunski napadač svakako, ne brinite, nece se ostati na ovima do sad. Za sad nam je Krpic jedini igrac preko 30 godina, vjerovatno ce biti back-up opcija.

Jacksparrow
Kontakt:

sri jun 26, 2024 2:04 pm

Solidna ekipa za cetvrtu ili petu poziciju u najgorem slucaju sestu... sve iznad je premija sve ispod je ravno katastrofi
FCŽ

Doktor A
Kontakt:

sri jun 26, 2024 2:07 pm

Jacksparrow je napisao/la:Solidna ekipa za cetvrtu ili petu poziciju u najgorem slucaju sestu... sve iznad je premija sve ispod je ravno katastrofi
Ocekuje se borba za Europu. To bi bio opasan upgrade obzirom na to kakva nam je bila prošla sezona. Ali i ako ne izborimo Europu, ne treba kukati nit išta jer nas opet očekuje nova ekipa i trebat će vremena da se to posloži. Sinoćnji trening obećava dosta toga, bilo je nekih stvari koje se nisu viđale prije, ja sam ostao u pozitivnom šoku. Ali da ne brzamo, tek je prvi trening i ima dosta posla da se neke stvari riješe, a siguran sam da će to Ćora i General uzeti pod svoje.

Dzezvar
Kontakt:

sri jun 26, 2024 2:20 pm

Doktor A je napisao/la:
Jacksparrow je napisao/la:Solidna ekipa za cetvrtu ili petu poziciju u najgorem slucaju sestu... sve iznad je premija sve ispod je ravno katastrofi
Ocekuje se borba za Europu. To bi bio opasan upgrade obzirom na to kakva nam je bila prošla sezona. Ali i ako ne izborimo Europu, ne treba kukati nit išta jer nas opet očekuje nova ekipa i trebat će vremena da se to posloži. Sinoćnji trening obećava dosta toga, bilo je nekih stvari koje se nisu viđale prije, ja sam ostao u pozitivnom šoku. Ali da ne brzamo, tek je prvi trening i ima dosta posla da se neke stvari riješe, a siguran sam da će to Ćora i General uzeti pod svoje.

4 ekipe ispadaju i mi htjeli to ili ne se od samog starta moramo ukljuciti u borbu za prva 4-5 mjesta.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ublehas
Kontakt:

sri jun 26, 2024 2:40 pm

Doktor A je napisao/la:

Po mom mišljenju, za borbu za Evropu će nam trebati koji ozbiljniji igrač od ovih što su do sada došli.
Naravno, svjestan sam da nam takvi mogu doći samo kada i ako im propadnu sve opcije za inostranstvo.

Nadam se da ćemo ubosti sa kakvim napadačem.

Meha87
Kontakt:

sri jun 26, 2024 3:23 pm

Kupresak i Luka Mamic napustaju siroki brijeg

Trenutno korisnika/ca: gavran, pestabudimpesta i 37 gostiju.

Prijava