Moram se kratko nadovezat na tu pricu oko trenera.GegenPress je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 11:21 amPotrosit cemo i Corica kao i Basica sa ovim skart igracima.
Kakva ba prica? Ne donosite glupe zakljucke. Sklonjen je davno, ne sad... Dobio je 3 aplauza i digao se kao da je Rodri. Zakuhao je s 10 igraca i generalno los igrac za svlacionicu. Vrlo, vrlo bezobrazan..Sky1 je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 11:47 amTo vjerovatno prava istina da se pustila ta priča svjesno ali evo sačekat ćemo zvanično.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 11:35 amKaric za njega izmislio fudbal ali eto pustila se neka prica kako je Karic bezobrazan, kako mu je menadzer govno itd.
Sve samo da se opravda svaki potez.
Samo mu frizuru pogledaj i sve ti je jasnoEldar je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 12:40 pmKakva ba prica? Ne donosite glupe zakljucke. Sklonjen je davno, ne sad... Dobio je 3 aplauza i digao se kao da je Rodri. Zakuhao je s 10 igraca i generalno los igrac za svlacionicu. Vrlo, vrlo bezobrazan..Sky1 je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 11:47 amTo vjerovatno prava istina da se pustila ta priča svjesno ali evo sačekat ćemo zvanično.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 11:35 am
Karic za njega izmislio fudbal ali eto pustila se neka prica kako je Karic bezobrazan, kako mu je menadzer govno itd.
Dzaba objasnjavas vidis da idu teorije zavjere odmah.....Eldar je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 12:40 pmKakva ba prica? Ne donosite glupe zakljucke. Sklonjen je davno, ne sad... Dobio je 3 aplauza i digao se kao da je Rodri. Zakuhao je s 10 igraca i generalno los igrac za svlacionicu. Vrlo, vrlo bezobrazan..Sky1 je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 11:47 amTo vjerovatno prava istina da se pustila ta priča svjesno ali evo sačekat ćemo zvanično.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 11:35 am
Karic za njega izmislio fudbal ali eto pustila se neka prica kako je Karic bezobrazan, kako mu je menadzer govno itd.
Kakve veze ima igrao je redovno u grckoj i klasa je za ovu ligu. Bolji i od cocalica i sunjica
Citao sam dok nisi rekao da je Dino DALEKO ispred Basica i Corica. Jah, zato je i vodio sve eminentne klubove u svojoj karijeri kad nije bio u Zelji i time dokazao svoju klasu.....cikazubo je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 12:31 pmMoram se kratko nadovezat na tu pricu oko trenera.GegenPress je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 11:21 amPotrosit cemo i Corica kao i Basica sa ovim skart igracima.
Tacno je da mi imamo strasno losu sportsku politiku vec godinama, najnoviji dokaz je arap, otkako je dosao na prvi trening svaki navijac je odma prepoznao talenat al treneri, sportski direktori, tim menadzeri nisu, dok nije dosao domaci trener starog kova, namjerno to kazem, ne smatram da je Dino trener za nas, al i takav je daleko ispred nedokazanih trenera tipa Basic i Coric.
Kako ce oni voditi veliki klub bez da su imali barem neku medjustepenicu jacu u trenerskom poslu, nego iz Jajca, Travnika, Posusja, pravo u Zelju, da su barem tamo godinama gradili nesto pa da mozes iznijet neke ozbiljne analize rada, neke mlade igrace i slicno, nego nista, sve kratke epizode, preuzimanje postojecih rostera i sl.
Evo Coric, sav respekt njemu, ja bi volio da ne budem upravu, osvojio dvije federalne i to je super, onda preuzeo Karacicev roster pola godine i kao sto i sam kaze krenulo ih u proljetnom dijelu, to je ocito dovoljno da ga mi dovedemo i nadamo se nekom ozbiljnom iskoraku.
Ako mi zaista imamo ambicije i nekog novca za trenera, jer kako cujem Coric nece bas za dz radit, trebali smo gledat preko grane, vidimo da su drugi to vec shvatili ranije pa su kroz ligu prosla imena kao Jakirovic, Klafuric, Rendulic, Zekic, Petrovic, vjerovatno Leko u Velezu, sto je super za ligu, samo sto mi sporo shvatamo neke stvari sa neukim vodstvom kluba, pa cemo trpiti Corica kao i Basica a za tri puta manje novca isti i bolji posao bi radili domaci Dino, Adzem itd.
Ako rezultati i igra jedno potvrdjuju a ti se opet lozis na Basicevu suplju onda je to ipak jos strasnije.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 2:56 pmCitao sam dok nisi rekao da je Dino DALEKO ispred Basica i Corica. Jah, zato je i vodio sve eminentne klubove u svojoj karijeri kad nije bio u Zelji i time dokazao svoju klasu.....cikazubo je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 12:31 pmMoram se kratko nadovezat na tu pricu oko trenera.GegenPress je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 11:21 am
Potrosit cemo i Corica kao i Basica sa ovim skart igracima.
Tacno je da mi imamo strasno losu sportsku politiku vec godinama, najnoviji dokaz je arap, otkako je dosao na prvi trening svaki navijac je odma prepoznao talenat al treneri, sportski direktori, tim menadzeri nisu, dok nije dosao domaci trener starog kova, namjerno to kazem, ne smatram da je Dino trener za nas, al i takav je daleko ispred nedokazanih trenera tipa Basic i Coric.
Kako ce oni voditi veliki klub bez da su imali barem neku medjustepenicu jacu u trenerskom poslu, nego iz Jajca, Travnika, Posusja, pravo u Zelju, da su barem tamo godinama gradili nesto pa da mozes iznijet neke ozbiljne analize rada, neke mlade igrace i slicno, nego nista, sve kratke epizode, preuzimanje postojecih rostera i sl.
Evo Coric, sav respekt njemu, ja bi volio da ne budem upravu, osvojio dvije federalne i to je super, onda preuzeo Karacicev roster pola godine i kao sto i sam kaze krenulo ih u proljetnom dijelu, to je ocito dovoljno da ga mi dovedemo i nadamo se nekom ozbiljnom iskoraku.
Ako mi zaista imamo ambicije i nekog novca za trenera, jer kako cujem Coric nece bas za dz radit, trebali smo gledat preko grane, vidimo da su drugi to vec shvatili ranije pa su kroz ligu prosla imena kao Jakirovic, Klafuric, Rendulic, Zekic, Petrovic, vjerovatno Leko u Velezu, sto je super za ligu, samo sto mi sporo shvatamo neke stvari sa neukim vodstvom kluba, pa cemo trpiti Corica kao i Basica a za tri puta manje novca isti i bolji posao bi radili domaci Dino, Adzem itd.![]()
Strasno.
Najbolje bi bilo da se ne cuje nista, bez obzira treba li dezodorans ili " hepek "cikoradovic je napisao/la: ↑sub jun 22, 2024 2:07 pmJah, 30 ljudi čulo priču kako se Karić ne ponaša kako dolikuje Želji a trojica čula kako ne igra zbog ramena i šta mislite šta je istina? Logično, to što su ta trojica čula.
Drug sve više počinješ da ličiš na hulahopku