Ono što sam ja čuo da ga je trener otpisao, kao što je otpisao i Krpića, Amoaha, Drinu i Ovčinu. Mislim da je itekako utjecalo ono što se desilo sa njim i sa menadžerom nakon Širokog.
Šteta, momak ima potencijala mlad, borben.cikoradovic je napisao/la: ↑sri jun 19, 2024 4:28 pmOno što sam ja čuo da ga je trener otpisao, kao što je otpisao i Krpića, Amoaha, Drinu i Ovčinu. Mislim da je itekako utjecalo ono što se desilo sa njim i sa menadžerom nakon Širokog.
E ne znam... Mislim da pravimo glupost sto tjeramo igraca na kojem se definitivno moze nesto zaraditi u buducnosti. Jedini igrac, uz Al Jabera, koji moze prenijeti loptu preko centra i uraditi nesto s njom a ne da se dodaju sa stoperima i salju dijagonale.cikoradovic je napisao/la: ↑sri jun 19, 2024 4:28 pmOno što sam ja čuo da ga je trener otpisao, kao što je otpisao i Krpića, Amoaha, Drinu i Ovčinu. Mislim da je itekako utjecalo ono što se desilo sa njim i sa menadžerom nakon Širokog.
Haj molim te da izvines ne seri.te , sto bi se tjerao Karic? Jel bolje na klupi imati Zubanovica ili Krpica ?
To nije upitno, posudba još jedna ili raskid, ostati neće sigurno.
Krpic nam nije karakter? Blago nama ako nam Krpicev karakter ne valja. A valja nam Zubanov, Hirosev, Mekicev.cikoradovic je napisao/la: ↑sri jun 19, 2024 6:01 pmPa da znaš šta je bilo, ne bi pisao zašto nije igrao i zašto se tjera Karić. Krpić i Amoah isto, karaktere kao što su oni, treba daleko tjerati od kluba.
Pričam o (ne)ljudskim kvalitetama, a ne o fudbalskim (ne)kvalitetama.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri jun 19, 2024 6:42 pmKrpic nam nije karakter? Blago nama ako nam Krpicev karakter ne valja. A valja nam Zubanov, Hirosev, Mekicev.