Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Norsborg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 13, 2024 1:54 pm

TheBlue je napisao/la:
čet jun 13, 2024 1:45 pm
Gledam ovaj podcast na SC-u sa Stanicem...

kaze lik: "dva mjeseca prije nego sto je Amar dosao (2018.), mi je rekao da ce se vratiti i tako i bi"...

Jeb.em li im kosti raspale svima...
Pa i on je ucestvovao, bio vanjski element.

Dzezvar
Kontakt:

čet jun 13, 2024 2:03 pm

TheBlue je napisao/la:

kaze lik: "dva mjeseca prije nego sto je Amar dosao (2018.), mi je rekao da ce se vratiti i tako i bi"...

Tada nekada je i poceo forumski rat.Nije bilo foeuma na kojem nisu bili aktivni,posebno konobar...koji je registrovao i po nekoliko nickova....Ali izborili smo se nekako...i ona parola na kraju je pokazatelj da smo bili na pravom putu.Trpili su mnogi zbog toga,porodice na prvom mjestu.Bilo je tu i prijetnji,ostavljanja kojekakvih poruka na automobilima.....ostavljanje metaka na izlozima radnji....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

storm_raider
Kontakt:

čet jun 13, 2024 2:11 pm

Dzezvar je napisao/la:
čet jun 13, 2024 2:03 pm
TheBlue je napisao/la:

Tada nekada je i poceo forumski rat.Nije bilo foeuma na kojem nisu bili aktivni,posebno konobar...koji je registrovao i po nekoliko nickova....Ali izborili smo se nekako...i ona parola na kraju je pokazatelj da smo bili na pravom putu.Trpili su mnogi zbog toga,porodice na prvom mjestu.Bilo je tu i prijetnji,ostavljanja kojekakvih poruka na automobilima.....ostavljanje metaka na izlozima radnji....
Ne ponovilo se... Toliko puta sam o tome svemu htio da pisem i sta se istrpilo, ali necu, Zeljo je bitan.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

santakuruz
Kontakt:

čet jun 13, 2024 2:21 pm

Eto zar nije jasnije da se ta ekipa rusila iznutra preko igraca koji su sabotirali trenere i pravili razdor u timu? Zato mi nije jasno da se i dalje dozvoljava Bekricu da bude ikako u Zelji. To je jedna od najvecih greska kluba, sto je ljigavac kao Bekric dobio sansu da se vrati u klub nakon svega. I jos ga nagradimo pozicijom.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet jun 13, 2024 2:35 pm

Generale, zovni Dzeku kuci :D

Sky1
Kontakt:

čet jun 13, 2024 3:12 pm

Stanić je "slučajno" otišao u Zrinjski da ganja egistenciju.

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet jun 13, 2024 3:45 pm

Sky1 je napisao/la:
čet jun 13, 2024 3:12 pm
Stanić je "slučajno" otišao u Zrinjski da ganja egistenciju.
Pokazao svima kako se to radi
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

cikoradovic
Kontakt:

čet jun 13, 2024 3:53 pm

Odinaka kontaktiran od par top ekipa da ide na probe.

Gagi tm 87
Kontakt:

čet jun 13, 2024 4:04 pm

Cikoradovic znaci nista od Odinake?,hoce li biti kakvih potpisa u ovoj sedmici ?

cikoradovic
Kontakt:

čet jun 13, 2024 4:22 pm

Gagi tm 87 je napisao/la:
čet jun 13, 2024 4:04 pm
Cikoradovic znaci nista od Odinake?,hoce li biti kakvih potpisa u ovoj sedmici ?
Vjerovatno, ima 3-4 probe na stolu, jednu će sigurno proći. Spominjali su da bi mogao sutra jedan šarnuti, igrač prema naprijed, pa ćemo vidjeti hoće li biti tako.

fcz
Kontakt:

čet jun 13, 2024 4:38 pm

Hocemo li to jos jedan prelazni rok ispratiti po ustaljenoj matrici koja pocinje sa "ruke su pruzene, samo je ostao potpis, nisu imali olovke u klubu a nije radila trafika pored stadiona" do "jbg, u medjuvremenu je dobio bolju ponudu".
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

rodrigo87
Kontakt:

čet jun 13, 2024 4:46 pm

fcz je napisao/la:
Hocemo li to jos jedan prelazni rok ispratiti po ustaljenoj matrici koja pocinje sa "ruke su pruzene, samo je ostao potpis, nisu imali olovke u klubu a nije radila trafika pored stadiona" do "jbg, u medjuvremenu je dobio bolju ponudu".
Vas problem je sto dolazite na forume po informacije. Koliko znam nigdje nije napisano da je potpisao ili da smo se dogovorili sa njim, vec da bi mogao/trebao doci po liniji covjeka iz Stupcanice. To sto mu je neka ekipa iz atraktivnije lige ponudila probu nije do nas. Isto tako su smrde sa kromolja dogovorili sve sa Vukoticem pa u zadnji cas ih ispali i ode u Cvajtu.

cikoradovic
Kontakt:

čet jun 13, 2024 4:53 pm

fcz je napisao/la:
Ja nigdje nisam napisao da Odinaka potpisuje, samo sam napisao da smo u kontaktu sa njim i sa Stupčanicom, a to što mediji napušu kao da je to pitanje sata kad će potpisati, nije do mene.

Uostalom, eto, Odinaka će odbiti Sheriff ili Cercle Brugge radi Želje. To što će on otići tamo je greška skauta (ako ih uopšte imamo) i mahalca Samira Bekrića. Odinaka je u Stupčanici skoro godinu i po dana i nakon pola godine se pričalo o njemu kako je top igrač, ali je naš mahalac bio u Stupčanici i gledao Dubačkića i Hodžića, a ne Odinaku.

I da mojne priče nema para, hoće puno para, ko hoće naći će način i tad se saradnja mogla sklopiti da im šaljemo juniore da igraju, plus procenat od prodaje, koja hiljadica na papire i eto ti Odinake u Željinom dresu.

Gagi tm 87
Kontakt:

čet jun 13, 2024 5:08 pm

Steta onda za Odinaku ako je tako dosta utakmica sam ga gledao ,siguran sam da bi se kod nas pokazao,i da bi uzeli finu lovi za njega...

Sky1
Kontakt:

čet jun 13, 2024 5:09 pm

Ma daj dionice više, kupuj nas Miske kako znaš i umiješ. Opet patnja, ima li neko slobodan da ga dovedemo, neko kome da oživimo karijeru ili neko kome su propale sve opcije, pa hajd kod nas. Nadao se da će od ove sezone biti drugačije ali izgleda ništa. Daj Bože da kostir zadržimo.

rodrigo87
Kontakt:

čet jun 13, 2024 5:11 pm

Sky1 je napisao/la:
Ma daj dionice više, kupuj nas Miske kako znaš i umiješ. Opet patnja, ima li neko slobodan da ga dovedemo, neko kome da oživimo karijeru ili neko kome su propale sve opcije, pa hajd kod nas. Nadao se da će od ove sezone biti drugačije ali izgleda ništa. Daj Bože da kostir zadržimo.
Koliko ces ti dionica uzeti 8-)

fcz
Kontakt:

čet jun 13, 2024 5:23 pm

cikoradovic je napisao/la:
čet jun 13, 2024 4:53 pm
fcz je napisao/la:
Ja nigdje nisam napisao da Odinaka potpisuje, samo sam napisao da smo u kontaktu sa njim i sa Stupčanicom, a to što mediji napušu kao da je to pitanje sata kad će potpisati, nije do mene.

Uostalom, eto, Odinaka će odbiti Sheriff ili Cercle Brugge radi Želje. To što će on otići tamo je greška skauta (ako ih uopšte imamo) i mahalca Samira Bekrića. Odinaka je u Stupčanici skoro godinu i po dana i nakon pola godine se pričalo o njemu kako je top igrač, ali je naš mahalac bio u Stupčanici i gledao Dubačkića i Hodžića, a ne Odinaku.

I da mojne priče nema para, hoće puno para, ko hoće naći će način i tad se saradnja mogla sklopiti da im šaljemo juniore da igraju, plus procenat od prodaje, koja hiljadica na papire i eto ti Odinake u Željinom dresu.
Ma nista nije upuceno licno tebi brate. Ti si dosad fakat jaranski dijelio informacije koje si imao i nikad nisi podjebavao raju kojekakvim patkama. Samo sam komentario nasu "transfer politiku" u prethodnih nekoliko godina i opravdanu bojazan da cemo nastaviti istim stazama.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

avlami97
Kontakt:

čet jun 13, 2024 5:36 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
čet jun 13, 2024 2:35 pm
Generale, zovni Dzeku kuci :D
Tačno tako. Kada ga Hajduk može tražiti, možemo i mi, da kasnije ne bi bilo "Željo nikada nije iskazao interes da se vratim". :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

kvalitet
Kontakt:

čet jun 13, 2024 5:41 pm

Sky1 je napisao/la:
A neki kažu Željo se treba za pehare boriti…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

čet jun 13, 2024 5:48 pm

Džeko vrime je

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 34 gosta.

Prijava