Pa i on je ucestvovao, bio vanjski element.
Tada nekada je i poceo forumski rat.Nije bilo foeuma na kojem nisu bili aktivni,posebno konobar...koji je registrovao i po nekoliko nickova....Ali izborili smo se nekako...i ona parola na kraju je pokazatelj da smo bili na pravom putu.Trpili su mnogi zbog toga,porodice na prvom mjestu.Bilo je tu i prijetnji,ostavljanja kojekakvih poruka na automobilima.....ostavljanje metaka na izlozima radnji....
Ne ponovilo se... Toliko puta sam o tome svemu htio da pisem i sta se istrpilo, ali necu, Zeljo je bitan.Dzezvar je napisao/la: ↑čet jun 13, 2024 2:03 pmTada nekada je i poceo forumski rat.Nije bilo foeuma na kojem nisu bili aktivni,posebno konobar...koji je registrovao i po nekoliko nickova....Ali izborili smo se nekako...i ona parola na kraju je pokazatelj da smo bili na pravom putu.Trpili su mnogi zbog toga,porodice na prvom mjestu.Bilo je tu i prijetnji,ostavljanja kojekakvih poruka na automobilima.....ostavljanje metaka na izlozima radnji....
Pokazao svima kako se to radi
Vjerovatno, ima 3-4 probe na stolu, jednu će sigurno proći. Spominjali su da bi mogao sutra jedan šarnuti, igrač prema naprijed, pa ćemo vidjeti hoće li biti tako.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jun 13, 2024 4:04 pmCikoradovic znaci nista od Odinake?,hoce li biti kakvih potpisa u ovoj sedmici ?
Vas problem je sto dolazite na forume po informacije. Koliko znam nigdje nije napisano da je potpisao ili da smo se dogovorili sa njim, vec da bi mogao/trebao doci po liniji covjeka iz Stupcanice. To sto mu je neka ekipa iz atraktivnije lige ponudila probu nije do nas. Isto tako su smrde sa kromolja dogovorili sve sa Vukoticem pa u zadnji cas ih ispali i ode u Cvajtu.
Ja nigdje nisam napisao da Odinaka potpisuje, samo sam napisao da smo u kontaktu sa njim i sa Stupčanicom, a to što mediji napušu kao da je to pitanje sata kad će potpisati, nije do mene.
Koliko ces ti dionica uzetiSky1 je napisao/la: ↑čet jun 13, 2024 5:09 pmMa daj dionice više, kupuj nas Miske kako znaš i umiješ. Opet patnja, ima li neko slobodan da ga dovedemo, neko kome da oživimo karijeru ili neko kome su propale sve opcije, pa hajd kod nas. Nadao se da će od ove sezone biti drugačije ali izgleda ništa. Daj Bože da kostir zadržimo.
Ma nista nije upuceno licno tebi brate. Ti si dosad fakat jaranski dijelio informacije koje si imao i nikad nisi podjebavao raju kojekakvim patkama. Samo sam komentario nasu "transfer politiku" u prethodnih nekoliko godina i opravdanu bojazan da cemo nastaviti istim stazama.cikoradovic je napisao/la: ↑čet jun 13, 2024 4:53 pmJa nigdje nisam napisao da Odinaka potpisuje, samo sam napisao da smo u kontaktu sa njim i sa Stupčanicom, a to što mediji napušu kao da je to pitanje sata kad će potpisati, nije do mene.
Uostalom, eto, Odinaka će odbiti Sheriff ili Cercle Brugge radi Želje. To što će on otići tamo je greška skauta (ako ih uopšte imamo) i mahalca Samira Bekrića. Odinaka je u Stupčanici skoro godinu i po dana i nakon pola godine se pričalo o njemu kako je top igrač, ali je naš mahalac bio u Stupčanici i gledao Dubačkića i Hodžića, a ne Odinaku.
I da mojne priče nema para, hoće puno para, ko hoće naći će način i tad se saradnja mogla sklopiti da im šaljemo juniore da igraju, plus procenat od prodaje, koja hiljadica na papire i eto ti Odinake u Željinom dresu.
Tačno tako. Kada ga Hajduk može tražiti, možemo i mi, da kasnije ne bi bilo "Željo nikada nije iskazao interes da se vratim".
A neki kažu Željo se treba za pehare boriti…Sky1 je napisao/la: ↑čet jun 13, 2024 5:09 pmMa daj dionice više, kupuj nas Miske kako znaš i umiješ. Opet patnja, ima li neko slobodan da ga dovedemo, neko kome da oživimo karijeru ili neko kome su propale sve opcije, pa hajd kod nas. Nadao se da će od ove sezone biti drugačije ali izgleda ništa. Daj Bože da kostir zadržimo.