Bezveze igrac po meni. A i ne treba nam takav veznjak.Dzezvar je napisao/la:Ako Vukoju zavrse to ce biti top...Vukoja je odlican veznjak....a fali nam veznjaka...
Bezveze igrac po meni. A i ne treba nam takav veznjak.Dzezvar je napisao/la:Ako Vukoju zavrse to ce biti top...Vukoja je odlican veznjak....a fali nam veznjaka...
Hvala. Nadam se da neće slagati.cikoradovic je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 10:09 amJug je trebao krenuti nakon završetka sezone, pa je prolongirano onda u julu da se krene, sanacija klizišta i pripremni radovi ali zbog utakmica Veleža će se vjerovatno prolongirati. Najizglednije je da će krenuti pred izbore.
Da je sreće, suprotno bi bilo, itekako imali bismo šta ponuditi.Dzezvar je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 5:04 pmSatrase se turisti obilazeci grbavicu...MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 2:43 pmSramota za glavni grad naše države, mogu misliti šta turisti pomisle kada dođu posjetiti stadion i naselje Grbavicu, bukvalno kao da je rat jučer stao.
![]()
To mi tako mislimo,turistu ne interesuju stadioni ma kakvu god istoriju imali...ima ih diljem svijeta i europe koliko ti Bog hoce.Posebno kada pogledas strukturu tih turista koji nece u muzej da udju jer se placa ulaz.Sky1 je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 5:13 pmDa je sreće, suprotno bi bilo, itekako imali bismo šta ponuditi.Dzezvar je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 5:04 pmSatrase se turisti obilazeci grbavicu...MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 2:43 pm
Sramota za glavni grad naše države, mogu misliti šta turisti pomisle kada dođu posjetiti stadion i naselje Grbavicu, bukvalno kao da je rat jučer stao.
![]()
Nista za koju godinu. Ovi koji su malo "stasitiji" ove godine a oni malo mladji iduce.
Pa izvjesno je da hoće slagati, tender nije raspisan uopće, nema nikakvih detalja, ništaavlami97 je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 5:10 pmHvala. Nadam se da neće slagati.cikoradovic je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 10:09 amJug je trebao krenuti nakon završetka sezone, pa je prolongirano onda u julu da se krene, sanacija klizišta i pripremni radovi ali zbog utakmica Veleža će se vjerovatno prolongirati. Najizglednije je da će krenuti pred izbore.
Ne znam ko je Zlaja, ali nakon iscitavanja ove naizgled smislene hrpe rijeci (nazalost, potrosio sam vrijeme da procitam cijeli tekst) ne treba puno pameti da bi se zakljucilo kako je autor revnosno bjezao s casova bosanskog i da mu je najveci san pisati za Kurir ili Informer. Za Express je vec definitivno stasao.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned jun 09, 2024 1:51 am
Zlaja, "ko ti je ovako najdrazi u familiji, al nemoj šta da nam se ljutiš? Ljubi te Faćko, JASNO pozdravi Amara i Mešu, kvazinovinaru!"
Pratiš li pressice, al ove klupske? Za mene kvazinovinar,kao i većina u državi, koji obično sam sebi i postavi i odgovori na pitanje, pa se izgubi i smisao i poenta njegovog postojanja na samoj press konferenciji.fcz je napisao/la: ↑ned jun 09, 2024 2:05 amNe znam ko je Zlaja, ali nakon iscitavanja ove naizgled smislene hrpe rijeci (nazalost, potrosio sam vrijeme da procitam cijeli tekst) ne treba puno pameti da bi se zakljucilo kako je autor revnosno bjezao s casova bosanskog i da mu je najveci san pisati za Kurir ili Informer. Za Express je vec definitivno stasao.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned jun 09, 2024 1:51 am
Zlaja, "ko ti je ovako najdrazi u familiji, al nemoj šta da nam se ljutiš? Ljubi te Faćko, JASNO pozdravi Amara i Mešu, kvazinovinaru!"
**** te zivot pa ti se u sve razumijesMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 11:52 pmhttps://www.instagram.com/reel/C79p_8LI ... M1aTM5ZQ==
Marketing službo kluba, molimo Vas, promovišite Jabera, toliko je potencijala da je naprosto nevjerovatno da ovakve majstorije ne dijelimo na zvaničnoj da naš igrač pruža fantastične predstave za reprezentativnu selekciju. Talenat, koji će ako ga opet "stručnjaci" ne klupiraju kad dođe sa okupljanja repke ood izgovorom da nije spreman, zasigurno ostvariti historijski najveći izlazni transfer kluba i premijer lige BiH!
Ipe, Chata, Mirza -forsirajte maksimalno, nemamo mnogo u izlogu za pohvaliti se, jer i ne dajemo priliku mladima...ostao nam je Al Jaber i Mufta za kojeg se nadamo da uskoro pravi izlazni transfer.
sljedecih 48 sati je kljucno..
Pa i nije nesto specijalno
realno
A i logicno