Znaci da se vec razgjvaralo sa njim cim se znaju njegovi uslovi.....ili?
Znaci da se vec razgjvaralo sa njim cim se znaju njegovi uslovi.....ili?
Sto je sasvim ok u tom poslu....i slazem se sa tim...samo je pitanje koliko ce ga ovi u klubu moci pratiti budzetom...jedini problem mozda.cikoradovic je napisao/la: ↑pon jun 03, 2024 4:44 pmBio je sastanak. Tu je Rahimić ima par dana. Čovjek želi isključivo profesionalno, ako je SD, on se pita, on odlučuje i on odgovara za rezultate zajedno sa trenerom.
Ide zgrada. Ja ne znam kako ćemo mi uopšte prilaziti jugu i hoće li stadion uopšte moći dobiti veću kategoriju od ove trenutne. Ne znam zaista kakva su UEFA pravila. Razmišljam na glas.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon jun 03, 2024 4:51 pmDa se ne žalimo kako nema bagera na juguhvala načelniku za dozvole, napokon dočekasmo bagere na jugoistoku Grbavice
![]()
Ima viziju,volju i zelju..Vidjet cemo,po meni dobar izbor. Ako nasi pristanu,mada me ne bi nista iznenadilo...Dzezvar je napisao/la: ↑pon jun 03, 2024 4:47 pmSto je sasvim ok u tom poslu....i slazem se sa tim...samo je pitanje koliko ce ga ovi u klubu moci pratiti budzetom...jedini problem mozda.cikoradovic je napisao/la: ↑pon jun 03, 2024 4:44 pmBio je sastanak. Tu je Rahimić ima par dana. Čovjek želi isključivo profesionalno, ako je SD, on se pita, on odlučuje i on odgovara za rezultate zajedno sa trenerom.
Nemoj ni razmisljati, kada niko u sistemu ne razmislja, ne trebaju ni navijači da vode brigu za spas svakog segmenta u i oko kluba. Ovo je samo još jedan dokaz da interesne skupine vode procese i da ne postoji otpor struke i sistema, odavno je na djelu divlja gradnja po šeheru.Sky1 je napisao/la: ↑pon jun 03, 2024 5:40 pmIde zgrada. Ja ne znam kako ćemo mi uopšte prilaziti jugu i hoće li stadion uopšte moći dobiti veću kategoriju od ove trenutne. Ne znam zaista kakva su UEFA pravila. Razmišljam na glas.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon jun 03, 2024 4:51 pmDa se ne žalimo kako nema bagera na juguhvala načelniku za dozvole, napokon dočekasmo bagere na jugoistoku Grbavice
![]()
To jedino u ovim našim uslovima ima smisla, jer samo na taj način možeš kvalitetno razvijati mlade igrače. Ovako ga "tjeraš" da gura mlade, a inače ako je isključivo sportski direktor onda ima prevelik pritisak rezultata, što na kraju uzrokuje da mladi ne igraju. Ovako objediniš te dvije funkcije - SD i direktora omladinske škole i napraviš odličan balans.
Sto ih ne sprijecava da budu i kod nas,s obzirom da smo sa njima imali ranije odlicnu poslovonu saradnju...
Čovjek koji im obezbijedi pripreme u Turskoj, koji je pronašao Odinaku i ostale i namaknuo velike pare svojim konekcijama. Gospodin kodnog imena Sten.Blueworld21 je napisao/la: ↑uto jun 04, 2024 9:57 amGlavni finansijer Stupcanice nije Alma Ras vec totalno drugi lik koji je napravio posao sa njima. Alma Ras bas nije neko siroke ruke vagaju fening svaki i kad treba i kad ne treba. Taj lik bi trebao biti UO ako sve bude kako treba u narednom periodu.