Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ludvig Leple
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 28, 2024 12:45 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
uto maj 28, 2024 12:17 pm
E cuj dovescemo u21igraca, a potpisali ugovore sa milion omladinaca i niko i ne racuna na to?? :roll:

E majko draga....Klub bez ikakvog cilja, vizije i plana, a onda navijaci (citaj: mi) ko fol nesto ocekuju.

Ho-ruk klub u pravom smislu te rijeci.
Ma rekao ti je Dino Đ. sve u svojoj izjavi poslije Borca. Ne mogu kaže ja staviti mladiće kada gori, a moje je pitanje kada ih treba staviti, možda kada vodiš 7:0 pa da malo osjete.

NE, u vatru da se kale i da vidimo ima li iko da valja, ako baš niko ne valja onda tražite druga rješenja, ali prosto ne mogu da vjerujem da nema niko ko će bolje odigrati od ovog polumahnitog Karića, koji leta k'o pitbul po terenu, samo je pitanje vremena kada će sustići i našeg nekog igrača kramponima...

ublehas
Kontakt:

uto maj 28, 2024 1:16 pm

Valter je napisao/la:
uto maj 28, 2024 12:32 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
uto maj 28, 2024 12:36 am
Dobra pobjeda protiv lažnih šampiona. Prvo poluvrijeme vrhunsko, razmontirali smo ih, komotno na poluvrijeme mogli otići sa 3:0. U drugom smo dobro krenuli, mogli zabiti preko Štile i Coce, al ih golman izvuče. Onda smo se povukli i bilo je samo pitanje vremena kada ćemo primiti gol, standardno naše, ne bi to bilo to kad ne bi strepili do kraja. Coca je vrhunski odradio na zadnjem veznom, njegovim izlaskom, a ulaskom hrasničkog Inieste, trzavca, vezni red nam se raspao. Štila isto dobru utakmicu odigrao, trkački isto dobar bio, odgovoran, svugdje ga je bilo, nadam se da mu ovo nije zadnja bila. Može on još sezonu glat, za zadnjih pola sata, samo da ima s kim igrati. Al Jaber isto dobar bio, kasnije je pao i on, al eto spasio je čist gol kad je s gol linije izbio.
Nadam se da će malog Zubana babuka ovo ljeto uspjeti negdje utrpati na račun onih golova Zvijezdi 09, ili nek ga zaposli kod sebe u agenciju.

Posjeta po onakvom vremenu nevjerovatna, atmosfera i energija su ipak bili malo ispod našeg nivoa. Još jednu godinu u nizu smo najposjećeniji klub u državi, a to dostignuće je još veće i značajnije kad uzmeš u obzir da nam se klub borio za opstanak, BRAVO ŽELJOVCI!
Također, VELIKO BRAVO i za parolu Manijaka upućenu grobaru kluba, TARABA!!

Ono osiguranje jučer je Bože sačuvaj, nit su pretresali nit išta, komotno neko mogao ući s pištoljem, nožem, čakijom, bombom. Al je bitno da niko ne unese kišobran, to je glavno valjda, groblje kišobrana na ulazu bilo. Meni su dva kišobrana ukrali, ne znam da li je iko na kraju otišao sa svojim kišobranom, grabio ko je šta stigao.
I u najjačiim ligama Europe utakmice se znaju igrati u kišnim uslovima, naročito u Engleskoj i okupi se 30-50 hiljada gledalaca. Ima li neko iskustvo ili spoznaju da li je navijačima dozvoljeno uči na stadion sa kišobranima? Nisam 100% siguran al mislim da nije
I ovo za kišobrane je bilo selektivno. Vidio sam ljude na istoku koji su unosili kišobrane. Na jugu je isto bilo kišobrana. E sada kako se negdje unesu, a negdje ne, ne znam.
Ja prvi nisam ponio kišobran računajući da se neće moći unijeti.

santakuruz
Kontakt:

uto maj 28, 2024 3:26 pm

Valter je napisao/la:
Dobra pobjeda protiv lažnih šampiona. Prvo poluvrijeme vrhunsko, razmontirali smo ih, komotno na poluvrijeme mogli otići sa 3:0. U drugom smo dobro krenuli, mogli zabiti preko Štile i Coce, al ih golman izvuče. Onda smo se povukli i bilo je samo pitanje vremena kada ćemo primiti gol, standardno naše, ne bi to bilo to kad ne bi strepili do kraja. Coca je vrhunski odradio na zadnjem veznom, njegovim izlaskom, a ulaskom hrasničkog Inieste, trzavca, vezni red nam se raspao. Štila isto dobru utakmicu odigrao, trkački isto dobar bio, odgovoran, svugdje ga je bilo, nadam se da mu ovo nije zadnja bila. Može on još sezonu glat, za zadnjih pola sata, samo da ima s kim igrati. Al Jaber isto dobar bio, kasnije je pao i on, al eto spasio je čist gol kad je s gol linije izbio.
Nadam se da će malog Zubana babuka ovo ljeto uspjeti negdje utrpati na račun onih golova Zvijezdi 09, ili nek ga zaposli kod sebe u agenciju.

Posjeta po onakvom vremenu nevjerovatna, atmosfera i energija su ipak bili malo ispod našeg nivoa. Još jednu godinu u nizu smo najposjećeniji klub u državi, a to dostignuće je još veće i značajnije kad uzmeš u obzir da nam se klub borio za opstanak, BRAVO ŽELJOVCI!

Ono osiguranje jučer je Bože sačuvaj, nit su pretresali nit išta, komotno neko mogao ući s pištoljem, nožem, čakijom, bombom. Al je bitno da niko ne unese kišobran, to je glavno valjda, groblje kišobrana na ulazu bilo. Meni su dva kišobrana ukrali, ne znam da li je iko na kraju otišao sa svojim kišobranom, grabio ko je šta stigao.
I u najjačiim ligama Europe utakmice se znaju igrati u kišnim uslovima, naročito u Engleskoj i okupi se 30-50 hiljada gledalaca. Ima li neko iskustvo ili spoznaju da li je navijačima dozvoljeno uči na stadion sa kišobranima? Nisam 100% siguran al mislim da nije
Ja sam bio na utakmici Intera i na stadion sam usao sa ruksakom u kojem sam imao flasu vode, grickalice, slatkise. Mogao sam unijeti i kisobran.
Bio sam i u Minhenu na utakmici Bayerna, dosta su stroziji sa unosenjem stvari (npr.nisam mogao unijeti powerbank) ali odmah pored kapija imas kontejner gdje mozes ostaviti sve ono sto ne smijes unijeti na stadion. Ja sam tu ostavio powerbank, platio 2 eura, dobio listic sa brojem i nakon utakmice preuzeo svoj powerbank nazad. To su stvari koje se mogu jednostavno primijeniti a garantuju komfor navijacima.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto maj 28, 2024 5:24 pm

santakuruz je napisao/la:
uto maj 28, 2024 3:26 pm
Valter je napisao/la:

Ja sam bio na utakmici Intera i na stadion sam usao sa ruksakom u kojem sam imao flasu vode, grickalice, slatkise. Mogao sam unijeti i kisobran.
Bio sam i u Minhenu na utakmici Bayerna, dosta su stroziji sa unosenjem stvari (npr.nisam mogao unijeti powerbank) ali odmah pored kapija imas kontejner gdje mozes ostaviti sve ono sto ne smijes unijeti na stadion. Ja sam tu ostavio powerbank, platio 2 eura, dobio listic sa brojem i nakon utakmice preuzeo svoj powerbank nazad. To su stvari koje se mogu jednostavno primijeniti a garantuju komfor navijacima.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Mislim da je glavni razlog zabrane taj sto bi navijači kišobran uputili prema fudbalerima kad tad. Ne bi bilo prvi put da gledamo takve scene u nasoj ligi. Druga stvar je sto u drugim država dobijes zabranu ulaska na stadion za najmanji prestup. Mogu i oni tamo bacati, ali ne smiju.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

uto maj 28, 2024 6:05 pm

Hvala:
Selimović, Drljo, Mekić, Štilić, Haračić, Amoah, Zubanović, Ovčina...

Ostati:
Mulalić/Muftić, Cavnić, Cocalić, Al Jaber, Karić, Radovac, Boljević, Hiroš, Krpić...

Dovesti: Trener, Vadze (Z09), Hodzić, Nukić (TC), Zaimović, Denković (Igman), Vukotić, Ziljkić, Dialiba 😆...

Maštanje: Višća, Zolotić, Bajić, Memija...

Occasionally
Kontakt:

uto maj 28, 2024 6:12 pm

Koji Zaimović ?

ono.na
Kontakt:

uto maj 28, 2024 6:18 pm

Kad smo kod u21, ako se vrati Riad Bajic, broji li se to kao u21?

Samo na glas razmisljam.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Strumf11
Kontakt:

uto maj 28, 2024 6:23 pm

Kakve su nam sanse da konacno napravimo neki izlazni transfer? Npr Muftic, ako neko ima info?

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto maj 28, 2024 9:13 pm

ono.na je napisao/la:
uto maj 28, 2024 6:18 pm
Kad smo kod u21, ako se vrati Riad Bajic, broji li se to kao u21?

Samo na glas razmisljam.
Mozda 21 gol u sezoni da se broji 😁

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto maj 28, 2024 9:50 pm

Mozda misli na Riada Masalu? On je U21 sljedece dvije sezone.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

SanMan
Kontakt:

uto maj 28, 2024 10:18 pm

Al ga šupljirate sa ovim pojačanjima igrača i trenera + izgradnja Juga i ostalog ko da smo Švajcarsku opljačkali
Sabura malo - mi nemamo para ni da ove trenutne (kakvi su da su, a grozni su) islaćujemo redovno a vi bi sad nake koji su 10 do 20 puta skuplji.
Okle - nema se zahljeba
Evo otjeraćemo Dinu (osvojio 16 od 18 mogućih bodova) a dovesti nakog mlađeg, perspektivnog, sa vizijom za budućnost najmanje 5 pet puta skupljeg koji će nam u sledećih 6 utakmica osvojiti 10 bodova i dizaćemo ga u zvjezde .......
Znam da treba tražiti više i bolje ali isto tako treba svatiti pravo i realno finasisko stanje kluba i ponašati se normalno a ne živiti u nekom virtuelnom svjetu.
Najlekše je ko neke, manje više sve uprave, zavali se maksimalno, pa ako ima nakog trofeja to je moj uspjeh - a kado ga finansiski popušimo, ma ja odoh a nek Željo plaća

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

uto maj 28, 2024 10:56 pm

Zna li se o cemu ce se sve raspravljati sutra na sjednici skupstine?

flux
Kontakt:

uto maj 28, 2024 11:04 pm

PlavaDobrinja1921 je napisao/la:
uto maj 28, 2024 10:56 pm
Zna li se o cemu ce se sve raspravljati sutra na sjednici skupstine?
Iz supljeg u prazno, ko i uvijek..

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto maj 28, 2024 11:57 pm

Jos jedna "historijska" skupstina

tm87alem
Kontakt:

sri maj 29, 2024 7:33 am

Mislim da su tri tacke dnevnog reda. Uglavnom, nista spektakularno, osim sto dobijamo novog predsjednika i upravni odbor. Sretno nam! Volim te Zeljo!

MiroslavKruzik

sri maj 29, 2024 3:36 pm

Za 2h kreće novo, nadamo se, bolje doba za FK Željezničar, nakon mnogo podjela i zabluda! 🔵⚪

P.s. zadnji trzaji idola brkate spodobe očekuju se večeras
Zadnja izmjena: MiroslavKruzik, dana/u sri maj 29, 2024 6:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ono.na
Kontakt:

sri maj 29, 2024 5:22 pm

Info koje ja imam su ohrabrujuce. Nova energija uz neku staru energiju. A i sklapanje tima, infrastruktura i stab ce imati pomake vec ove, 2024te.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Lopta
Kontakt:

sri maj 29, 2024 6:06 pm

Jel pocelo

svabo
Kontakt:

sri maj 29, 2024 6:09 pm

Pantelić iz TC slobodan

Lopta
Kontakt:

sri maj 29, 2024 6:15 pm

svabo je napisao/la:
sri maj 29, 2024 6:09 pm
Pantelić iz TC slobodan
Tesko, vece su nam sanse da zaganjamo salimana ili vadzea, oni bi za manju cifru od pantelica igrali, pantelic sa ovom sezonom moze da ide negdje u inostranstvo tipa Kazakhstan da zaradi sta love dok je u punoj formi. S obzirom da nisam cuo da nam je nesto privrzen ne vjerujem da ce se to realizovati

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], cipiripi, Google [Bot] i 53 gosta.

Prijava