kvalitet je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 10:32 pm
MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 9:24 pm
BC1921 je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 9:13 pm
Skupstine, tu je kljuc svega... Ko je sve u njoj dobro smo i izdrzali do sad, kapacitet Violine, valja biti toliki idiot da izglasas u strukture kluba Novalica, Sadovica i Balica...
Majstore što se nisi kandidovao?
I daj već jednom objasnite koji je to grijeh Balića, koji su to njegovi nedostatci, nesposobnost ili je to samo jer je član sda stranke pa mu se svi grijesi i nesposobnost pripisuju zbog toga? Ako je to kriterij, onda nam je skroo svaki čovjek u klubu nesposoban kao i Balić, jer svi su članovi ili simpatizeri odredenih stranaka u vlasti od kantona do federacije.
Čovjek je u vlasničkim/upravljačkim strukturama u više firmi, koliko para je dao klubu? Mislim direktno, kroz sponzorstva, čist keš, ne neke usluge?
I nije “samo” nedostatak što je u SDA, nego je ogroman, jer su upravo neke njegove stranačke kolege aktivno radile na tome da se halalimo s pomoćnim terenom. To se ne može prešutiti. Isto kao što nikad neću šutiti na to što se ližemo s populistom i lažovom Magodom, što smo dopustili da jedna Benjamina ili jedna Sebija skupljaju poene preko kluba, pa i još neki iz Trojke, dok im političke vođe pare usmjeravaju u recimo pijacarski Velež. A svi znamo da se istovremeno sportska infrastruktura u Sarajevu doslovno raspada.
I evo ja pitam - šta je to konkretno DOBRO uradio za klub? Pa mi onda dajte odgovor na isto pitanje za Jašar Opardiju.
Ja bih najsretniji bio da nemamo nijednog čovjeka iz politike u klubu, da nam se preko kluba ne vode političke kampanje, skupljaju jeftini politički poeni, ne zavrću ruke na politickim sastancima u prostorijama ministara koji budzetskim novcem upravljaju kao da daju lične novce i ponašaju se kao diktatori koji zbog mizerije su se umislili da imaju kredibilitet da ucjenjuju sarajevske klubove. Okrivljivati bilo koga zbog stranačke uloge u pripadnosti je maliciozno i sa sobom nosi subjektivni stav ka tim osobama prouzrokovan razlozima koji nemaju nikakve veze sa klubom, nego su razmjerice lične ili političke prirode.
Balić ili bilo koji drugi čovjek u klubu NIJE DUŽAN biti sponzor kluba, prestanite na te fore vršiti pritisak. Sam njegov angazman u klubu nije plaćen a itekako su svi zamjenjivi.
Istu stvar ste pokušavali i sa Misimovićem "zašto nije sponzor kluba kada nije više u klubu, megamix je bio sponzor samo kada je bio predsjednik, bla bla bla"
Zapitajte se šta ste Vi toliko dali više klubu u odnosu na Balića, Novalića, Misimovića a ako već smatrate da možete više, imali ste bezbroj prilika da se dokažete ali najlakše je sr.ati po nekome jer je pripadnik sda, sdp itd Bujrum, kandiduj se, istjeraj Balića i pokaži i njemu i svima da si nestranački, neovisan i pun ljubavi da se posvetiš 24 h klubu.
Klub nikad nije bio politički neovisan, ali osvrtati se iskljucivo na jednu stranku , jako ne bezobrazno i tendeciozno, znajuci da nam je u klubu javni kurvaluk sto se tice politike i kampanje koja se vrsi na racun kluba.
Sto se tice pomocnog terena, @kvalitet, žali se haveru Amaru i šampanjac ekipi koja je legalizovala i aminovala objekat kod platoa na istoku, tako su bili naumili i pomocni.