sub feb 17, 2024 11:00 pm
Dobra utakmica sa naše strane. Vjerujem da bi prije utakmice objeručke pristali na bod. Međutim, ostaje žal zbog promašenih prilika Amoaha i Haračića. Mora se biti puno ozbiljniji u zadnjoj trećini terena ako hoćemo da pariramo ostalima. Nadajmo se da će sa Bismarckom to bolje izgledati.
Ne bih pričao o pojedincima, po meni je konačno nakon dugo vremena tim ličio na tim. Trčali su, borili su se, bacali se na loptu. Nema zamjerke, jedino ta realizacija, ali nadam se da će i to nadoći.
Imam osjećaj da nam je bitno samo da krene, da zabijemo i pobijedimo, a da će se onda mašina zahuktati i mnogima pomrsiti račune.
I ne znam koji je k pojedincima? Za razliku od par mjeseci prije, danas smo konačno gledali fudbal i opet ne štima. Ok ima grešaka u igri, treba još raditi, ali crnjačite kao da smo izgubili 0:3.
Ne mogu da ne dam podršku Radinoviću, mnogi su hrakali po njemu ali je po meni danas začepio usta mnogim kritičarima. Samo naprijed dečko.
Po tri bobe u Uskom, pa da na derbiju izdominiramo. Manijaci i navijači, kao i uvijek, čista desetka, posjeta odlična.